Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Muide, need LS-s oled "konkreetsed juhised" annavad arvutamisel kokku samad ohutud pikivahed, mida juba ENSV ajal õpetati.
2) Asulasisesel teel peab aeg, mis kulub üksteise järel liikuvate sõidukite vahelise pikivahe läbimiseks, olema normaaltingimustel vähemalt kaks sekundit ja asulavälisel teel vähemalt kolm sekundit. See nõue ei kehti, kui väljutakse möödasõiduks oma sõidurajalt ja sellest on suunatulega märku antud.
Asulalasisene: 50 kmh, 13,9 m/sek, 2 sek - 27,8 meetrit
Asulaväline: 90 kmh, 25 m/sek, 3 sek 75 meetrit

Kommentaariks, on tunda tibijuriidikat, pikivahe maanteel 90 kmh 75 m on võetud sõiduauto järgi ja seegi kehtib vaid heal teel.
Ajakulu ohu märkamiseks ja pidurile vajutamiseks on ca 1 sek - auto läbib 25 m, auto peatumisteekond selliselt kiiruselt on ca 40 m, kokku 65 m napilt veab välja. Veoautol, mille peatumisteekond võib olla 60-70 m, selgelt ebapiisav. Nõuka kmh võrdne arv meetrid on pädevam. Sama eeskiri kehtib nii mopeedauto kui 50 tonnise massiga rekka kohta. :rip:

Ja kuidas maanteel neid sekundeid lugeda? Mulle räägiti, et lugede autopikkusi ja sealt arvutage meetrid.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
tuli
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tuli »

Ja ohutu pikivahe ongi kapteni tarvis, et ta saaks ohutult sõeluda. Kui igaüks tagumikus kinni, siis hakkabki see asi lappama nagu KV kolonnisõidul. Tekivad mingid isiksused, kes vastu ei pea.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Oh taevas tänatud, et tõel nüüd sedapidi paista lasti.
Kui kolonnisõit tähendab aga ebapiisavaid pikivahesid (st ohtlikke) ja eespool on vaba ruum, siis tulebki võimalikult vähe teisi häirides kolonnist mööda minna ja sõita eespool ohutu pikivahega. Et mõni geenius ei hakkaks nüüd sildistama liiklushuligaaniks, siis rõhk on sõnadel "võimalikult vähe teisi häirides". Kunagi pidas politsei mind mingitel taolistel asjaoludel kinni ja kui seletasin oma motiivid ära (väiksem risk), siis sooviti mulle head teed. Kiirus oli 90 alas kas vist 105 või miskit taolist.

Kui maanteekiirusel on näiteks 25 m vahet, siis kui mõni tark otsustab äkkpidurduse teha, siis selles hetkeks kui jõuate jala pidurile tõsta, olete juba eessõitja pagasnikus. Seepärast tasub ka hoolega mõelda, kas iga jama pärast tasub järsku pidurdada (olen kogenud, mis juhtuda võib).
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Sam Beaver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sam Beaver »

See kuramuse pealetükkiv ususekt, mille liikmed kaubanduskeskustes ahistavad inimesi sõnadega: ”Tere, me tahame teie pensionist rääkida... jne.” peaks seadusega keelatud olema!
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Sten1111
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sten1111 »

Trummi jutus on iva sees. Ida euroopas on suht kohutav sõita kui rohkem liiklust. Saksast edasi suht ok ja Austrias ja Itaalia on lausa mõnus tiksuda ummikus.
Häda on selles et need mongolid kes pidevalt sõeluvad ei sa aru kuidas suunda näidatakse nii et sellest ka kasu oleks. Gabariite ei tunnetata. Nii kui nad on sinu ette saanud pressitakse pidurile sest neil on ebamugav ise väikse piki vahega sõita.
Kaamera soovitajatel soovitaks kaugemale mõelda. Olgu süüdi kes iganes, ma ei viitsi selle avariiga kaasneva jamaga tegeleda.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Sam Beaver kirjutas: 21 Mär, 2024 19:48See kuramuse pealetükkiv ususekt, mille liikmed kaubanduskeskustes ahistavad inimesi sõnadega: ”Tere, me tahame teie pensionist rääkida... jne.” peaks seadusega keelatud olema!
Mina jalutan neist kivise näoga mööda, kuigi vahe on aeg-ajalt vaid mõnikümmend sentimeetrit.
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas _dumbuser_ »

Sam Beaver kirjutas: 21 Mär, 2024 19:48 See kuramuse pealetükkiv ususekt, mille liikmed kaubanduskeskustes ahistavad inimesi sõnadega: ”Tere, me tahame teie pensionist rääkida... jne.” peaks seadusega keelatud olema!
No küsi siis vastu, et mitu teid on ? Ja kui on üle ühe siis ütled, vot siis omavahel räägitegi.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Mulle on sealt sektist paar korda nähvatud, a la "noh, oled väga endaga rahul jah"

Suht huvitav stiil aga kuna tegemist naistega siis las ta jääb.

Ühe korra viisakusest (oli noorem ja ara olemisega neiu) paar sõna rääkisin, küsisin paar küsimust ja siis sain aru et krt ma ju kiusan vaesekest.
Küsimused olid et kui palju on 10 aastat tootlikus ja kui suur on tootlikus vs inflatsioon :)
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Rahu ja pikka meelt! See läheb mööda.
Mind tülitati oma kümme aastat tagasi pidevalt. Nüüd juhtub vahel harva kui keegi varrukast haarab.

Ma olen siis öelnud et kõik kavatsen ise ära kulutada ja ei teie jaoks midagi üle küll ei jää. Eks nad pettunud on aga ajad on niisugused. Kõigil on raske.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

Mul on kah kogemusi, igaüks saab siit snitti võtta soovi korral. Näiteks käies oma sügava puudega pojaga koos poes, olen viidanud temale ja öelnud, et "mul on seda raha tema jaoks vaja, ega teie mulle seda sama raha enam kunagi tagasi ei anna ju!". Sitema tuju korral olen soovitanud: "teate minge tehke parem ausat tööd". Ükskord "Selveris" üks üritas veel hullult edasi painata. Et poisi pärast peabki säästma ja et see on ikka nii kasulik jne. Siis läks hing täis ja ütlesin juba taotluslikult kõva ja selge häälega nii, et kõik ümberkaudu kindlasti kuulsid: "teate kui selline säästmine nii kasulik on, nagu te praegu siin väidate, siis andke aga kogu oma raha kohe minu kätte, ja ma omakorda luban teile vastutasuks selle praegu mulle antud raha eest, et minu lapsed või lapselapsed annavad teile 30 aasta pärast just selle sama tänase vääringu jagu raha tagasi. Ja kui ütleme, et ei vedanud, siis võtan veel teenustasu kah sellest rahast. Ja minge siis 30 aasta pärast selle rahaga toidupoodi ja vaadake, kas te ühe leivapätsi kah saate. Ütles see peale lihtsalt vaikselt "Kõike head teile..." Väike viide neile, kes ajaloo ja matemaatikaga pole pead vaevanud: 1984 10 rubla panka (oli lapse jaoks ikka väga suur raha), 1992 kursiga 10:1-le sai sellest 1 kroon. 2011 sai kursiga 15,6466 sellest 6,39 eurosenti. Täna räägitakse üldse sentide "äraümmardamisest". Kui me 10 rubla asemel võtame 1000 rubla, siis 2011 aastaks oli sellest saanud 6,39 eurot. Ei ole vist mõtet rääkidagi, et 6,39 eurot siis 2011 või 2014 või 2020ja praegu 2024 ei ole enam üldsegi võrreldavad suurused. Ja kes ütleb, et see valitsus nüüd rahva kägistamise lõpetanud on. Praegu toimub ju suur maksuideede genereerimine.
MeelisV
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MeelisV »

Pensioni pakkujatele võib öelda et ma pole palgatööline.
Neti ja teleka pakkujatele võib öelda et naabri käest varastan.

Vestelda tahate siis võib uurida et kui see teenus on nii hea nagu promite siis miks seda peab müüma nii agressiivselt nagu varruka taksod sadamas ?
Kas klienteusaldust siis muidu ei jagu nii heale teenusele ?

Palju just vastata ei osata.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Mina olen suur härra ja lumpenit lihtsalt ei pane tähele.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Need on müügipraktikat tegevad noored inimesed. Vähemalt ei ole ma täheldanud vanaprouasid pensionikindlustust müümas või midagi taolist.

See on umbes samasugune ettevõtmine nagu käia USA- s ukselt uksele raamatuid müümas aga natuke ohutum. Vähemalt ei anta ukse vahelt tina nagu lõunaosa riikides vahel ette tuleb. See on ka ette teada et nagunii keegi ei osta. Ning see kogemus tekib ajaga - nagu üks tuttav raamatumüüja rääkis et alguses kloppisid nad ikka iga ukse taga, siis üle ühe ja mõne aja pärast võis juba profi pilguga hinnata et sellel tänaval ei õnnestu midagi maha müüa. Pole mõtet sisse keeratagi ja teeme pealegi nurga peal baaris paar kannu õlut.

Samas, kellel paremini läheb saab mingid plusspunktid ning on eeldusi inimmasside mõjutajana. Võib- olla hakkab poliitikuks. Või teeb oma müügifirma nagu Peep Vain.
olevtoom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olevtoom »

vanahalb kirjutas: 22 Mär, 2024 9:47 Need on müügipraktikat tegevad noored inimesed....
Mina olen ühe noorega pikalt jutustanud, ei mäletagi, kas ta esindas mingit panka või mõnd telekommi. A' tal oli jutule ebatraditsiooniline sissejuhatus. Ta nimelt oli märganud, missuguse autoga ma poe juurde olin sõitnud, ja see pakkus talle huvi.
Läks kuidagi nii, et oma kaupa ta unustaski mulle pakkuda...
Kremli troll.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Ma olen selliste pealetükkivate müügimeestega ses mõttes proovinud leppida, et tüütud nad muidugi on, aga ennast nende peal välja elada, neid norivate küsimuste ja ninatarkusega mõnitades...no see ei tee au. Ega ma ise olen ka seda pattu mõned korrad teinud, aga pärast on enda ees piinlik - et mis pagana õigusega ma olen mõne (viletsa) töö ja selle tegija suhtes üleolev. Nagu mingi eneseupitamine viletsa töö tegijate najal.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline