Kont järamiseks ehk milline peaks olema EKJ
Ega ei muretsegi su pärast, aga oleks huvitav teada, kuidas sa näiteks iseseisvalt lahtise jalaluumurruga hakkama saad. Või akuutse pimesoolepõletikuga. Sest sinu loogikast lähtudes poleks sul põhjust riigi poolt ülevalpeetavalt süsteemilt mingit abi oodata. Võrdne kohtlemine , tead isegi. Kuis kuts külale, nii küla kutsile. Sina pöörad toru riigiorganite vastu, miks peaks riiklik süsteem sinusuguse peale resurssi raiskama. Kõnge või saa ise hakkama. Nüsid endal ise pimesoolik välja, mes?
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
..eks ma maksa kah makse. Selle eest riik mu luumurru ära parandabki. Kui riik mult makse ei küsiks, siis maksaks otse arstile......Lemet kirjutas:Ega ei muretsegi su pärast, aga oleks huvitav teada, kuidas sa näiteks iseseisvalt lahtise jalaluumurruga hakkama saad. Või akuutse pimesoolepõletikuga. Sest sinu loogikast lähtudes poleks sul põhjust riigi poolt ülevalpeetavalt süsteemilt mingit abi oodata. Võrdne kohtlemine , tead isegi. Kuis kuts külale, nii küla kutsile. Sina pöörad toru riigiorganite vastu, miks peaks riiklik süsteem sinusuguse peale resurssi raiskama. Kõnge või saa ise hakkama. Nüsid endal ise pimesoolik välja, mes?
Aaa. Et kui sobib, siis tulevad kohe enda makstud maksud meelde. Aga kui ei sobi, siis keerame aga toru...aga kui riik leiab, et teda kaitsta mittesooviv subjekt ei vääri meditsiinilist teenindust ja kogu tema maksuraha on läinud valla teede korrashoiuks, mis siis. Pidid ju ise endaga suurepäraselt hakkama saama?? 
Viimati muutis Lemet, 28 Veebr, 2010 19:22, muudetud 1 kord kokku.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kas siit võib välja lugeda, et kodanik on kaitseväge näinud ainult telekas paraadil ja samas otsib omale igasuguseid idiootlike põhjendusi, miks mitte kodaniku kohust täita?eldrp kirjutas:Ka nende kõvade meeste vastu, kes arvavad, et nad topivad väevõimuga mehele mundri selga. Sõjaajaks olen mina isiklikult-minu tagasihoidlik arvamus - enamikest siin kommenteerijatest paremini valmis
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
misasja...sa küsisid, et miks riik peaks mu luumurde lappima- ma vastasin, et selleks maksan ma sotsmaksu.Lemet kirjutas:Aaa. Et kui sobib, siis tulevad kohe enda makstud maksud meelde. Aga kui ei sobi, siis keerame aga toru...aga kui riik leiab, et teda kaitsta mittesooviv subjekt ei vääri meditsiinilist teenindust ja kogu tema maksuraha on läinud valla teede korrashoiuks, mis siis. Pidid ju ise endaga suurepäraselt hakkama saama??
kui sa tuled minu koja lävele ja ähvardad mind või minu peret, siis kihutan sulle kuuli enne, kui sa arugi saad> ole sa vene, eesti või hiina riigi esindaja
-
allatah
- Liige
- Kontakt:
Vabandust, et mulle tundus, et teil oli plaanis selline parajas mõõdus genotsiid oma rahva vastu. hiljem meenus mulle tõsiasi, et kui Narvas olev tuumajaam õhku lasta, siis ega see ju eestlasi üldse ei mõjuta. Rahumeelseid venelasi kah mitte. Ainult et vene sõjaväevorm tõmbab kiirugust nagu magnetiga ligi ning kõik raisad kukuvad surnult pikali.
Aga kui sul endal on relv olemas, maaalune kindlus olemas, kõik vajalik olemas, siis milleks üldse vaja üldist riigikaitset. Igaüks kaitseb täpselt niipalju, kui vajalikuks peab. Ja kui need kõik ülemused lollid on, siis miks peaks keegi selle hüpoteetilise Kaitseliidu või siis profiarmeega liituma?
Ja selle ütlen ma raudpoltkindlalt ära, et kui ajateenistust vähendada või see üldse ära kaotada, siis saab ehk kokku 25% sellest Kaitseliidu arvukusest, mis alguses välja käidi. Ning sellest arvust on märkimisväärne hulk selliseid inimesi, kes on seal vaid raha pärast. (ei pea vist mainimagi, et ega seda raha seal ju niisama kuulumise eest maksta ei saaks. Ja kui ka makstaks, siis millega sundida inimest sõtta, kui ta kriitilisel hetkel loobuda plaanib?)
Ning kui te ei mõista, miks ei saa seda suurt hulka KL liikmeid kokku ilma ajateenistuseta, siis seda ei saa seletada. Selleks on vaja mingilgi määral antud teemal laiuvat silmaringi.
Aga kui sul endal on relv olemas, maaalune kindlus olemas, kõik vajalik olemas, siis milleks üldse vaja üldist riigikaitset. Igaüks kaitseb täpselt niipalju, kui vajalikuks peab. Ja kui need kõik ülemused lollid on, siis miks peaks keegi selle hüpoteetilise Kaitseliidu või siis profiarmeega liituma?
Ja selle ütlen ma raudpoltkindlalt ära, et kui ajateenistust vähendada või see üldse ära kaotada, siis saab ehk kokku 25% sellest Kaitseliidu arvukusest, mis alguses välja käidi. Ning sellest arvust on märkimisväärne hulk selliseid inimesi, kes on seal vaid raha pärast. (ei pea vist mainimagi, et ega seda raha seal ju niisama kuulumise eest maksta ei saaks. Ja kui ka makstaks, siis millega sundida inimest sõtta, kui ta kriitilisel hetkel loobuda plaanib?)
Ning kui te ei mõista, miks ei saa seda suurt hulka KL liikmeid kokku ilma ajateenistuseta, siis seda ei saa seletada. Selleks on vaja mingilgi määral antud teemal laiuvat silmaringi.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
allatah kirjutas:Vabandust, et mulle tundus, et teil oli plaanis selline parajas mõõdus genotsiid oma rahva vastu. hiljem meenus mulle tõsiasi, et kui Narvas olev tuumajaam õhku lasta, siis ega see ju eestlasi üldse ei mõjuta. Rahumeelseid venelasi kah mitte. Ainult et vene sõjaväevorm tõmbab kiirugust nagu magnetiga ligi ning kõik raisad kukuvad surnult pikali.
genotsiid on see, kui te saadate eesti poisid praktiliselt kergrelvades vene tankikolonnide jms vastu. Eesti riiki on olemas juba 20 aastat: kus on meie adekvaatne (nupukas) vastus? Ja miks seda pole?
Olen olnud KL liige ja seda 4 aastat. Olen näinud seal valitsevat korratust, organiseerimatust, raiskamist ja kahjuks ka seda, et riik vajalikul määral KL ei panusta. KL võiks olla Eesti vastupanu selgroog, sest seal on väga suur hulk inimesi, kel süda õiges kohas- ja see on kõige olulisem. Oskused on õpitavad, teadmised ja füüsis on arendatavad.Vaja oleks seada KL eelisarendusse.
Ja mehed, kes on valmis sõdima, koonduvad vastupanuks nagunii...nii et
ärge ärbelge siin sõjaseaduste tribunalide jms
-
allatah
- Liige
- Kontakt:
Mis värk selle viitamisega on? Praegu jääb mulje, nagu ma oleksin öelnud asju, mida ma ei öelnud. Siin foorumis on minuarust üpriski edukalt töös selline meetod, et viidatakse lausele või paarile, ja siis vastatakse väljaspool viidet.
Ning sorry, see esialgu väljakäidud idee ei tooks meil küll mingit raskerelvastust, millega neid kolonne õhku lasta. Küll aga on meil hetkel olemas tehnika, mis peaks tagama selle, et maanteel kolonnis sõitu harjutades on neil varsti vaja hakata oma tankivrakke eest ära lükkama.
Ning kui väita, et olemasolev tehnika selleks ei sobi, aga plaanikohaselt hangitavad raketid või siis 7 tanki seda suudavad, siis tuleb paraku hakata arutlema ikkagi nende toru läbimõõtude ja muu tehnilise üle.
Ei, palun ärge pange teemat kinni. Maailm on kurb ja depressiivne koht ning huumor kulub alati ära.
Ning sorry, see esialgu väljakäidud idee ei tooks meil küll mingit raskerelvastust, millega neid kolonne õhku lasta. Küll aga on meil hetkel olemas tehnika, mis peaks tagama selle, et maanteel kolonnis sõitu harjutades on neil varsti vaja hakata oma tankivrakke eest ära lükkama.
Ning kui väita, et olemasolev tehnika selleks ei sobi, aga plaanikohaselt hangitavad raketid või siis 7 tanki seda suudavad, siis tuleb paraku hakata arutlema ikkagi nende toru läbimõõtude ja muu tehnilise üle.
Ei, palun ärge pange teemat kinni. Maailm on kurb ja depressiivne koht ning huumor kulub alati ära.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Krt, olen mina selles foorumis aastate jooksul igasugu häid ütlemisi lugenud, kuid nüüd on küll hea ja tabav märkus kirja saanud! Katke kuulub loomulikult isand Lemetile:
Tänulik
o

Selle väljendi võib julgelt foorumi klassika hulka kanda...poolemeelse kretiini üle pole ilus naerda... Laughing Vend Voitka Issandas..."
Tänulik
o
Oot, tundub vist, et hakkame juba kusagile jõudma vaikselt.
Kuigi, meenutab väga meie kaitsepoliitikat, kus iga positiivsemgi vihje on juba suurepärane.
Eel-eelviimane ja viimane küsimus on arvatavasti pea kõigil militaar.neti kasutajail. Väga tubli, näha on paranemise märke
Fakt on, ja faktiks jääb, et kõigis riigiasutustes on alati mõttetut raiskamist, organiseerimatust ja korratust. Muuseas, mitte ühelgi asutusel ei ole kunagi piisavalt raha ja ressursse. Seda võin ma öelda 99,5% kindlusega. Kõigisee neisse tuleks vaieldamatult panustada rohkem. Kui sa küsid kultuuriinimestelt, siis panustatakse kultuuri liiga vähe. Haridus inimestel, tervis, riigikaitse- kõigil on alati raha vähe. Fakt! See tuleb lihtsalt sellest, et 99% inimestest ongi rahast alati puudu. Näiteks, kas te teate kui palju maksab Rootsis hambaravi? Oskate arvata? Või USA-s? Summad on päris ehmatavad. Muuseas, paljudel inimestel, kes teevad riigitööd on süda õiges kohas, riigitööl ei käida tihtipeale palga pärast.
Kaitseliitu, vähemalt kaitseministri sõnade järgi, panustataksegi rohkem kui ennem, ja on kuulda foorumlaste käest, et päriselt olevat ka nii. Tore, teie mehed koonduvad. Aga kui nad ei tea kuidas püssi puhastada, kuidas täpselt lasta ja sihikut sättida? Kuidas püüda kinni jänest ja kuidas moodustada käepärastest vahenditest varjualust? Kui neil relva ei ole? Mis kasu neist siis on?
Vabandust, aga mida teie plaan siis ette nägi? Osta juurde punatäppe ja teha miine? Võrratu, lihtsalt suurepärane. Ma proovin teile juba 2 päeva seletada, et on vaja raskerelvi juurde, selleks et hästi vene tankikolonnide vastu saada. Hakkate nüüd ise ka seda mõistma?genotsiid on see, kui te saadate eesti poisid praktiliselt kergrelvades vene tankikolonnide jms vastu. Eesti riiki on olemas juba 20 aastat: kus on meie adekvaatne (nupukas) vastus? Ja miks seda pole?
Eel-eelviimane ja viimane küsimus on arvatavasti pea kõigil militaar.neti kasutajail. Väga tubli, näha on paranemise märke
Vabandan väga, aga kas te olete näiteks uurinud, mis toimub kõigis muudes riigiasutustes üle kogu maailma?Olen olnud KL liige ja seda 4 aastat. Olen näinud seal valitsevat korratust, organiseerimatust, raiskamist ja kahjuks ka seda, et riik vajalikul määral KL ei panusta. KL võiks olla Eesti vastupanu selgroog, sest seal on väga suur hulk inimesi, kel süda õiges kohas- ja see on kõige olulisem. Oskused on õpitavad, teadmised ja füüsis on arendatavad.Vaja oleks seada KL eelisarendusse.
Ja mehed, kes on valmis sõdima, koonduvad vastupanuks nagunii...nii et
ärge ärbelge siin sõjaseaduste tribunalide jms
Kaitseliitu, vähemalt kaitseministri sõnade järgi, panustataksegi rohkem kui ennem, ja on kuulda foorumlaste käest, et päriselt olevat ka nii. Tore, teie mehed koonduvad. Aga kui nad ei tea kuidas püssi puhastada, kuidas täpselt lasta ja sihikut sättida? Kuidas püüda kinni jänest ja kuidas moodustada käepärastest vahenditest varjualust? Kui neil relva ei ole? Mis kasu neist siis on?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline