Kaitseliit - oleksoloogia

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Re: Kaitseliit - oleksoloogia

Postitus Postitas Kilo Tango »

mutionu kirjutas: "Anna kuradile sõrm, siis võtab ta terve käe" sobiks siia hästi.
Ma olen oma elus liiga palju näinud selle hirmu pärast heade asjade tegemata jätmist, et vaiki olla. Tegeleks tegelike probleemide lahendamisega, mitte selliste "äkki tuleb kunagi veel üks probleem" asjade ennetamistega.

Kodakondsuseta isiku kuradiga võrdlemine on ikka omaette saavutus.
kirsa710

Postitus Postitas kirsa710 »

.
Viimati muutis kirsa710, 26 Juun, 2015 23:47, muudetud 1 kord kokku.
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

Kilo Tango kirjutas: Ma olen oma elus liiga palju näinud selle hirmu pärast heade asjade tegemata jätmist, et vaiki olla. Tegeleks tegelike probleemide lahendamisega, mitte selliste "äkki tuleb kunagi veel üks probleem" asjade ennetamistega.
Ju ma olen siis näinud asju, mida võib kokku võtta sõnadega "Tahtsime parimat aga läks nagu ikka". Minu postitusel polnud mingit seost tegelike probleemide lahendamisega, täpselt nii nagu polnud sellega seost ka sinu postitusel. Tegu on arvamusega.
Kilo Tango kirjutas:Kodakondsuseta isiku kuradiga võrdlemine on ikka omaette saavutus.
Funktsionaalne lugemisoskus on ilmselgelt ületähtsustatud asi.
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

kirsa710 kirjutas:Paraku on õigus Lemetil ja mutionul! Tangukotil pole siin midagi kobiseda. Või on sul himu mingil x hetkel vene kaitseliitlase käest kuuli selga saada? Kuigi juba praegu pole see välistatud!
Arvan, et kui täiskasvanud inimene soovib Eesti riigikaitses ühte või teist moodi kaasa lüüa, siis on selle esmaseks eelduseks Eesti kodanikuks olemine. Ja kui Eesti kodakondsust ei ole, siis esmalt Eesti kodakondsuse taotlemine. Alaealistelt aga seda tõepoolest nõuda ei saa, kuna erinevalt täiskasvanutest ei saa nad ise oma kodakondsust valida või taotleda. Ja kui me antud juhul arvame, et mittekodanikest alaealiste noorkotkaste näol poevad kohe-kohe meie riigikaitsestruktuuridesse sisse GRU diversandid, siis on see sama tõsiseltvõetav järeldus nagu see, et keskmise Vene spiooni tunned ära üleskeeratud kraega vihmamantlist, päikseprillidest ja kaabust. Spioon püüab end pigem ikka varjata sellise maski taha, mida oleks kompetentsetel organitel alust kõige vähem kahtlustada.

Antud juhul on huumor ju selles, et eelmine, 1999. aastast pärinenud Kaitseliidu seadus lubas rahulikult mittekodanikke KL-i noorliikemeteks võtta, ja pole kuulnud, et see oleks mingeid probleeme tekitanud. Uude Kaitseliidu seadusesse kirjutati (väidetavalt Kaitseliidu enda ennatliku soovi tõttu) sisse klausel, et ka noorliige peab kodanik olema. Probleem polegi täna mitte selles, et enam ei saaks mittekodanikke liikmeks võtta (isegi Ida-Virumaal moodustavad sellised vist üsna marginaalse koguse), vaid selles, et uue seaduse alusel oleks tulnud hakata noorkotkaste seast välja arvama liikmeid, kes on aastaid aktiivsed ja asjalikud liikmed olnud, ilma, et neil seejuures oleks olnud Eesti kodakondsust (kuigi võib eeldada, et nad täiskasvanuks saades võtavad endale ka Eesti kodakondsuse). Nüüd minnakse lihtsalt tagasi korra juurde, mis rahulikult kehtis ka eelmised 14 aastat.

Mis puudutab kirsa kommentaari, siis mina ei karda venelasest kaitseliitlastest, nagu ma ei karda ka venelasest kaitseväelast (selliseid on päris palju, ja enamus normaalsed inimesed) ega ka venelasest politseinikku. Küll aga kardan ma, et sinusugustele algajatele foorumlastele võiksid moderaatorid hakata rakendama mingit eelretsenseerimist, et see foorum ei näeks oma „sisukuselt“ poole aasta pärast välja nagu Delfi peldikusein.
HeiniR
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas HeiniR »

Kamraad A4 on asja kenasti ja targalt kokku võtnud! :)
Pooldan!
Amen...
kirsa710

.
Viimati muutis kirsa710, 26 Juun, 2015 23:53, muudetud 1 kord kokku.
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

kirsa710 kirjutas:Teate, te poliitkorrektsed jobud! Minge õige p..se!
Küsimus pole mitte poliitkorrektsuses, vaid selles, et oma väidete tõestuseks võiks vähemalt proovida esitada mingeid sisulisi argumente ja fakte, mitte saata inimesi p...se ning sõimata neid jobudeks ja kobisejateks.
kirsa710

.
Viimati muutis kirsa710, 26 Juun, 2015 23:54, muudetud 1 kord kokku.
kirsa710

.
Viimati muutis kirsa710, 26 Juun, 2015 23:54, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

kirsa710 kirjutas:Teate, te poliitkorrektsed jobud! Minge õige p..se!
kirsa710 kirjutas:Nagu teada, on vene FSB imbunud kõikjale Balti foorumitesse ja ajalehtedesse(eelkõige Delfi) Enne kommi kirjutamist soovitaks sobrada oma bioarvutis e. ajus! NB-sekundaarsed teadmised ei puutu asjasse!
kirsa710 kirjutas:Sa mutionu ära nüüd hirmu pärast ennast täis kuse. Viljastavates demokraatia tingimustes on igaühel õigus oma arvamusele!?
<- Kust see hull siia nüüd üleöö tuli ja miks ta seda foorumit peldikuseinaks pidades siia sajaühteteistkümneid tõmbab?
kirsa710

.
Viimati muutis kirsa710, 26 Juun, 2015 23:55, muudetud 1 kord kokku.
taara
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taara »

Ossa raisk, mis nüüd lahti läks :D
Drax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Drax »

Selle kodakondsuseta eestimeelsete... no ütleme, et põhimõtteliselt eestlaste teemal - ühel tuttaval oli see konkreetne mure, et tal Venemaa kodakondsus kuidagi vanemate kaudu jäänud ja sellest loobumine on aastatepikkune kadalipp, tunduvalt keerulisem või vähemalt närvesöövam ja ajamahukam kui Eesti kodakondsuse taotlemine. Ja Eesti teatavasti topeltkodakondsust ei luba. Paljud lihtsalt rehmavad käega - ei tõesta see kodakondsus nende endi jaoks mitte midagi ja nende parlamendivalimistega on nagu on.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

taara kirjutas:Ossa raisk, mis nüüd lahti läks :D
Jõulud tulevad...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Kirsa710 - 1 päev foorumi reeglitega tutvumiseks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline