Välitöödest lahingupaikadel

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
metsawend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metsawend »

igati nöus sellega ,et kaklemine privasse üle viia :roll:
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Kus Te siin kaklemist näete? Selgitan lihtsalt väljakujunenud olukorda otsekoheselt ja nii nagu see on. Võib - olla on mõnelgi midagi õppida. Pean vist uue teema tegema,kus laseks hääletada,kas võin üldse sõna võtta või pean ainult lugejaks hakkama?
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Ei ole tõesti kaevamisega tegelenud, ega kavatsegi tegeleda. Kuid seda teemat lugedes, tekkis Mul paar küsimust:

1. Et kui keegi nagu midagi öelda ei tohi, siis jääb mulje, et võid kaevata kus iganes. Kas maaomaniku käest ka ikka küsid luba või lööd kohe labida maasse? Ma kõrvetaks ja kõrvetangi sellised vennad oma maa pealt küll minema, kes niimoodi käituvad.
2. Ja äkki oleks kogu see Tehumardi komejant ja see koletöö siin foorumis nüüd ära jäänud- ehk, Sa ennast ikka ka Tõnule tutvustasid või kargasid kohe turja?

Lihtsalt need küsimused Mul tekkisid, kui seda pikka teemat siin lugesin.

Lugupidamisega.
vdreving
Liige

Ikka kooskõlastan kõik kaevamised maaomanikega kenasti ära. Mis puudutab nüüd enda tudvustamisse siis ei pea vajalikuks ennast päris igale külamehele ka tudvustada.Esitlen ennast neile,kellega vaja tööalaselt suhelda on.Kui hakkaksin ennast igale möödakäijale tuttavaks tegema ei saakski pool päeva muud teha. Kogu asi algas siin sellest,et väga kummaline,et mind kutsutakse kohale aru andma,kes ja miks seal kaevavad? Hoopis mina peaksin ju küsima,et mis teil seal toimub.
metsawend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metsawend »

kakelda ei soovi ma mitte ühegi inimesega.kui keegi sai minust valesti aru siis palun vabandust :roll:
vdreving
Liige

Arvan ka,et aitab juba,muudki asjalikku teha.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Lugesin isegi seda ajakirjanduslikku mulli mingist "Ösel" pundist. Küll oli suur "avastus"! Mis puutub Drevingu etteheiteid Tõnule, et ta tema volituste järele päris, siis kohaliku elanikuna on tal õigus toimuva osas teavet saada. Ville poolne etteheide, et kontrollige ise seal kandis käijaid, on ju täielikus vastuolus tema teksti muude osadega - keegi mats tuleb mingeid ühiskondlike organisatsioonide liikmelisust lehvitades aru pärima!
FW Antonile ütleks, et tunnen ka Villet juba tükk aega ja lahtiste kaartidega mõtteavaldusi oled siinsamas ka lugeda saanud. Tõde tõuseb, vale vaob! Aamen!
Viimati muutis Arnold, 05 Okt, 2006 11:15, muudetud 1 kord kokku.
vdreving
Liige

Aitab küll juba Arnold .Ja pole Sa nii tundja ja teadja midagi ,kui arvad.
Arnold
Liige
Kontakt:

Sinu ja Tõnu vahelistes suhetes vististi polegi, aga ma lihtsalt viitasin Sinu tõmblevale esinemisele. Tahad lisa? 8)
vdreving
Liige

Heakene küll sündigu Sinu tahtmine - ei esine sellest hetkest enam.Parem olen lihtsalt lugeja.See on selline heade inimeste sõnavõtukoht,ju ma siis ei kõlba siia sõna võtma.Oled rahul?
Arnold
Liige
Kontakt:

Ei, ei ole rahul! Mul ei ole Sinu, kui inimese vastu miskit, aga ära püüa nii keeruline olla - hakkad iseendale vastu rääkima!
Muideks, mõnusad lugemised Uno Säästla sulest ( see V.- Nigula hull ) rikastavad minu postkasti tänaseni :lol:
vdreving
Liige

-----------------------------------
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Sorry. Minu õue peale ehk Saaremaale saabus huviuhendus Ösel Saksamaalt. Sai nagu kokku lepitud kohtumine 18.10 kuhu oleks kaasatud kõik asjahuvilised Saaremaal. Järgmine päev ilmub kohalikus lehes artikkel kus tehakse suur avastus, et Saaremaal on põhitegevuseks hauarüüstamine. Kuna kohtusin samal päeval eraviisiliselt sakslastega ühes teises küsimuses, kus nad ka "natuke pappi köhisid" Sääre mälestuskivi hooldamise heaks, uurisin selle artikli kohta. Nende väide oli, et ainuke õige mees sakslasi kaevama on Dreving. Sorry, kui mõni tigedaks sai. Tehumardil suhtlesid ilmselt Tõnu Sepaga, kes too aeg oli Saaremaa Muinsuskaitse Seltsi esimees ja nüüd on vist riiklik muinsuskaitseametnik. Minu nimi on Tõnu Veldre.
Jah. Üksi metsas olles olen jälginud tunde metssea pere tegemisi, aga kümneliikmeliselt venekeelselt kaevajateseltskonnalt ma tõesti ei julge aru pärima minna.
Samuti ei müünud ma Kurtnas Sääre ajalootoa varusid nagu mõni teadjamees väitis, vaid oma isiklikku kogu, millest enamuse olen Säärele viinud.
Külla oled alati oodatud.
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Egas tõesti pea rambotsema hakkama,kui kusagil mingi pande haudu rüüstab.Kui ka on jõu ülekaal-siiski elame ju õigus riigis.Mida siis teha-Kutsuge politsei,ja julgesti! See on üleskutse kõigile,kes midagi sarnast näevad. Olgugi,et politseis mehi vähe ja tööd palju.Need pätid peavad ka oma teenitud tasu kätte saama.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Arnold
Liige
Kontakt:

Tõnu on mulle ära toonud hauarüüstajate poolt segipaisatud kondid, kusjuures GPS koordinaatidega! Jobud ei olnud õnneks leidnud žetooni, sai ka mehe isik kindlaks teha. Ma ei tahaks siin isikutele viidata, aga veteranid on igalpool kergelt väsinud, seega ka mõttetegevus pärsitud.
Ei ütleks rohkem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline