Küsimusi metalliotsijatest
Ja mina vaatasin, et rattakummide prügimägi 

Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Viikingid 10saj. paiku need sinna peitsid. Nõnda ka Eestisse: http://www.ai.ee/failid/66.pdf
pärnu teema
Soovin laenutada metalliotsijat millega on võimalik leida objekte metallist, sügavust ei tea täpselt kuid CS200 käkiga on metsatuk läbi käidud ja midagi asjaliku ei leidnud.
Kindlasti tuntakse huvi mida leid soovin siis rahustame kohe maha, ei ole nazi kulda otsimas, püüan leida tõetera nn. järjekordsele talulegendile e. siis väidetavalt peidetud relvad. Talust endast pole leitud muud kui üks ratsakarabiin ja seegi laudatagant sõnniku alt, juuu KGB hirm nii suur siis oli.
Olen siin foorumis kohanud sellist aparaati millega saab isegi 9m sügavuselt leida asju hea olks kui saaks sellise, kuid kõrvalt läheb mööda raudtee(lähim koht 15-20m) kas see sellist aparaati ei sega?
Või millega selliseid asju otsida?
Kindlasti tuntakse huvi mida leid soovin siis rahustame kohe maha, ei ole nazi kulda otsimas, püüan leida tõetera nn. järjekordsele talulegendile e. siis väidetavalt peidetud relvad. Talust endast pole leitud muud kui üks ratsakarabiin ja seegi laudatagant sõnniku alt, juuu KGB hirm nii suur siis oli.
Olen siin foorumis kohanud sellist aparaati millega saab isegi 9m sügavuselt leida asju hea olks kui saaks sellise, kuid kõrvalt läheb mööda raudtee(lähim koht 15-20m) kas see sellist aparaati ei sega?
Või millega selliseid asju otsida?
Kui mõtled kohta mida pärnakad juudiranna nime all tunnevad siis sinna tasub minna küll. Hea ilmaga muidugist-saab autoga üsna mere äärde ja rand ka mõnus! A seal olla toimunud juutide hukkamine, sellekohane mälestuskivigi seal olemas-a et sealt midagi metalliotsijaga otsida tasuks-kahtlen väga sügavalt.
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
Complete guide to metal detecting
Panin lutt.eol.ee serverisse sellise video üles:

ftp://lutt.eol.ee/incoming/
Complete guide to metal detecting (www.detektorist.tk).avi

ftp://lutt.eol.ee/incoming/
Complete guide to metal detecting (www.detektorist.tk).avi
Mul c-scope cx5mx. Pole midagi halba õelda, 30cm pealt leiab väikseid pudinaid küll. Tuleb lihtsalt harjutada et neil piiksumistel vahet teha ja vahest saab ka väga väetite signaalide peale päris sügavalt värki kätte.
Kaalult kerge ja alustamiseks täpselt paras masin. Vanade kiviaedade, katuste ja vahelagede kammimiseks eriti mugav, saab igat pidi keerata ja väänata ja kokku pakkida. Pinnpoint süsteem on ka super, hoiab kõvasti aega kokku ja aitab eseme suuruse ka lihtsalt kindlaks teha.
Kaalult kerge ja alustamiseks täpselt paras masin. Vanade kiviaedade, katuste ja vahelagede kammimiseks eriti mugav, saab igat pidi keerata ja väänata ja kokku pakkida. Pinnpoint süsteem on ka super, hoiab kõvasti aega kokku ja aitab eseme suuruse ka lihtsalt kindlaks teha.
Endalgi kunagi selline aparaat oli ja tulemused vähe kehvemad olid. Pigem need näitajad rohkem õhutesti tulemused.Offroad kirjutas:Testi tulemused olid CS 200-ga järgmised :
kuldsõrmus - 17cm
hõbesõrmus - 15cm
zippo - 24cm
1kroonine - 15cm
kiiver - 45cm
sama aparaat on ka müügis hinnaga 1700.-
Omal plaanis Garrett250 osta.
kellel huvi, võtku ühendust
Saksmanite vaskse vindikesta leidis aparaat kusagilt 20 cm pealt. Hõbe sõrmuse 10 pealt ja kuldsõrmust ei tahtnud see aparaat pinnases ültse üles leida.
Samas musta metalli poole pealt tulemused vähe paremad olid.
Detektoriga Soome
Soome juba teada tuntud lahingute tallermaa ning tekis küsimus, kuidas seal suhtutakse detektoriga ringiluusimisse? Millised on seadused, mis reguleerivad seda tegevust? Plaan on järgmine aasta Mannerheimi liini külastada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist