Kapten Trumm kirjutas:Tegelikult mulle näib, et antud teemal nagu palju laste kasvatamine maksab, pole vist ka eriti kogemust?Kood: Vali kõik
Nagu ma juba olen öelnud, siis mul ei ole erinevalt mõnest foorumlasest siin varrukast lahendusi iga olukorra jaoks võtta. Ka ei ole ma üks nendest, kelle arvates on kõik nii üdini halvasti.
Võibolla ma sain valesti aru, aga jutust paistab see välja. Meenutab natuke tiinekate juttu, miks sõjaväeteenistus mittevajalik on (alateadlik hirm tundmatu ees).
Eks ta nii ole, et kui inimene kirjutab enesekeskselt, siis ta ka loeb kogu vastukaja väga selle inimesekeskselt, kes parajasti kirjutanud on. Asi ei ole ju minus, isiklikus hirmus, kogemustes. Asi on ühiskondlikus tendentsis - kui me kehtestame näiteks lastetusmaksu siis on sellel tagajärjed hoolimata sellest, millised kogemused laste kasvatamisega on minul, Kapten Trummil, või tädi Maalil.
Lihtsalt, et miljonit inimest puudutavaid korraldusi ei saa teha iseendast lähtuvalt - mulle sobib, järelikult sobib kõigile. See on lihtsalt enesekeskne lühinägelikkus. Mulle tundub, et ma hakkan end juba kordama...
Mis seal's ikka, Trumm - pehmo ma juba olen, küllap võin siis kogemusteta tiinekas ka olla. Kes see ikka nii targa ja rikkaliku kogemustepagasiga inimesega vaielda jaksab.