Lapsepõlves kätkist välla kukkund - kusjuures korduvalt (ja pea peale)..
Ja keegi ei tea, mix EKRE teda oma ridades hoiab..
Misskõik ei ole ju ometi põhjus, et seda teemat siin lõputult selle jamaga sodida

Ajaleht Postimees avaldas artikli, nagu oleksid laupäeval toimunud meeleavaldusel juhuslikult kokku puutunud Riigikogu saadik Kalle Grüntal ja Öise Vahtkonna aktivist arutanud omavahelist koostööd. Tegu on puhtakujulise libauudisega, millel taga on selge poliitiline tellimus kahjustada rahvuskonservatiivide mainet.
Kalle Grünthal selgitab oma sotsiaalmeedia kontol:
“Lihtsalt uskumatu, mida peavoolu meedia ajakirjanikud oma sulest suudavad välja imeda. Seekord on Postimees valmis saanud üllitise, mille pealkiri on järgmine: „EKRE saadik ja Öisest Vahtkonnast tuntud aktivist surusid kätt ja rääkisid koostööst“.
Vastab tõele, et käisin laupäeval Tallinnas Vabaduse väljakul meeleavaldusel, kus võtsin ka sõna. Nii enne kui ka pärast sõnavõttu suhtlesin platsil kümnete inimestega, kellest praktiliselt kõik avaldasid toetust, kas siis mulle või meie erakonnale.
Selles inimeste virvarris, puutusin kokku väga paljudega, kellest enamikku ma ei tundnud, kuid kes soovisid kas minuga koos fotografeerida või lühemal või pikemal määral vestelda. Praktiliselt kõik inimesed, kellega suhtlesin, alustasid vestlust kätlemisega.
Nüüdseks on selgunud tänu Postimehe artiklile, et üks nendest inimestest kellega tavapärase viisakuse vormis kätlesin ja kelle isiku Postimees on tuvastanud, osutus Öise Vahtkonna aktivistiks. Mina teda varasemast ei tea ega tunne, samuti ei ole mul mingit teadmist tema eelnevast tegevusest. Meievaheline kontakt oli vaid mõni lauset tervitust.
Täiesti vale jutt on see, nagu oleks me rääkinud mingisugusest koostööst. Postimees on vorpinud valmis lihtsalt ühe libauudise.
Minu hinnangul näitab see juhtum järjekordselt, et Postimees ei ole tõsiselt võetav väljaanne ning kes otsib ükskõik, mis vahendeid EKRE kahjustamiseks, aga mitte objektiivset tõde.
Tõeline ajakirjanik, oleks koheselt tulnud ka minu käest uurima, milles see väidetav „koostöö“ siis seisneb. Oleks olnud ju harukordne võimalus EKRE põhjalaskmiseks.”
vahel ikka oma pead ka kasutama, mõtlemiseks.
Üht ja sama meelt nemad avaldasid, teineteisel kaamerate ees käppa surusid - mida integreerudes arutasid, ei tea, ja ei huvita ka.tuuba kirjutas:kuidas tegelikult asjad on/olid.
Kriku kirjutas:Akf Borjal on muidugi õigus, et ühe idioodi pärast tervet erakonda lõputult peksta pole õige
https://www.err.ee/1608214747/ak-nadal- ... -virumaaltNarvakatele on eeskujuks tuntud poliitik, endine keskerakondlane Larissa Olenina, kes on aastaid Narvas 9. mai pidustusi korraldanud. Ta leidis konservatiivides mõttekaaslased ja liitus volikogus EKRE fraktsiooniga.
"Täna juba tahaks konservatiivset vaadet. Näiteks mulle on nende seisukohad pere suhtes ja selle kohta, mis peaks saama Narva elektrijaamadest, lähedased ja arusaadavad. Sama on ka vene kooliga. Kõik rabelevad vene kooliga, kas on vaja eesti keelele üle viia või mitte, kuid EKRE räägibki sellest, et vene kool on vaja säilitada ning tugevdada seal eesti keele õpet. See on tähtis. Olen heas mõttes natsionalist. Tõepoolest. Olen vene keele, vene kooli ja meie vene inimeste poolt," rääkis Olenina.
Kriku kirjutas:"Näiteks mulle on nende seisukohad pere suhtes ja selle kohta, mis peaks saama Narva elektrijaamadest, lähedased ja arusaadavad. "
Tema [kooli üks nö vene vene õpetajatest] kukkus ennastunustavalt heietama, et vene kultuur ja keel on kirjanduse alus ja et meil on vaja majanduslikke sidemeid Venemaaga ja et seal on palju ärivõimalusi.
Kõik see ei olnud iseenesest vale. Aga toon, millega ta seda rääkis, kuidas ta mulle kui koerale otsa vaatas, nätsu näris, see kõik ajas mul turja turri. Suutsin vaevu end tagasi hoida.
Kui ta lõpuks klassist ära läks, vaatas minu poole Ivan, poisijuurikas, kes tavatses mind tunnis proovile panna, ja lausus: küll see oli ikka ebaviisakas ja nõme.
Rahunesin ja olin talle selle eest tänulik, kuigi hetk tagasi olnuksin valmis selle õpetaja kapole üles andma.
Vene vanemad, isegi kui on umbkeelsed, tahavad lapsi panna eesti lasteadaesse, sest mõistavad, et see on tuleviku kindlustamine lastele.
Kui ma nt enda korteriühistu juhtkonnas näen venelasi, kes on lapsest saati siin elanud ja pole suvatsenud Eesti keelt ära õppida, siis taolisele seltskonnale ei peaks mingeid järeleandmisi kodakondsuses ka tegema. Kas eestlastel õnnestub Soomes edukalt hakkama saada, soome keelt ära õppimata?
Kasutajad foorumit lugemas: Georges ja 2 külalist