Vastab tõele. Tuleb meelde üks kord kui sattusin ühe vene pere sabas jalutama ja siis kuulasin, kuidas ema ja isa lapsele eesti keelt õpetasid. Lihtsalt nii muuseas.
Ise pole sattunud järgi jalutama

Vastab tõele. Tuleb meelde üks kord kui sattusin ühe vene pere sabas jalutama ja siis kuulasin, kuidas ema ja isa lapsele eesti keelt õpetasid. Lihtsalt nii muuseas.
Vene vanemad, isegi kui on umbkeelsed, tahavad lapsi panna eesti lasteadadesse, sest mõistavad, et see on tuleviku kindlustamine lastele.
ugandiklubi kirjutas::evil: Tänage rehvormi kes on pikkalt võimul olnud ja 0 tegusid teinud .
Cyberbear kirjutas:Idabloki vene noored räägivad asjast..
Aitäh, seda väljendit ma ei teadnudki!Cyberbear kirjutas:Kõnekeeles omavahel kutsutakse siin maakonda juba 90ndatest idablokiks, minu meelest võtsid selle mõiste kasutusele Jõhvi punkarid, neilt ma vähemalt seda esimest korda kuulsin omal ajal.
Kriku kirjutas:Aitäh, seda väljendit ma ei teadnudki!Cyberbear kirjutas:Kõnekeeles omavahel kutsutakse siin maakonda juba 90ndatest idablokiks, minu meelest võtsid selle mõiste kasutusele Jõhvi punkarid, neilt ma vähemalt seda esimest korda kuulsin omal ajal.
Cyberbear kirjutas:Ja nagu ütles mul siin kohalik venelasest kultuurikorraldaja, siis võõrast numbrit vastu võttes ei tea iial, mis keeles hakatakse suhtlema ja kas öelda torru halloo või aljo.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline