Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
See märk on ka täitsa lahe, aga veel lahedam on see, et märgi tunnistusele on allakirjutanud oma käega üks kõige vingemaid nõukogude lennuässassid suure isamaasõja ajal, kolmekordne Nõukogude Liidu kangelane, hiljem ka lennuväemarssal A.Pokrõshkin.
Väga huvitav! Absoluutselt esimest korda satub mulle kätte Kommunaal Elukondliku Teenidamise eesrindlase rinnamärk, mis on nõelkinnitusega. Veel huvitavam on see, et nõelkinnitusega märgil on musta emaili asemel valge kuum email!
Võrdluseks panin kõrvale rohkem levinud musta emaili ja kruvikinnitusega märgi!
Olen näinud ja paar-kolm korda. Ühte nädal tagasi. Kinnitust ei mäleta.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Võib-olla on tegemist isetegevusliku variandiga. 70-del- 80-del oli üsna tavaline, et märgivalmistajad tegid erinevaid emailivariante märkidest, mis avalikku müüki (või kasutusse) kunagi ei jõudnud.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
teevad vist siiamaani kui matriitsid alles - igatahes mõned minu kätte jõudnud asutsuet märgid on oma värvikombinatsioonidega kahtlased et öelda pehmelt
Minu teada Elukondliku teenindamise eesrindlast peaks olema vindiga kinnituse puhul kaks erinevat varianti.
Nõelaga pole sellist märki üldse varem kohanud. Nüüd siis sattus kätte ja veel valge emailiga. Märk ei ole pärist sellisest kohast, et keegi teda hiljuti teinud oleks, seega vanem asi ikka.
ENSV Kaubanduse veteran koos tunnistusega, originaalkarbis. Põhimäärust lugedes selgub, et märki ei saanud sugugi lihtsalt ja mitte iga pensionile jäänud kaubandustöötaja.