Soovitage metalliotsijat
Georadariga olen ise tööd teinud. Metalli mahtu ei saa asi kuidagi näidata, tööpõhimõte on peaaegu nagu kajaloodil - antenn saadab signaali alla ja iga erineva dielektrilisusega pinnasekihi pealispinnalt peegeldub osa signaali tagasi millest siis arvuti joonistab ekraanile pinnase ristlõike. Metallist kahjuks signaal läbi ei lähe, saab ainult kolaka pealispinna sügavuse ja pindala kätte. Aga võibolla oli kehv masin, koos kolme erineva sagedusega antenniga maksis 2500000 eek.
-
- Liige
- Kontakt:
Re: ilus on kuulata jutte kuis moonavankrid igal pool vedele
Kangesti muinasjutuline jutt.p.j. kirjutas:Pärnu maakond.kui osta,siis midagi korralikku aga millist?konkreetsed esemed ei pidanud olema sügaval.aga võiks muidugi võtta ka sügavamalt Samas olla ta automaate sülega linaleo auku visanud ei ole uurinud kui sügavad need augud olid ja kas neid sinna jäid ta olla ühele tuttavale andnud selle sisu. kelle peale kaevatud,et omab relvi ,siis ta abi otsima olla tulnud ja külapoisid juhatasid .mine võta august palju vaja olevat mulistanud vöös(RINNUST)saate vees ja jalgadega kobades otsinud.kui palju sealt viidi ära ei tea .
Kuid kui Sa Sindi linaleotus auke mõtled, siis need olla juba vene ajal tühjaks tehtud NA sõdurite poolt.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
magnetomeeter
Vaatasin just e-Bay.de-s ringi, ja pean kahetsusega nentima, et praegusel ajamomendil pole seal ühtegi sellist aparaati, millist mainisin, saadaval.
Margid oleksid: OGF-L ja OGF-W
Esimene siis vastavalt maapealseks ja teine veealuseks otsimiseks. Vahe vaid selles, et esimesel on kaasas vastavad rakmed kandmiseks ning anduri ühendusjuhe on sobiva pikkusega maapealseks otsimiseks ning teine on kohandatud näiteks paati panekuks koos pika-pika (vist 20 m oli, pole enam kindel, ei mäleta) anduri kaabliga, et oleks aparaadi tundlikku osa võimalik sügavusse lasta. Andur ja aparaat ise on, vastavalt militaarmaailma nõuetele, veekindlad, kusjuures anduri osa pidavat olema seda mingi X meetri ulatuses.
OGF-W on kasutatv ka maapealseks otsinguks, kuid selle pruukimine on seoses pikema kaabli (spetsiaalsel poolil kaasas) ja kanderakmete puudumisega (peab ise juurde tegema), pisut komplitseeritum (ka kaabli kaalu silmas pidades), kui OGF-L puhul.
Olen nimetatud riista proovinud ja - päris normaalne.
Muu analoogiline väljamaine kraam on aga oi-oi kui kallis endale soetamiseks. Vaid mingi ühe konkreetse objekti otsimiseks nüüd seda endale soetada küll ei maksaks. Ma ei räägi muidugi Esimese Eesti elanikest, kellele 6-8 tuhat pole mingi märkimisväärne summa.
Georadaritest aga ei tea ma prktiliselt mitte midagi, peale reklaami, mis netis saadaval on olnud.
Selliseid aparaate on olnud pakkuda ka e-Bay.de-s, ja päris odavalt (kuni 5 000.- EEK), kuid nende reklaamis lubatud omadused tekitavad kahtlusi. Igatahes olen ma ise ükskord kõvasti ämbrisse astunud uskudes reklaamilubadusi. Raha läinud ja ... (need muud ilusad sõnad). Samade reaalsete omadustega aparaadi oleksin saanud 3X odavamalt (mis siis, et teise firma nimega) teisest kohast.
Edu metalli otsimisel ja - ärge viige kõike mida leiate vanarauda ja ärge laske seda ka vedelema jääda, sest - metsas seda mõne aasta pärast alles ei jää, kui kodus võib ta säiluda täpselt selles seisundis millises ta leidsite! (Seda viimast ütlen aga ikka oma enda kurvast kogemusest tulenevalt.)
Margid oleksid: OGF-L ja OGF-W
Esimene siis vastavalt maapealseks ja teine veealuseks otsimiseks. Vahe vaid selles, et esimesel on kaasas vastavad rakmed kandmiseks ning anduri ühendusjuhe on sobiva pikkusega maapealseks otsimiseks ning teine on kohandatud näiteks paati panekuks koos pika-pika (vist 20 m oli, pole enam kindel, ei mäleta) anduri kaabliga, et oleks aparaadi tundlikku osa võimalik sügavusse lasta. Andur ja aparaat ise on, vastavalt militaarmaailma nõuetele, veekindlad, kusjuures anduri osa pidavat olema seda mingi X meetri ulatuses.
OGF-W on kasutatv ka maapealseks otsinguks, kuid selle pruukimine on seoses pikema kaabli (spetsiaalsel poolil kaasas) ja kanderakmete puudumisega (peab ise juurde tegema), pisut komplitseeritum (ka kaabli kaalu silmas pidades), kui OGF-L puhul.
Olen nimetatud riista proovinud ja - päris normaalne.
Muu analoogiline väljamaine kraam on aga oi-oi kui kallis endale soetamiseks. Vaid mingi ühe konkreetse objekti otsimiseks nüüd seda endale soetada küll ei maksaks. Ma ei räägi muidugi Esimese Eesti elanikest, kellele 6-8 tuhat pole mingi märkimisväärne summa.
Georadaritest aga ei tea ma prktiliselt mitte midagi, peale reklaami, mis netis saadaval on olnud.
Selliseid aparaate on olnud pakkuda ka e-Bay.de-s, ja päris odavalt (kuni 5 000.- EEK), kuid nende reklaamis lubatud omadused tekitavad kahtlusi. Igatahes olen ma ise ükskord kõvasti ämbrisse astunud uskudes reklaamilubadusi. Raha läinud ja ... (need muud ilusad sõnad). Samade reaalsete omadustega aparaadi oleksin saanud 3X odavamalt (mis siis, et teise firma nimega) teisest kohast.
Edu metalli otsimisel ja - ärge viige kõike mida leiate vanarauda ja ärge laske seda ka vedelema jääda, sest - metsas seda mõne aasta pärast alles ei jää, kui kodus võib ta säiluda täpselt selles seisundis millises ta leidsite! (Seda viimast ütlen aga ikka oma enda kurvast kogemusest tulenevalt.)
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
metalliotsija kohta
Vajaks infot metalliotsijate kohta. Otsijate ajalugu, kasutusala, erinevad mudelid jne. Ühesõnaga kõik infi otsijate kohta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline