Mille poolest see peaks olema rohkem vajalik kui 9. mai ära keelamine?Borja kirjutas:-- 9.mai tähistamist tänases Eestis ära keelata ei ole võimalik - tegelt ei ole ka vajalik
-- "narvavabastamised" ja "meriküladessandid" saab aga tasalülitada küll (ja tulebki seda teha) - kui valitsusel vähegi soovi on (hetkel on näha, et ei ole sellist soovi)
Integratsioon ja Eesti venekeelsed
Re: Integratsioon ja Eesti venekeelsed
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Kriku kirjutas:Mille poolest see peaks olema rohkem vajalik kui 9. mai ära keelamine?Borja kirjutas:-- 9.mai tähistamist tänases Eestis ära keelata ei ole võimalik - tegelt ei ole ka vajalik
-- "narvavabastamised" ja "meriküladessandid" saab aga tasalülitada küll (ja tulebki seda teha) - kui valitsusel vähegi soovi on (hetkel on näha, et ei ole sellist soovi)
..toda 8-9.maid pühitseb kogu EL ja sedame keelata ei saa - aga NARVA sodikspommitamise // MERIKÜLA tsivilistidetapmised saame me lõdvalt lokaalse tähtsusega sõjakuritegudeks tembeldada - lihtne...
Et alustame lihtsamast, teeme pool rehkendust ja õhtuks on maailm meie ümber jälle parem
Viimati muutis Tundmatu sõdur nr. 4, 17 Veebr, 2022 15:44, muudetud 1 kord kokku.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Kilo Tango kirjutas:Rahvas vaatab seda pulli pealt ja leiab, et kõik isikud, kes peavad nendega mitte nõustujaid automaatselt lollideks, on alati olnud geeniuste esirinnas. Võta näiteks Aristoteles ... ups, ebaõnnestunud näide. No Einstein siis ... samuti ei sobi.
Sapienti sat.
..foorum, hea KT, on oluliselt suurem kooslus kui minu mõneteistkümnene vaenlaste list siin
9. maid pühitsevad ned, kelle arvates Stalin Euroopa vabastas, 8. maid kõik ülejäänud.Borja kirjutas:..toda 8-9.maid pühitseb kogu EL
Ma ei küsinud Meriküla dessandi, vaid Narva või ka Tallinna "vabastamise" kohta.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Kriku kirjutas:9. maid pühitsevad ned, kelle arvates Stalin Euroopa vabastas, 8. maid kõik ülejäänud.Borja kirjutas:..toda 8-9.maid pühitseb kogu EL
Ma ei küsinud Meriküla dessandi, vaid Narva või ka Tallinna "vabastamise" kohta.
..ja ma vastasin sulle, et:
-- nii 8. kui 9. maid meil "ära keelata" ei ole võimalik // tegelt ei ole ka vajalik
-- aga NARVA ja TALLINNa "vabastamised" siin riigis ära kaotada me suudame // järelikult tuleb seda ka teha
Sa vastasid ka, et 9. mai ära keelamine pole vajalik. Mille poolest on Narva või Tallinna vabastamise tähistamise ära keelamine rohkem vajalik?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Borja kirjutas:...
..foorum, hea KT, on oluliselt suurem kooslus kui minu mõneteistkümnene vaenlaste list siin
Ma lootsin naiivselt, et su vaenlased on idapiiri taga. Kõikide maailma foorumitega on nii, et inimestel on seal eriarvamusi. Ma olen näinud isegi fotograafe üksteisega veriselt tülli minemas foorumites. See ei muuda neid veel vaenlasteks samamoodi nagu eriarvamus ei muuda teist osapoolt lolliks.
Elementaarviisakuse (kardetavasti kasutu) õpetamise offtopicu lõpp minu poolt.
9.maid tāhistatakse Euroopas küll aga see on Euroopa pāev ja seotud Schumani deklaratsiooniga. Võib-olla on sinna mõnes riigis ka Saksamaa alistamist juurde poogitud, ei tea. II MS lõppes tükk aega hiljem. 8.mai tähistamist ma pole küll tāhele pannud või pole tähelepanu pööranud. Kui keegi on mulle 9.mail võidupüha puhul õnne soovinud olen ma vastu küsinud et mis krdi võidupüha, meie ju kaotasime. Kehtib ka venelaste puhul sest kõik ei võidelnud punaarmee poolel.
Tähistamistega seoses tuleb meelde selline heietus et kunagi ammu, pärast NSV Liidu lagunemist küsiti mult Lõuna-Ukrainas et mis pühad Eestis kõige tähtsamad on . Pakkusin et jõulud kindlasti ...ja jaanipäev. Jaanipäeva mõistest ei saanud kohalikud hästi aru sest seal valgeid öid ei ole. Võib-olla seletasin natuke ebaõnnestunult ja pöörasin liiga palju tähelepanu ainult kuupäevale. Igatahes hakatuseks imestati et Eestis Suure Isamaasõja algust nii üldrahvalikult tähistatakse ja siis nokutati mõistvalt peaga et te olete ikka tõelised fashistid.
Eino iseenesest tähistagu kes mida tahab aga kui see riigi pealiiniga kokku ei lähe siis omaette ja kardinad ees. Nii nagu nõukaajal jõule tähistati.
Tähistamistega seoses tuleb meelde selline heietus et kunagi ammu, pärast NSV Liidu lagunemist küsiti mult Lõuna-Ukrainas et mis pühad Eestis kõige tähtsamad on . Pakkusin et jõulud kindlasti ...ja jaanipäev. Jaanipäeva mõistest ei saanud kohalikud hästi aru sest seal valgeid öid ei ole. Võib-olla seletasin natuke ebaõnnestunult ja pöörasin liiga palju tähelepanu ainult kuupäevale. Igatahes hakatuseks imestati et Eestis Suure Isamaasõja algust nii üldrahvalikult tähistatakse ja siis nokutati mõistvalt peaga et te olete ikka tõelised fashistid.
Eino iseenesest tähistagu kes mida tahab aga kui see riigi pealiiniga kokku ei lähe siis omaette ja kardinad ees. Nii nagu nõukaajal jõule tähistati.
Väidetavalt ikka peetakse: https://en.wikipedia.org/wiki/Victory_in_Europe_Dayvanahalb kirjutas:8.mai tähistamist ma pole küll tāhele pannud või pole tähelepanu pööranud.
Mitte et see enam teemasse puutuks
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Borja kirjutas:-- nii 8. kui 9. maid meil "ära keelata" ei ole võimalik
Ega keelama peagi, lihtsalt tollel päeval võiks nt. Kaitseväe kalmistu väraval rippuda silt mõne alljärgneva tekstiga:
REMONT
SANITAARPÄEV
INVENTUUR
VEEAVARII
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kilo Tango kirjutas:Borja kirjutas:...
Ma lootsin naiivselt, et su vaenlased on idapiiri taga. Kõikide maailma foorumitega on nii, et inimestel on seal eriarvamusi. Ma olen näinud isegi fotograafe üksteisega veriselt tülli minemas foorumites. See ei muuda neid veel vaenlasteks samamoodi nagu eriarvamus ei muuda teist osapoolt lolliks.
Elementaarviisakuse (kardetavasti kasutu) õpetamise offtopicu lõpp minu poolt.
tsiteeridest Piiblit siis "Saulusest sai Paulus"?
eestis oli ainult üks sõjaväekool, miski Ehitusvägede kõrgem politrukkide kool...
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
https://www.err.ee/1608506504/louna-kor ... ektribusse
Korea integreerib. Pool miljardit investeeringut on muidugi väga loominguline lähenemine, ilmselt on see "tuleviku akutehas" ka sisse arvestatud.
Aga töökohad ja korralik töökultuur on teretulnud !
Korea integreerib. Pool miljardit investeeringut on muidugi väga loominguline lähenemine, ilmselt on see "tuleviku akutehas" ka sisse arvestatud.
Aga töökohad ja korralik töökultuur on teretulnud !
Eks neid tehaseid on seal Ida-Virus rohkem tekkinud. Viimati avastasin, et seal on mingi välismaise firma tütarettevõte, mis valmistab igasuguseid metsatehnika (harvesterid jms) koostusid. Igati tasemel tootmine oli.
Ma mõtlesin peaaegu, et jutt käib Metsisest kuid siis on mingi veel. Ega sa nime ei mäleta?
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
Äkki on Metalliset / Hanza ?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rax ja 1 külaline