TUVASTADA tükk tehnikat

Laevad, lennukid, tankid... Kõik sõjatehnikast.
Vasta
valdo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas valdo »

Absoluutselt kindel, et tegu on viimase mudeli 51 poritiivaga. Täpsemini - jäänustega, sest seda on lõhutud.
Valdo

[b][url=http://tinyurl.com/rattad]Eesti Jalgrattamuuseumi[/url][/b] looja ja eestvedaja
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk tn 9. Maist septembrini oleme avatud R,L,P 11-18, muul ajal kokkuleppel
Tutvustame jalgratta ajalugu eesti vaates, meie seitsmes saalis on välja üle 120 ratta
gruppen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gruppen »

Gaz-51 A raudselt.
gruppen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gruppen »

üldjuhul oli nõuka ajajärgul nii et vanaraud ei huvitanud kedagi. see oli lihtsalt vastik asi millest tuli lihtsalt lahti saada. aeg ajalt tassiti seda ka lihtsalt kuhu juhtus täiesti suvaliselt, tean isegi paari sellist kohta keset metsasid kus vedelevad traktorijaama maised rauast jäänused.
nõuka aeg oli suht äraarvamatu tegelt..
JaanEst
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JaanEst »

Selliseid asju leiabki metsas tolknedes-
ma ise kah ükskõrd olin seenel, teadsin üht sirmikute asukohta, ja see oli ühes liivakarjääris.Läksin kasevõsast läbi ja lõin jala vasta metalli ära-maast vahib vastu 175-mm.ine mürsukest.. viisin kohe koju, sest mul eelnevaltki olnud mõni võimas kest.Nüüd neid koguneb järjest :D
hol-tim 123
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hol-tim 123 »

aga keegi oskab täpsustada mis kastidega tegu?
valdo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas valdo »

Nimetatud velg (GAZ/Ford AA/MM laius ja viie poldiauguga äärik, kuid 5 ava asemel 2) oli 1960-70ndatel kasutusel lisaks ka paljude kompressorite ja arvatavasti ka mitmete muude seadmete all. N.Liidus oli omane ju tehnika (sh rattavelgede) unifitseerimine.

Mina küll ei julge öelda, et see konkreetne isend on just supikatla all olnud...
Valdo

[b][url=http://tinyurl.com/rattad]Eesti Jalgrattamuuseumi[/url][/b] looja ja eestvedaja
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk tn 9. Maist septembrini oleme avatud R,L,P 11-18, muul ajal kokkuleppel
Tutvustame jalgratta ajalugu eesti vaates, meie seitsmes saalis on välja üle 120 ratta
hol-tim 123
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hol-tim 123 »

aga kastid?
1661
Liige
Kontakt:

paak ja ratas

Postitus Postitas 1661 »

Oleks vaja abi paagi ja ratta identifitseerimisel. Paagil puuduvad embleemid, kuid kontuurid on nähtavad.
Ratas on topeltratta üks pool. Ratta mõõtmed 550/45-477
METZELER

http://www.zone.ee/terrot
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Ratas peaks olema Saksa laskemoona käru oma.
1661
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 1661 »

Vaidlen vastu.
Millise laskemoona käru?
See peaks olema soomuki topeltratta üks pool. Keskelt jooksis läbi roomiku hammas.
Toomas.
PS.
Alles praegu nägin arvutist, et paagi korkide vahel on ka mingi kiri. Palja silmaga ei oskand tähele panna. Homme asun kohe uurima.
Toomas.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Tegelt vöib sinul öigus olla.Ma olen näinud Laskemoona käru see oli kaks korda suurem kui motoratta järelkäru ja oli selline velg all.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Kaldun ka arvama, et see on mõne poolroomik transportööri ratas või siis kettenradi oma.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
Kriuks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kriuks »

Kettengrad'i oma küll mitte :roll:.

Pilt
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

Siin http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=s ... 08f705523c kougitakse samasuguse rattaga vigurit veeaugust välja. Paistab suhtkoht sarnane olevat.
Kasutaja avatar
Kriuks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kriuks »

Siin kougitakse samasuguse rattaga vigurit veeaugust välja. Paistab suhtkoht sarnane olevat.
Ja see ta ongi :D.

Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline