Militaar.net'i omad üritused
Jõudsin ka koju lõpuks.Läksime Saaremaa kutiga siis juurika alla vaatama,et mida huvitavat seal on.Ei onudki midagi,hoopis juurika sees oli.Selle saega mis meile jäeti ei saanud kuiva oksagi saagida rääkimatta siis juurikast,nii et läksin ja tõin esimesest talust kirve.Aega võttis aga kätte sain(hiljem pildid) Niikaua kui mina juurikaga jändasin käis kamraad otsjaga ringi ja märkis kohti ära kus kaevata,ühest neist leidsimegi 1936a. vene vindi,nii et õigemees ilma püssita metsast ära ei tule 

Kah kodus!
Igati mõnus üritus oli ,just selline nagu vaja - soovijatele piiksutamist- kaevamist-leidmist,naistele-lastele väike jalutuskäik metsa all,kõigile palju huvitavat jutuajamist,tõhus ja pikk grillpidu, ning huvilistele ka lõõgastav hetk erinevate märjukeste degusteerimise juures.
Suured tänud LionRat'ile kokkutuleku suurepärase ettevalmistuse ja elluviimise eest!
Tegelikult peaks asutama Militaar.Neti teenetemärgi,et selliste omakasupüüdmatute tegude eest mingigi mälestus vaevanägijatele jääks.
Samuti tervitused kõigile mõnusatele inimestele,kes ei pidanud paljuks sellele nii todredaks kujunenud sündmusele kohale ilmuda!
Nagu juba eelnevalt mainitud jäi kõlama kaks ettepanekut:
1.Pikem Lätimaa ekskurss koos vaatamisväärsuste lähema tundmaõppimisega kuramaal.
2.Kokkutulek/tutvumisreis Saaremaa olulisemate militaarajalooliste paikade manu.
Paluks edaspidi seisukohti ja ettepanekuid ka nende sündmuste kohapealt.
Näiteks,kas peaks nende ürituste jaoks nüüd uue teema tegema,või muutma selle topic'i pealkirja "Militaar.Neti omaD üritusED"
Igati mõnus üritus oli ,just selline nagu vaja - soovijatele piiksutamist- kaevamist-leidmist,naistele-lastele väike jalutuskäik metsa all,kõigile palju huvitavat jutuajamist,tõhus ja pikk grillpidu, ning huvilistele ka lõõgastav hetk erinevate märjukeste degusteerimise juures.
Suured tänud LionRat'ile kokkutuleku suurepärase ettevalmistuse ja elluviimise eest!
Tegelikult peaks asutama Militaar.Neti teenetemärgi,et selliste omakasupüüdmatute tegude eest mingigi mälestus vaevanägijatele jääks.
Samuti tervitused kõigile mõnusatele inimestele,kes ei pidanud paljuks sellele nii todredaks kujunenud sündmusele kohale ilmuda!
Nagu juba eelnevalt mainitud jäi kõlama kaks ettepanekut:
1.Pikem Lätimaa ekskurss koos vaatamisväärsuste lähema tundmaõppimisega kuramaal.
2.Kokkutulek/tutvumisreis Saaremaa olulisemate militaarajalooliste paikade manu.
Paluks edaspidi seisukohti ja ettepanekuid ka nende sündmuste kohapealt.
Näiteks,kas peaks nende ürituste jaoks nüüd uue teema tegema,või muutma selle topic'i pealkirja "Militaar.Neti omaD üritusED"
Nitsevo,huse ne budet.Tänud organisaatoritele,kohal oli mõnus seltskond,sai juttu aetud,metsas käidud,grillitud ,napsi,õlut mekitud.mõned anektoodid,edaspidiseid plaane peetud.Igatahes hüva ja kordaläinud üritus oli.PW kirjutas:Krt, millest selline peavalu... Hatel horooshevo, a palutshilsa kak vsegda...
Aga et teisel päeval veel mõnel entusiastil leidus tahtejõudu minna haige peaga märga metsa juuri kangutama.See justkui kangelastegu,ma nägin küll,milline võimas kuuse juur see oli.KIITUS Huvitav teada,kaua Teil aega läks sellele juurikale ärategemisega?Ja ennäe,juure all ka soovitud üllatus.
----------------------------------------------------------------------------------
Lootus on petis kes meid pidevalt tüssab
CUSTOM SA juba minule TÕELINE konkurent,Sinuga võib luurele minna.ÕNNITLENcustom kirjutas:Jõudsin ka koju lõpuks.Läksime Saaremaa kutiga siis juurika alla vaatama,et mida huvitavat seal on.Ei onudki midagi,hoopis juurika sees oli.Selle saega mis meile jäeti ei saanud kuiva oksagi saagida rääkimatta siis juurikast,nii et läksin ja tõin esimesest talust kirve.Aega võttis aga kätte sain(hiljem pildid) Niikaua kui mina juurikaga jändasin käis kamraad otsjaga ringi ja märkis kohti ära kus kaevata,ühest neist leidsimegi 1936a. vene vindi,nii et õigemees ilma püssita metsast ära ei tule
Münt oli kopikas 1863 Leotasin teist parasjagu,üpris habras oli teine,eks ajahammas ikka hammustab (KAHJUKS) Millal jälle kokku saame???
Mulle meeldis veel desert eagle asjalikkus ja kohe näha,et mees ei ole teist korda metsas.Kahju, et pidid ära minema,aga me saame veel kokku selliste meestega palju kordi.JÕUDU TÖÖLE JA ÕNNELIKKU KÄTT.juss000 kirjutas:CUSTOM SA juba minule TÕELINE konkurent,Sinuga võib luurele minna.ÕNNITLENcustom kirjutas:Jõudsin ka koju lõpuks.Läksime Saaremaa kutiga siis juurika alla vaatama,et mida huvitavat seal on.Ei onudki midagi,hoopis juurika sees oli.Selle saega mis meile jäeti ei saanud kuiva oksagi saagida rääkimatta siis juurikast,nii et läksin ja tõin esimesest talust kirve.Aega võttis aga kätte sain(hiljem pildid) Niikaua kui mina juurikaga jändasin käis kamraad otsjaga ringi ja märkis kohti ära kus kaevata,ühest neist leidsimegi 1936a. vene vindi,nii et õigemees ilma püssita metsast ära ei tule
Münt oli kopikas 1863 Leotasin teist parasjagu,üpris habras oli teine,eks ajahammas ikka hammustab (KAHJUKS) Millal jälle kokku saame???
juss000 kirjutas:Ja veel on meeldiv näha nn.fotosid,teen järelduse, et eetri väliselt meil midagi ei toimunut,ei olnud võimalik varjata,sellepärast vist mul armuke minuga kaasa ei tulnudki,haistis ohtu vist.juss000 kirjutas:CUSTOM SA juba minule TÕELINE konkurent,Sinuga võib luurele minna.ÕNNITLENcustom kirjutas:Jõudsin ka koju lõpuks.Läksime Saaremaa kutiga siis juurika alla vaatama,et mida huvitavat seal on.Ei onudki midagi,hoopis juurika sees oli.Selle saega mis meile jäeti ei saanud kuiva oksagi saagida rääkimatta siis juurikast,nii et läksin ja tõin esimesest talust kirve.Aega võttis aga kätte sain(hiljem pildid) Niikaua kui mina juurikaga jändasin käis kamraad otsjaga ringi ja märkis kohti ära kus kaevata,ühest neist leidsimegi 1936a. vene vindi,nii et õigemees ilma püssita metsast ära ei tule
Mulle meeldis veel desert eagle asjalikkus ja kohe näha,et mees ei ole teist korda metsas.Kahju, et pidid ära minema,aga me saame veel kokku selliste meestega palju kordi.JÕUDU TÖÖLE JA ÕNNELIKKU KÄTT.
juss000 kirjutas:ÕELDAKSEPW kirjutas:Krt, millest selline peavalu... Hatel horooshevo, a palutshilsa kak vsegda...
;ET MOLODOSTI PÕVAJET:
Nitsevo,huse ne budet.Tänud organisaatoritele,kohal oli mõnus seltskond,sai juttu aetud,metsas käidud,grillitud ,napsi,õlut mekitud.mõned anektoodid,edaspidiseid plaane peetud.Igatahes hüva ja kordaläinud üritus oli.
Aga et teisel päeval veel mõnel entusiastil leidus tahtejõudu minna haige peaga märga metsa juuri kangutama.See justkui kangelastegu,ma nägin küll,milline võimas kuuse juur see oli.KIITUS Huvitav teada,kaua Teil aega läks sellele juurikale ärategemisega?Ja ennäe,juure all ka soovitud üllatus.
----------------------------------------------------------------------------------
Lootus on petis kes meid pidevalt tüssab
CUSTOM SA juba minule TÕELINE konkurent,Sinuga võib luurele minna.ÕNNITLEN
Münt oli kopikas 1863 Leotasin teist parasjagu,üpris habras oli teine,eks ajahammas ikka hammustab (KAHJUKS) Millal jälle kokku saame???[/quote]
Ega minagi ilma kopikatta tagasi tulnud(teisi suisa kaks),üks ühekopkane 1940 ja teine1913 ,oli teistega kaba lapitud.JUSS,mina sinu asemel
Keegi korraldab siin teise teema all uut kokkutulekut,eks seal näeme

Münt oli kopikas 1863 Leotasin teist parasjagu,üpris habras oli teine,eks ajahammas ikka hammustab (KAHJUKS) Millal jälle kokku saame???[/quote]
Ega minagi ilma kopikatta tagasi tulnud(teisi suisa kaks),üks ühekopkane 1940 ja teine1913 ,oli teistega kaba lapitud.JUSS,mina sinu asemel

Keegi korraldab siin teise teema all uut kokkutulekut,eks seal näeme

Huvitav teada,kaua Teil aega läks sellele juurikale ärategemisega?Ja ennäe,juure all ka soovitud üllatus.
Lootus on petis kes meid pidevalt tüssab[/quote]
Aega võttis see ikka omajagu.Vett jõin selle aja peale 2 liitrit ära ja hiljem sain särgi seest 3 liitrit tagasi.
Uudishimu ei anna rahu!
Mis ikkagi juurika SEES oli? Pildilt ei saa mina küll midagi aru!?
Leotasin väheke happes seda juurika vigurit ja tulemuseks jällegi tundmatu vidin:

Lootus on petis kes meid pidevalt tüssab[/quote]
Aega võttis see ikka omajagu.Vett jõin selle aja peale 2 liitrit ära ja hiljem sain särgi seest 3 liitrit tagasi.
Uudishimu ei anna rahu!
Mis ikkagi juurika SEES oli? Pildilt ei saa mina küll midagi aru!?
Leotasin väheke happes seda juurika vigurit ja tulemuseks jällegi tundmatu vidin:

-
- Uudistaja
- Kontakt:
Antud linnavurlest õde võtab antud süüdistused omaksLionRat kirjutas:Tehtud!
Tänan osavõtjaid veelkord...
Kohale tuli super hea seltskond(14 inim.).Meil oli isegi vabakuulajaid. Jutud ja teod mis seal tehti olid väga muljetavaldavad(kujutage ette,et isegi minu linnavurlest õest sai üleöö militaarihuviline)
Esimesel võimalusel RIPUTAME pildid ka üles...

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline