
P.S. Aitäh, Fucs. Selle tahaks kasvõi eksperimendi mõttes ära proovida küll.
Meie "tund on tulnud..."zkaff kirjutas:Härrased vorsti ja GOSTi entusiastid, teie päev on saabunud.
Kaubanduses jäi täna silma toode nimega "кеедуворст GOST", mis tootja sõnul on lehvitus nõukajale.
Parafraseerides iseennast - anna siis teada, et kuidas läks!Manurhin kirjutas:Aitäh, Fucs. Selle tahaks kasvõi eksperimendi mõttes ära proovida küll.
Pagan, ma pidasin Rannarootsit veel kõlblikuks tootjaks. Sellist solki ei tooda isegi Rakvere.Fucs kirjutas:IRWWW
See on kõike muud kui GOST või veel vähem vorst![]()
https://rannarootsi.ee/tooted/suitsuvor ... keeduvorstKoostisosad:
sealiha (29%), vesi, kanalihamass, seakamar, seapekk, kartulitärklis, söögisool, SOJAVALK, lõhna- ja maitseained, stabilisaatorid (polü- ja difosfaat), vürtsid, antioksüdant (askorbiinhape (L-)), granuleeritud puljong (sh hüdrolüüsitud taimne valk, rapsiõli), happesuse regulaator (trifosfaat), hemoglobiin, dekstroos, säilitusaine (naatriumnitrit)
Kas keegi jõuab veel ka seda testima....?Veterinaar- ja Toiduamet tuvastas plaanilise järelevalve käigus oliiviõli Gourmante Extra Virgin Olive Oili mittevastavuse neitsi oliiviõli kategooria omadustele.
Nimetatud toode vastab hoopis lambiõli tunnustele.
Tüüpiline ajakirjanduse klikimüük läbi pealkirja.Svejk kirjutas:Prisma kutsub tagasi lambiõli omadustega oliiviõli
https://tarbija24.postimees.ee/7082350/ ... -oliivioliKas keegi jõuab veel ka seda testima....?Veterinaar- ja Toiduamet tuvastas plaanilise järelevalve käigus oliiviõli Gourmante Extra Virgin Olive Oili mittevastavuse neitsi oliiviõli kategooria omadustele.
Nimetatud toode vastab hoopis lambiõli tunnustele.
Külmpressitud oliivõli jaguneb kolmeks kvaliteediklassiks: extra virgin, virgin ja ordinary virgin. Vahe on happe sisalduses. Extra virgin alla 0,8%, virgin alla 2,5% ja ordinary virgin alla 3,3%.Kapten Trumm kirjutas:külmpressitud oliiviõli ongi see "virgin".
sealt edasi läheb õlikook kuumtöötlemisele (-pressimisele), kus võetakse siis viimane (seda nimetatakse "jääkõli").
kuna külmpressitu sisaldab palju vett, siis see ei sobi hästi praadimiseks, pigem külmkasutusse (nt salatid).
selle vastu tehakse nn seguõlisid.
vesi paneb õli särisema ja pritsima, kuumpressimisel aurab lihtsalt vesi ära.
Oliiviõli ja rapsiõli kvaliteedivahe on selles, et rapsiõlis kipub olema neid omega-6-sid liiga palju (kuigi tootjad reklaamivad ainult omega-3-sid). Oliiviõlis pidid need olema paremas tasakaalus inimesele.
D-vitamiini napib inimestel siin ka suvel, lihtsalt meil pole piisavalt päikest selleks, et seda keha suudaks piisavalt produtseerida, sissevõtmisest ei ole igaühele tolku (keha ei omasta).Haiglauuring: enamikul COVID-19-patsientidest nappis D-vitamiini
Võimalik, et ka siin on mingi seos. Suvi alles lõppes ja inimestel veel D-vitamiini organismis jagub. Talve lõpupoole on olukord hoopis teine.
See on täielik jama. Suvel ei tohiks vähegi õues viibival eestlasel D-vitamiiniga mingit probleemi olla. Ühe päevitamissessiooni jooksul, kus kodanik ennast ära ei põleta, suudab keha toota ca. 15 000 iU-d D-vitamiini sõltumata laiuskraaidst. Päevane norm on 1000. Lihtsalt päikesepõletus võtab siinpoolkandis kauem aega. Lisaks jätkab nahk D-vitamiini tootmist veel mõni aeg pärast päevitamist.Kapten Trumm kirjutas:...
D-vitamiini napib inimestel siin ka suvel, lihtsalt meil pole piisavalt päikest selleks, et seda keha suudaks piisavalt produtseerida....
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist