Lahingmoon kogumis luba?
kui deaktiveeritud siis võid omada piiramatus koguses ja eksponeerida vitriinil
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
18+SoeSai kirjutas:Kui kõrgel/madalal on see vanuse piir, et seda luba taodelda?
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Tong nüüd midagi üliohtlikku endast ei kujuta, on tundlik tugevamale löögile ja kuumusele. Vist isegi siit foorumist käis kunagi läbi teema, kus keegi tegi mürsu kesta tongipoolsest otsast tuhatoosi. Kasutati seda seni, kuni keegi oma kuuma koni kõvemini sinna sisse vajutas ja pauk ära käis. Ja juhtus see minu mäletamist mööda koguni päästeameti oma meestega.nemps kirjutas:kuidas on lugu näiteks mürsukestadega, mis seest tühjad aga tong taga läbilöömata ? Kui 65+ aastat metsas vedelenud, kui ohtlikud ja mida võimuesindajad asjast arvata võivad ?
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
no kui juba asi on natuke teemast välja läinud siis kasutan juhust.
Kass kellelgi on kogemusi muuseomi või näituse asjus äkki annaks nõuandeid
Kass kellelgi on kogemusi muuseomi või näituse asjus äkki annaks nõuandeid
teoorjajärgi küll
krt vaja nüüd nokkida tegin teoreetilise järelduse eelnevate postituste põhjal!!!
seoses kogumisloaga tekkis küsimus mida pean tegema kui tahan tääkide kogumisluba
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: TALUPOEG TALUJA ja 1 külaline