Lahingmoon kogumis luba?

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas renx90 »

kui deaktiveeritud siis võid omada piiramatus koguses ja eksponeerida vitriinil
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

täpselt, rohtu sees pole, auk igaksjuhuks hülsi sisse puuritud ja kobiseda pole kellegil. V.A lõhke- ja süütekuulid.
Kasutaja avatar
SoeSai
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas SoeSai »

Kui kõrgel/madalal on see vanuse piir, et seda luba taodelda?
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

SoeSai kirjutas:Kui kõrgel/madalal on see vanuse piir, et seda luba taodelda?
18+
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
nemps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nemps »

kuidas on lugu näiteks mürsukestadega, mis seest tühjad aga tong taga läbilöömata ? Kui 65+ aastat metsas vedelenud, kui ohtlikud ja mida võimuesindajad asjast arvata võivad ?
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

nemps kirjutas:kuidas on lugu näiteks mürsukestadega, mis seest tühjad aga tong taga läbilöömata ? Kui 65+ aastat metsas vedelenud, kui ohtlikud ja mida võimuesindajad asjast arvata võivad ?
Tong nüüd midagi üliohtlikku endast ei kujuta, on tundlik tugevamale löögile ja kuumusele. Vist isegi siit foorumist käis kunagi läbi teema, kus keegi tegi mürsu kesta tongipoolsest otsast tuhatoosi. Kasutati seda seni, kuni keegi oma kuuma koni kõvemini sinna sisse vajutas ja pauk ära käis. Ja juhtus see minu mäletamist mööda koguni päästeameti oma meestega.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
oll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oll »

paistab, et teema päris populaarne, oleks vist mõistlik teha siia uus laskemoona kogujate nurgake kus võiks vahetuskaupa teha ja häid ideid vahetada kuidas kollektsioone eksponeeritavalt hoida(hunnikus karbis või riiulil, alustel, vitriinis....) ning üldse kasulike teadmisi vahetada
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

no kui juba asi on natuke teemast välja läinud siis kasutan juhust.
Kass kellelgi on kogemusi muuseomi või näituse asjus äkki annaks nõuandeid
marks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marks »

tong võib siis terveks jääda kui kestas rohtu pole ja auk sees??
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

teoorjajärgi küll
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Mis teoorjadel selle teemaga pistmist, et nende järgi käima peab? :evil:
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

krt vaja nüüd nokkida tegin teoreetilise järelduse eelnevate postituste põhjal!!!
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

seoses kogumisloaga tekkis küsimus mida pean tegema kui tahan tääkide kogumisluba
Kasutaja avatar
Swen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Swen »

Pöördu lähimasse elukohajärgsesse politseijaoskonda relvaspetsialisti juurde ja räägi talle oma mure ära ,et soovid teha tääkide kollektsinäärmiseks luba, räägib täpselt mida ja kuidas teha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: TALUPOEG TALUJA ja 1 külaline