Scout Car ZVEZDA 1/35
Minule meeldib samuti, vaatasin ükspäev Scout -i ajaloolisi fotosid ja ega nad seal eriti palju hullemini porised ei olnudki, vahest ehk porikoobaste tagumine osa, aga ainult veidikene. Kuigi võimalik et fotograaf püüdis omal ajal ikka võimalikult puhtaid masinaid tabada...
Hetkeseis on juba praegu ülivõrde lähedane, nii et jõudu!
Urmas.
Hetkeseis on juba praegu ülivõrde lähedane, nii et jõudu!
Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
Tere kutid!
Võib kergendustundega tõdeda, et olen selle saani kaelast ära saanud.
Tuleb tunnistada, et mõnikord viskas üle ka ja lõpuks hakkas tüdimus peale tulema.
Vuntsisin teda mis ma vuntsisin, aga rahule päris ei jäänud.
Ja et i-le täpp peale panna, siis lõppu mõned pildid.
Ise eelistan alati rödu peal tavalise valgusega pildistada, aga ilm on praegu nii jube, et pildistasin laualambi paistel.
Tundus kuidagi kunstlik.
Võtsin südame rindu ja viisin mudeli looduse stiihia kätte ja tegin rödu peal ahvikiirusel paar pilti.
Huvitav, kuidas teie silmadele vahe tundub?

Võib kergendustundega tõdeda, et olen selle saani kaelast ära saanud.
Tuleb tunnistada, et mõnikord viskas üle ka ja lõpuks hakkas tüdimus peale tulema.
Vuntsisin teda mis ma vuntsisin, aga rahule päris ei jäänud.
Ja et i-le täpp peale panna, siis lõppu mõned pildid.
Ise eelistan alati rödu peal tavalise valgusega pildistada, aga ilm on praegu nii jube, et pildistasin laualambi paistel.
Tundus kuidagi kunstlik.
Võtsin südame rindu ja viisin mudeli looduse stiihia kätte ja tegin rödu peal ahvikiirusel paar pilti.
Huvitav, kuidas teie silmadele vahe tundub?

Samad sõnad, igal juhul äge masin tuli. Kuigi ehk lisad väljapoole porikoobaste tagumistesse nurkadesse õige veidi "pori" juurde, sest ratas ikka pritsib ringi käies. Esimeste ratastega on OK, lihtsalt tagumiste juures on masina üldise fooni taustal veidi puhtavõitu.
Aga muidu on ta väga kobe!
Urmas.
Aga muidu on ta väga kobe!
Urmas.
Meie silmade wahele tundub wägga hää. Heledal taustal ülemised pildid eriti. Alumised pildid oleks absoluutne ideaal, taustaks suvine metsalagendik.
Toomas
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Mulle väga meeldib. Tolmutamise peale on sul laua loomulik anne. Ja mudel ise ka on tõestuseks, et ka Zvezda karbist saab koostada väga hea mudeli. Kui ma aru saan, siis see masin oli nõukogude vaprate punaväelaste kasutuses? Kas neil seal eraldustunnuseid masinatele ei pandud?
PS: Ning ei ole ka tehisvalguses pildistatud fotodel häda midagi.
Kristjan
PS: Ning ei ole ka tehisvalguses pildistatud fotodel häda midagi.
Kristjan
tunnimees, tule aita nutta !
von manstein, kurat sa oskad ikka ehitada ja pildistada ka...
... ma lähen tihun nüüd natuke ja siis teen oma kuningtiigrit edasi...
ausalt, respekk mään !
von manstein, kurat sa oskad ikka ehitada ja pildistada ka...
... ma lähen tihun nüüd natuke ja siis teen oma kuningtiigrit edasi...
ausalt, respekk mään !

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Läksin tuttavaga pea kaklema, ega ta vist sada prossa ep jäänudki uskuma, et tegu mudeliga,(aga ega ma talle alumisi pilte ei näidanud kah), rohkem ikka see mõte jäi lõpuni tuksuma, et "Sa sunnik tahad mind kuidagi lolliks teha selle mudelijutuga".
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
- Liige
- Kontakt:
Minu silma jaoks väljas tehtud pildid on nagu teisest masinast. Pildis on elu, valgus on silmale meeldivalt karge ja taust täpselt kümnesse. Mustvalgeks käänatuna sobiks suvalisse sõjapiltide albumisse originaali pähe... Sul on see pidistamise asi ikka väga käpas ja jutt et tolmutamine välja ei tule on vist saaremaa huumor 
Kunstvalguse piltidel pole ka ju otseselt midagi viga, aga kuidagi steriilsed, nagu arstikapis tehtud.
Kokkuvõttes ikkagi aplaus.
Levar

Kunstvalguse piltidel pole ka ju otseselt midagi viga, aga kuidagi steriilsed, nagu arstikapis tehtud.
Kokkuvõttes ikkagi aplaus.
Levar
Paistab päris uus masin olevat, pole veel tule alla sattunud (küllap see juhipoolne latern sai mõne kivi eesliikuja rataste alt). Ja ainult headel teedel sõtnud, eesmine tugirullik ilma ühegi täkketa, küljed võsa kraapimisest puutumata ning labidatki pole veel keegi kätte võtnud. Ja sohver paistab olevat mingi laisk vend, sest kapotti pole sel masinal küll eriti lahti tehtud, vähemalt mitte õliste kätega.
Ma ei hakka isegi mitte küsima, vaid panen selle masina kohe Kuressaare näituse nimekirja. Aga ämbrid tuleks enne näitust küll puhtaks küürida, need on vist mingite traktoristide tagant virutatud..
Ma ei hakka isegi mitte küsima, vaid panen selle masina kohe Kuressaare näituse nimekirja. Aga ämbrid tuleks enne näitust küll puhtaks küürida, need on vist mingite traktoristide tagant virutatud..

Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Toomas (asjaajaja), siin on vist tegu härraste vedamise masinaga - kaks härrat istuvad keskel, kaitseks on kuulipildujad ees ja taga. Kui tõesti peaks vaja minema, siis on ka juhil härrade kaitseks vahendid - kirka ja labidas. Nii peene seltskonna autojuhid kasutavad kindlasti kindaid, nii et sohver ei ole kapoti kallal laisk olnud vaid lihtsalt korralike kinnastega varustet
Toomas (von Manstein), saad sa labida-kirka klambritest pildi siia lisada?
Rõdul tehtud pildid on küll külmad, aga ehtsamad.
Hea on jälgida kuidas tavalisest plassmassist saab selline masin, millel meeskond tundub vaid hetkeks maha läinud olevat.
P.S. ämbrid on vist jah traktoristidelt "rotti lastud".

Toomas (von Manstein), saad sa labida-kirka klambritest pildi siia lisada?
Rõdul tehtud pildid on küll külmad, aga ehtsamad.
Hea on jälgida kuidas tavalisest plassmassist saab selline masin, millel meeskond tundub vaid hetkeks maha läinud olevat.
P.S. ämbrid on vist jah traktoristidelt "rotti lastud".
E pluribus unum!
-
- Liige
- Kontakt:
Tänud kõigile, kes teemat jälgisid ja kommenteerida viitsisid.
Metatronile tuleb kahetsusega vastata, et kahjuks pole tegu Fossiili tasemel viimistlusega, nii et igasugu supermakro võtted tuleks targu tegemata jätta. Üldmulje saaks kõvasti kannatada.
Aga mis pildistamist puudutab, siis soovitaks tungivalt muretseda endale statiiv, kellel veel pole.
Aitab ikka kõvasti, eriti kehva valgusega pildistades.
Jäävad ära värinast tingitud untsuläinud kaadrid
Endal on kaks erinevat statiivi ja nende tarvitamisest pakuks paar illustreerivat pilti.

Metatronile tuleb kahetsusega vastata, et kahjuks pole tegu Fossiili tasemel viimistlusega, nii et igasugu supermakro võtted tuleks targu tegemata jätta. Üldmulje saaks kõvasti kannatada.
Aga mis pildistamist puudutab, siis soovitaks tungivalt muretseda endale statiiv, kellel veel pole.
Aitab ikka kõvasti, eriti kehva valgusega pildistades.
Jäävad ära värinast tingitud untsuläinud kaadrid
Endal on kaks erinevat statiivi ja nende tarvitamisest pakuks paar illustreerivat pilti.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline