Kont järamiseks ehk milline peaks olema EKJ
"otsisime hoobasid, mis hoiaksid kodanikke eemale koostööst okupatsioonivõimudega"
Ja hoovaks kõlbas hästi idapoolse okupatsioonivõimu vahend omad vale sugulast on su elu rikutud, välismaale ei saa karjääri ei tee jne.
Aga jah...see asi on vist tõesti natuke liiga.... Tänud!
Natuke liiga??
"Seaduse järgi vabastatakse iga isik, kes paneb toime teo Eesti Vabariigi piires n.ö. idapoolsete okupatsioonivõimudega koostööd tegeva isiku või tema perekonnaliikmete vastu, igasugusest karistusest, sest sellist tegu vaadeldakse kui vastupanu okupantidele."
Partei kes tahab seadustada vägivalla oma maa kodanike vastu, kelle süü on omada valet sugulast.
See asi võiksid ära muuta jah.
See hirmutab palju potensiaalseid valijaid ära. Enne valimisi küll ajakirjandus selle üles korjab. Või ongi see taotluslik?
Samas kuulsust koguks partei just selliste loosungitega. Mida soovid saavutada?
Poliitika ON räpane mäng paraku, ja teadmata mis motiividel sa siin tegutsed.
Ja hoovaks kõlbas hästi idapoolse okupatsioonivõimu vahend omad vale sugulast on su elu rikutud, välismaale ei saa karjääri ei tee jne.
Natuke liiga??
"Seaduse järgi vabastatakse iga isik, kes paneb toime teo Eesti Vabariigi piires n.ö. idapoolsete okupatsioonivõimudega koostööd tegeva isiku või tema perekonnaliikmete vastu, igasugusest karistusest, sest sellist tegu vaadeldakse kui vastupanu okupantidele."
Partei kes tahab seadustada vägivalla oma maa kodanike vastu, kelle süü on omada valet sugulast.
See hirmutab palju potensiaalseid valijaid ära. Enne valimisi küll ajakirjandus selle üles korjab. Või ongi see taotluslik?
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
-
allatah
- Liige
- Kontakt:
Mittemiskit ei oska kohe öelda... Muidugi jah, eks eestis ole see WiFi juba igal pool kättesaadav.
Et nüüd miskit tarka öelda, siis punktid:
KV varustatakse kahe aasta jooksul piisava hulga portatiivsete ÕT ja TT relvadega ning pannakse relvadele holo ja punatäppsihikud...
Kas sotsiaalvaldkonnas lubatakse igale perele oma perearsti, kes 24/7 käiks perel järgi ja veenduks et kõik on korras?
Ning kahe aasta pärast oleks vist Tallinnast Võruni ja Narvast Kuresaarde peegelsile asfalttee?
Milleks kuradi pärast lõhkuda toimivat süsteemi? Kasvõi see sama ÕT ja TT relvade ning sihikute näide. Neid ju niigi hangitakse juurde. Või on plaan minna mõne erainvestori triljonite kroonidega relvatootjate ustele koputama? Kui palju on üldse "piisavalt rakette"?
Ma ei ole küll ise mingi tarkpea, aga kui kogu seda juttu lugeda (vabandust, tegelikult lõpuni ei suutnudki seda lugeda) jääb kuidagi sellest sisust selline mulje, et selle plaani on koostanud inimene kes teab sõjast, sõjavahenditest ja EV hetkeolukorrast ehk vaid natuke vähem kui mina.
Kui Teil on tõesti plaan teha mingi riigikaitse reformikava ja panna see ilusasti paberile, siis suur osa siinsest foorumirahvast suudaks ilmselt parema asja valmis vorpida. Üks teeks võibolla rohkem elukutselist, teine rohkem reservil põhinevat, aga vähemalt oleks sisu mõistetavam.
Et nüüd miskit tarka öelda, siis punktid:
KV varustatakse kahe aasta jooksul piisava hulga portatiivsete ÕT ja TT relvadega ning pannakse relvadele holo ja punatäppsihikud...
Kas sotsiaalvaldkonnas lubatakse igale perele oma perearsti, kes 24/7 käiks perel järgi ja veenduks et kõik on korras?
Ning kahe aasta pärast oleks vist Tallinnast Võruni ja Narvast Kuresaarde peegelsile asfalttee?
Milleks kuradi pärast lõhkuda toimivat süsteemi? Kasvõi see sama ÕT ja TT relvade ning sihikute näide. Neid ju niigi hangitakse juurde. Või on plaan minna mõne erainvestori triljonite kroonidega relvatootjate ustele koputama? Kui palju on üldse "piisavalt rakette"?
Ma ei ole küll ise mingi tarkpea, aga kui kogu seda juttu lugeda (vabandust, tegelikult lõpuni ei suutnudki seda lugeda) jääb kuidagi sellest sisust selline mulje, et selle plaani on koostanud inimene kes teab sõjast, sõjavahenditest ja EV hetkeolukorrast ehk vaid natuke vähem kui mina.
Kui Teil on tõesti plaan teha mingi riigikaitse reformikava ja panna see ilusasti paberile, siis suur osa siinsest foorumirahvast suudaks ilmselt parema asja valmis vorpida. Üks teeks võibolla rohkem elukutselist, teine rohkem reservil põhinevat, aga vähemalt oleks sisu mõistetavam.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
JAMA. Lihtsalt JAMA see programm. Täiesti mõttetu tõmbelmisena mõjuv ja eklektiline. Ei viitsi ega tahagi rohkem selle peale aega raisata...
Siin foorumi seinte vahelt saadava infoga saaks oluliselt parema programmi kokku klopsitud. Lugegu hummeli väeosade reformikava, relvastuse ostukava jne jne jne jne...
Siin foorumi seinte vahelt saadava infoga saaks oluliselt parema programmi kokku klopsitud. Lugegu hummeli väeosade reformikava, relvastuse ostukava jne jne jne jne...
Viimati muutis Qtec, 26 Veebr, 2010 16:35, muudetud 1 kord kokku.
Kusjuures sa ei eksi! Vaimse puudega inimestele õpetatakse juba ametlikult arvutit e. brauseri kasutamist, e-maili saatmist ja ID kaardiga enda identifitseerimist - ametliku õppeprogrammi alusel mis väga ei erine humanitaarkallakuga ülikoolide baasist. Keegi pole vist päris lõpuni läbi mõelnud tagajärgi. Asutus(t)e nimesid, kus seda tehakse, siinkohal mainima ei hakka. Vaikin nagu partissan!nokkloom kirjutas:Kõige hullem jama mida ma siit lehelt lugenud olen. Nõustuks kodanikuga kes ütles, et vist on hullumajja nett pandud ja patsiendid arvuti äärde pääsenud.
...Küüditajad poleks saanud tegutseda kohalike kaasajooksikute abita...Eks paku siis välja hoobasid, mis selliseid arenguid ennetaks. Kui miskit kardinaalset välja ei pakuta, siis ennustan, et kaasajooksikuid ja pealekaebajaid saab järgmise okupatsiooni ajal veelgi rohkem olema... Sest v ju ei halasta (nagu ajalugu on õpetanud), aga läänelik ja demokraatlik EV küll (nagu ajalugu on näidanud)Tapper kirjutas:"otsisime hoobasid, mis hoiaksid kodanikke eemale koostööst okupatsioonivõimudega"
Natuke liiga??
kõige hullem võib olla selles mõttes, et see paneb teid mõtlema asjade üle, mis teie arvates on võib olla enesestmõistetavad. Kritiseerimiseks saigi asi ülesse pandud. Paluks rohkem konstruktiivseid ettepanekuid ja vähem tatti. Ja kommentaarid stiilis: ...tegemist on hulluga ja ma ei viitsigi hakata seda jama kommenteerima - näitavad, et teie koht pole foorumis. Sest kui mina olen rumal kodanik, kes on kirja pannud idiootsuse, siis harige mind ja seletage, miks on see idiootne, kuidas oleks parem ja õige... Eks ole nähtud neid upsakaid tüüpe, kes ennast jube targaks kvaliteetinimeseks peavad ja teisi maha teevad. Ei läheks sellisega matkamagi, luurest rääkimata. Aga üldjoontes olen saanud seni ainult ühe põhjendatud kommentaari tapperiltnokkloom kirjutas:Kõige hullem jama mida ma siit lehelt lugenud olen. Nõustuks kodanikuga kes ütles, et vist on hullumajja nett pandud ja patsiendid arvuti äärde pääsenud.
...nõus selle osaga, et proportsioonid on paigast ära. Et käsitletud on segamini nö nii väikesi kui ka suuri asju, et puudub süsteemsus. Selgituseks niipalju, et tegemist on tööversiooniga ning esitatud läbisegi punktid mida oluliseks oleme pidanud. Mina isiklikult olen jätkuvalt seda meelt, et meie riigikaitse on rajatud valedele alustele> ELDRP on endiselt seisukohal, et riigi kaitse põhialus on kodaniku vabatahtlikkus ehk siis vabatahtlik valmisolek riigi eest surra (mitte ajateenistus ega kohustus). Mitte kellegil pole õigus ajada inimest riigi eest tahtevasaselt surema. Samuti olen ma isklikult seda meelt, et see loetud rahva eliit, kes on valmis riigi eest surema, väärib rohkem, kui neile on antud ja plaanitakse anda...Qtec kirjutas:JAMA. Lihtsalt JAMA see programm. Täiesti mõttetu tõmbelmisena mõjuv ja eklektiline. Ei viitsi ega tahagi rohkem selle peale aega raisata...
Kas selline seadus võimaldaks näiteks pronksiöö kangelastel karistamatult (seaduslikult) kaelu murda?
Kas selline seadus võimaldaks näiteks pronksiöö kangelastel karistamatult (seaduslikult) kaelu murda?
Ja millised need hoovad on,mis paneks kodaniku vabatahtlikult sõjaväes ja sisekaitses teenima (palk ei ole ammu peamine motivaator) millised on sotsiaalsed tagatised pension muud hüved.eldrp kirjutas:...nõus selle osaga, et proportsioonid on paigast ära. Et käsitletud on segamini nö nii väikesi kui ka suuri asju, et puudub süsteemsus. Selgituseks niipalju, et tegemist on tööversiooniga ning esitatud läbisegi punktid mida oluliseks oleme pidanud. Mina isiklikult olen jätkuvalt seda meelt, et meie riigikaitse on rajatud valedele alustele> ELDRP on endiselt seisukohal, et riigi kaitse põhialus on kodaniku vabatahtlikkus ehk siis vabatahtlik valmisolek riigi eest surra (mitte ajateenistus ega kohustus). Mitte kellegil pole õigus ajada inimest riigi eest tahtevasaselt surema. Samuti olen ma isklikult seda meelt, et see loetud rahva eliit, kes on valmis riigi eest surema, väärib rohkem, kui neile on antud ja plaanitakse anda...Qtec kirjutas:JAMA. Lihtsalt JAMA see programm. Täiesti mõttetu tõmbelmisena mõjuv ja eklektiline. Ei viitsi ega tahagi rohkem selle peale aega raisata...
Riigi kaitse peamine hoob on kodaniku veendumus, et relvajõud, millesse ta kuulub ja mis vastasele vastu astuvad on võidukad... Kuidas seda saavutada? Kuidas sisendada kodanikule võidukindlust? Rääkige teie, kes te targad olete... Mina oleksin siin kuulaja rollis ja mõõdaksin kas teie jutt on veenev... Kahjuks pole meie poliitikute ega sõjaväelaste suust veel selliseid argumente ja mõtteid kuulnud, mis minus usku oleks tekitanud... ja teod pole just ka kõige veenvamad. Käib mingi ilustamine ja elukauge loba ajamine. No ei ole NATO ja EU Eesti iseseisvuse garant. On osa riigikaitsest- Nõus. Aga edasi... Kui saabub piir, mida NATO ja EU ei ole valmis ületama... Mis siis saab? Millised on plaanid D,E ja G. Veenge mind, et te teate, mida te teete ja et see tee on lootusrikas ja võidukas. Rääkige kodanikuga... Rääkige isegi asjadest, mis on rasked... Selgitage talle võimalusi ja teid ja laske tal valida, sest tal on õigus valida...paharet kirjutas:Ja millised need hoovad on,mis paneks kodaniku vabatahtlikult sõjaväes ja sisekaitses teenima (palk ei ole ammu peamine motivaator) millised on sotsiaalsed tagatised pension muud hüved.eldrp kirjutas:...nõus selle osaga, et proportsioonid on paigast ära. Et käsitletud on segamini nö nii väikesi kui ka suuri asju, et puudub süsteemsus. Selgituseks niipalju, et tegemist on tööversiooniga ning esitatud läbisegi punktid mida oluliseks oleme pidanud. Mina isiklikult olen jätkuvalt seda meelt, et meie riigikaitse on rajatud valedele alustele> ELDRP on endiselt seisukohal, et riigi kaitse põhialus on kodaniku vabatahtlikkus ehk siis vabatahtlik valmisolek riigi eest surra (mitte ajateenistus ega kohustus). Mitte kellegil pole õigus ajada inimest riigi eest tahtevasaselt surema. Samuti olen ma isklikult seda meelt, et see loetud rahva eliit, kes on valmis riigi eest surema, väärib rohkem, kui neile on antud ja plaanitakse anda...Qtec kirjutas:JAMA. Lihtsalt JAMA see programm. Täiesti mõttetu tõmbelmisena mõjuv ja eklektiline. Ei viitsi ega tahagi rohkem selle peale aega raisata...
Sisekaitse peamine hoob on kahtlemata materiaalne tasustamine, sest tegemist on puhtakujulise tööga.
- kangelaspioneer
- Liige
- Kontakt:
No ikkagi... see riigikaitseline osa on nii jabur, et seal pole isegi kuskilt kinni hakata, et see on hea ja võiks toimida.
Põhiline on see, et tegemist on järjekordse palgaarmee projektiga, mis ilmselgelt on antud geopoliitilises ruumis sobimatu.
KL osa on jabur, see 20000 liiget on sama tõenäoline, kui lahinguplaanis (või äriplaanis) on alapunkt, et teatud kindlaksmääratud hetkel kukub vastase kindralile pähe kogemata ülesärganud senitundmatu lendav ürgdinosaurus või, kui soovite, Loch Nessi koletis, ning meie võidame lahingu. Tõenäosus on, aga kui suur? Kui mingi asja arengut planeerida, siis peaks olema ikkagi mingid mehhanismid, mille abil protsessi suunata/käivitada/kontrollida saab.
Põhiline on see, et tegemist on järjekordse palgaarmee projektiga, mis ilmselgelt on antud geopoliitilises ruumis sobimatu.
KL osa on jabur, see 20000 liiget on sama tõenäoline, kui lahinguplaanis (või äriplaanis) on alapunkt, et teatud kindlaksmääratud hetkel kukub vastase kindralile pähe kogemata ülesärganud senitundmatu lendav ürgdinosaurus või, kui soovite, Loch Nessi koletis, ning meie võidame lahingu. Tõenäosus on, aga kui suur? Kui mingi asja arengut planeerida, siis peaks olema ikkagi mingid mehhanismid, mille abil protsessi suunata/käivitada/kontrollida saab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist