Uus seadus tõstab ajateenijate piirvanust

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Mis puudutab „ebasoovitavaid“ isikuid, siis keda selle all silmas peetakse? Kui peetakse silmas saamatuid, laisku, lohakaid või mingite konkreetsete teenistust segavate pahedega inimesi, siis ongi hea, et tulevad tähtajalised lepingud – saab käparditele edaspidi kinga anda, ilma et peaks hiljem hakkama mingites töövaidluskomisjonides või kohtutes nahhaalidega aega raiskama. Mitte nagu praegu, kus kaitseväest saab kinga ainult siis, kui hakkama on saadud mõne kriminaalkuriteoga, aga igasugustele „karjeristidele“ leitakse provintsis mõttetud töökohad, kus nad suuremat kahju ei saa tekitada ja vaikselt eripensionini välja tiksuvad. Muidu poleks isegi hullu, kui ainult see 20 aasta palgaraha ja hilisem eripension ei tuleks maksumaksja taskust ja teiste kaitseväelaste arvelt
A4,

Mul tekkis selline küsimus, et kes on see ingelpuhta südametunnistusega objektiivne instants, kes kaalub puhtalt KV huvidest seda asja ja teeb siis eksimatu otsuse? Sellest ma saan aru, et juht peab saama alluvaid valida ja saapaid on ka ametis küllalt.

Ainult sa esitad taas asja ühekülgselt, jättes täiesti mainimata selle teise külje - selline seadusemuudatus võimaldab ka väga mugavalt ja odavalt vabaneda tülikaks muutunud ohvitseridest - näiteks nendest, kes mingil põhjusel ei toeta aetavat poliitikat. Nad võivad kuitahes head asjatundjad olla, kuid piisab lepingu teise poole suvast, et nad "vabaks lasta".

Ehk siis tuleb tõdeda, et meetme teine külg on võimalus valutult vabaneda tülikaks muutunud kaadrisõjaväelastest. Tülikas võib olla eri põhjusel - objektiivsena nt muidu saamatu ja jutumees - kuid ka subjektiivselt - nt keegi võtab voli ajalehes kritiseerida järjekordse ministri palgaarmee-fantaasiat. Ütled, et minister ei saa vallandada? Ei vallandagi, ütleb näiteks tema ülemusele, et kui selle selli leping pikeneb, siis jääd sina sellest eelarverahast ilma.

Ehk selle asja varjatud külg on suurkorvistamine. Sellega ma olen nõus, et on pidureid ja ühelt kohalt teisele hüppajaid, kuid sa jätad targu märkamata, sellel "kuul" on ka oma varjatud külg. Mina arvan, et kaadrisõjaväelane peab saama vajadusel oma arvamust avaldada ja mingi suukorvistamine õilsa sildi all on samm ENSV-sse tagasi.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Uus seadus jääb ilmselt ootama järgmist parlamendikoosseisu.

http://www.postimees.ee/?id=346430
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Tasub lugeda ridade vahelt, miks ei soovita tegeleda enne valimisi seadusega, mille headusest on siia mitmeid lugulaule kirjutatud?

Vahest seepärast, et see annab ideaalsed argumendid kõikvõimalikele "kunnastele" ja selle üleskerkimine valimiste eel koalitsioonile ei sobi. :write:
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Tänasel riigikogu istungil otsustas opositsioon keskerakondlaste ja sotsiaaldemokraatide juhtimisel blokeerida ja läbi kukutada rahuaja riigikaitse seaduse ja kaitseväe korralduse seaduse muutmise seaduse vastuvõtmise.
http://www.postimees.ee/?id=347095
«Eriti nördimapanev on teada, et selline käitumine iseloomustab ka riigikaitsenõukogu liiget ja endist kaitseministrit, nüüdset sotside esimeest Sven Mikserit ning riigikaitsekomisjoni aseesimeest Toivo Tootseni,» märkis kaitseminister.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

On ülim demagoogia tõmmata nimetatud seaduste ja KV arengu vahele võrdusmärk. :roll:
Kasutaja avatar
Castellum
Liige
Kontakt:

Re:

Postitus Postitas Castellum »

LeBon kirjutas:
Lemet kirjutas:Eesti mees, uuemal ajal ka Teureetiku nime all tuntud Maardu ...hm, jah...ütleme siis judeomassoonlusega võitleja.
Jutt natuke teemast mööda aga oleks tänulik kui keegi oskaks ammu vaevanud küsimusele vastata: kas legendaarne eestimees aka teureetik aka Voldemar Gross (?) on päriselt olemas või ei ole? Ja kui on, siis kes? Üks inimene või mitte jne?
Veelkord OT (ehk peaks see juba eraldi teemas olema?), aga ka mind on täherikastel öödel selline eksistentsiaalne küsimus vaevanud...kas Eesti Mees, Teureetik jms on päriselt ka olemas?

Nüüd jupike tema enda sulest koos kõigi enda andmetega:
http://www.epl.ee/news/arvamus/kristjan ... 5346&com=1

Tuvastamata Kasutaja, 28.12.2009 10:54
* Mina isiklikult olen seisukohal, et üks oma nime all kirjutatud lugejaarvamus on rohkem väärt kui tuhat anonüümset kommentaari.*
See kristlik kristjan paneb siin Leninit, kes väitis, et kommunistlik sõnavabadus ületab 1000 korda seda kapitalistikku jättes paraku tuvastamata oma seisukoha õigsuse. Siinkohal aga tooks välja asja pahupoole. Nimelt mina, Voldemar Gross Maardust 74112 Avar 6-38 i.k. 34902030319 tel. 6001967 ei saa enam pärast 010110 edasi kommenteerida kuivõrd EPLO on jätnud endale õiguse kommenteerijaid blokeerida ja seetõttu mina ei suvatse nende pettusega kaasa minna ja endale ID kaart ja ID kaardi lugeja muretseda ning oodata näiteks esimest Ott Heinapuu blokeeringut minu võimalikele kommentaaridele.
Milline on EPLO garantii selleks, et mina võtaks vaevaks muretseda endale ID kaardi, selle elektroonilise ligeja ja et siis mind, kui arvamusavaldusi avaldavat isikut ei hakata blokeerima.
Eesti mees alias Voldemar Gross.

Ja tõesti, elabki keset Maardu linna selline inimene ja laseb näppudel vilkalt käia...
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline