Voroshilovi kiirtraktor.
väga hea näeb välja. see kui palst paistma jääb ei ole mdiagi hullu. pintsliga saab parandada. või hiljem pesu/tolmutamisega. värvi koha pealt ma ei ütle midagi. äkki tuleb pahandus.

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
-
- Liige
- Kontakt:
- Raymond Woloszyn
- Liige
- Kontakt:
Sellise masina eesmärk oli ühest kohast teise saada. Kas valuveljed olid viie või kuue kodaraga ja pakiruumi luugil süsinikkiust spoiler cool, in või out ei läinud meestele üldse korda.von manstein kirjutas:Ega pole liiga rimakas?
Ära muretse! Sinu haigus ei ole liiga kaugele arenenud ja masin ei ole liiga rimakas.
Mozet ja durak, no mne nravitsa!
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
minumeelest ka päris nagu päris!

https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

väga lahe aparaat ja jälle meisterlik teostus.
Värvilt meenutab see aparaat mulle Hiiumaal naabrimehe uaziku nelivedu kastikat. See aparaat oli aastaid usinas igapäevases kasutuses ja ei kulunud mitte ära;)
Aga päris OTna tahaks öelda, et J-Jaani varjupaigas seisab ka üks tõsine roomikauto, mille tüüpi ma meenutada ei suuda. Urmasega oli sellest kunagi juttu ka. See oleks ka vahva mudeli objekt.
Meistrile aga jõudu!
Kk
Kas keegi oskaks pakkuda, kui kaua peaks selline masin ühest kohast teise liikuma, et selliseks kuluda? Tegu peaks olema vist tõelise veteraniga.Tsiknat kirjutas: Sellise masina eesmärk oli ühest kohast teise saada
Värvilt meenutab see aparaat mulle Hiiumaal naabrimehe uaziku nelivedu kastikat. See aparaat oli aastaid usinas igapäevases kasutuses ja ei kulunud mitte ära;)
Aga päris OTna tahaks öelda, et J-Jaani varjupaigas seisab ka üks tõsine roomikauto, mille tüüpi ma meenutada ei suuda. Urmasega oli sellest kunagi juttu ka. See oleks ka vahva mudeli objekt.
Meistrile aga jõudu!
Kk
Hmm.... , paras küsimus - tootmist alustati 1939 aastal ja von mansteini legendi järgi peaks olema tegu 1945 aastaga - sel ajal oli armee tegevteenistuses veel 336 masinat. Kas masin saab nii pika aja jooksul selliseks muutuda? (oletame et tegu üsna varase väljalaskega) Eks sõja aastatel oli hooldus täpselt sellisel tasemel, nagu võimalik ja tuleb arvestada ka nõukogude süsteemi iseärasusi - meil oli väeosas samuti paar rääbakat AT-T -d, mida keegi kunagi üle ei värvinud, ent töötasid nad siiski..kalle kirjutas:Kas keegi oskaks pakkuda, kui kaua peaks selline masin ühest kohast teise liikuma, et selliseks kuluda? Tegu peaks olema vist tõelise veteraniga.

Järva jaanis ongi ATT - sellise riistapuuga alustasin kunagi õppeväeosas sõiduõpet...
-
- Liige
- Kontakt:
Meisterlik teostus, aga ka mulle tundub et nats liiga kulunud. Isegi kui ta 6 aastat oli ringi kimanud ja minimaalset hooldust saanud.
Sõber sõitis aastaid geoloogilise luure masina ( mäletate neid puurmasinaga varustatud gaz66-si vene ajast) neil oli kah ühele nö tööjuhataja masinale puust kuut selga istutatud, isegi peale pikemaid retki koola poolsaarele nägi välja enamvähem. Üldiselt läks võsas rügades pigem katki kui kulus ära.
Aga see kõik on tühitähi porisemine, teostus on ikka väga hea. Üks mõte tuli küll , kas äkki saad mõne hea tolleaegse parasjagu kulunud poliitplakati kuudile külge tekitada. A'la "ne paltai", vat siis oleks uhke värk
Sõber sõitis aastaid geoloogilise luure masina ( mäletate neid puurmasinaga varustatud gaz66-si vene ajast) neil oli kah ühele nö tööjuhataja masinale puust kuut selga istutatud, isegi peale pikemaid retki koola poolsaarele nägi välja enamvähem. Üldiselt läks võsas rügades pigem katki kui kulus ära.
Aga see kõik on tühitähi porisemine, teostus on ikka väga hea. Üks mõte tuli küll , kas äkki saad mõne hea tolleaegse parasjagu kulunud poliitplakati kuudile külge tekitada. A'la "ne paltai", vat siis oleks uhke värk

-
- Liige
- Kontakt:
Ehh, kutid, kong ei ole siiski adekvaatne. Sai ju värvitud kabiiniga sama värvi, aga ei haaku kuidagi. Ja teate, välja mõtlesin. Asi on alustoonimises. Roheline, mis näeb normaalne välja tumepruuni kabiini peal, jääb jube plassiks halli kongi toonimiseks.
Kuut tuleb üle lasta tumedama rohelisega, et asi oleks ühtlasem.
Katsetused toimuvad peagi..
Kuut tuleb üle lasta tumedama rohelisega, et asi oleks ühtlasem.
Katsetused toimuvad peagi..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist