Täiesti mittemilitaarne värk aga abi tarvis :-)

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
Mõmps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mõmps »

Ahoi! Mehed-vennad-kaasfoorumlased, meie omi pekstakse :twisted: Olen jutuvõistluse hääletusel ikkagi jänni jäänud, seega kõik hääletama. SINU häälel on jõud!
SINU hääl loeb.
Hääletada saab:https://www.emt.ee/vanamobiil/
Hääleta ANTS-u poolt, just siis jõuame 10ne aastaga Euroopa viie enim I-phone´i kasutava riigi hulka :lol:
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja :wink:
Kasutaja avatar
gvardimatros
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gvardimatros »

hääl nr 407
Baltiiski merejalaväe brigaad - huvitavalt raisatud aeg DMB 90
Kasutaja avatar
Arf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arf »

nr 412
Tapper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tapper »

413
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
karrvik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas karrvik »

Krt, aate siin vana inimese ebaausale teele............plikanattide-tütarde läpakatest ka hääled teel, 444 ja siis veel juure. A noored, krm, leidlikud........et nd saad ilmselt pinu 13a plikanattide hääli........... :D selle va facebooki vai mille kaudu lubati issi rõõmuks hääli juurde hankida.
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
Tiam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tiam »

+6 häält juurde. Seal on väga algeline dopelthääletamise takistamise süsteem- kui teed oma brauseris ajaloo tühjask (just cooked), siis ta lubab ühest ja samast arvutist kasvõi 1000000x hääletada. Nii sai nüüd antud 6 järjest. (Vihje kaasfoorumlastele).

Märtenil on 603 häält
Gerlil 481 häält
Igor 607
Teistel alla 100

Olukord ei ole kiita. :cry:
Kasutaja avatar
General
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas General »

Praeguseks on minupoolt antud ~20 häält, enne ei jäta, kui 600 koos!
Tiam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tiam »

General kirjutas:Praeguseks on minupoolt antud ~20 häält, enne ei jäta, kui 600 koos!
Ettevaatust- su IP aadress võib Antsu diskvalifitseerida. See on kahtlane kui ühelt IP aadressilt tuleb äkki 100 häält. Ca 10 häält per IP aadress korraga ja nii korra päevas pole veel nii hull aga 100 on veits palju.
Kasutaja avatar
General
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas General »

Tiam kirjutas:
General kirjutas:Praeguseks on minupoolt antud ~20 häält, enne ei jäta, kui 600 koos!
Ettevaatust- su IP aadress võib Antsu diskvalifitseerida. See on kahtlane kui ühelt IP aadressilt tuleb äkki 100 häält. Ca 10 häält per IP aadress korraga ja nii korra päevas pole veel nii hull aga 100 on veits palju.
Täna peaks olema viimane võimalus hääletada, niisiis on hetkel veel vähemalt 25 häält vaja, et liidriks tõusta. :)
Tiam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tiam »

General kirjutas:
Tiam kirjutas:
Täna peaks olema viimane võimalus hääletada, niisiis on hetkel veel vähemalt 25 häält vaja, et liidriks tõusta. :)

No kamoon siis teised kaasfoorumlased- tulistage iga üks 10-20 häält ära ja asi korras!
planet64
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas planet64 »

Lihtsalt infoks, et kui brauseri ajalugu ei taha solkida aitab ka Incognito window kasutamine Google Chrome puhul või Inprivate Browsing IE puhul. Karta on, et absoluutselt õigeid tulemusi sel viisil anyway ei saa.
karrvik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas karrvik »

Kuis läks? Oli abi vai ei saand me hakkama?
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Läks kuda läks, Hondafoorumisse tegin eraldi teema ja sealt tuli ausaid hääli. Nõme on muidugi, kui saab suvahääli tekitada, aga elu polegi õiglane. Igatahes mulle kirjatükk meeldis, andsin hääle ja ärgitasin ka teisi ausalt häält andma! Tundub, et tuleb tulevikuks edu soovida, aga seda ma ka teen :wink:.
sitt päev, kellele kurdad
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kusjuures tundub, et hääletada saab siiani, hetkeseis 787 häält.Eile õhtul oli veel 779.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Mõmps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mõmps »

Kuigi löödud,olen endiselt elus :D Äi vöitu äi tulnud mette :( See, et ühest arvutist mitu häält sai anda, see oli nohu. Kaks liidrit, kasutasid vist mingit arvutiprogrammi, mis nende eest hääletas, mingit muud seletust ma välja ei oska mõelda, kuna 17nda õhtul oli hääli enamvähem võrdselt, kuid siis läks lahti selline häälteandmine Gerlile ja Igorile, et mõne tunniga oli neil mitutuhat häält koos :o ja ega teistel enam midagi sebida ei olnud. Või on nende puhul siiski tegemist inimestega, kes suutsid endale mitmetuhandelise hääleandjate armee mobiliseerida :dont_know: ei tea. Sel juhul oleks need kaks igale parteile uhkuseks ja häälemagnetiteks.
Aga ma tänan kõiki, kes viitsisid hääletada ja kaasa mõelda. Igatahes asi tasus proovimist. Aitäh!
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja :wink:
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist