Kas kordub Lihula ?
-
Charlemagne
- Liige
- Kontakt:
Mälestusmärgile tuleks välja kuulutada konkurss. Ja zhüriis mitte ainult kunstnikud(muidu saame järjekordse sürrealistliku jublaka), vaid ka sõjaväelased, veteranid, patriootlikud üldsuse esindajad ja üldse peaks zhürii võimalikult laia kandepinnaga olema. Mälestusmärk aga igal juhul. Ja miks mitte Sinimägedes.
MusuMari - taas palun mitte ropendada!
kuni see sitane Vene riik ei tunnista Eesti okupeerimist
Fakk,me elame oma maal.
Parts oli tolbajob
Ja Korea ning Vietnam jäta rahule! Kommunismile tuleb tuld anda igas maailma nurgas, kus ta ennast aga ei ilmutaks. Nimetad usakaid okupantideks, aru ma ei saa, kas see Põhja-Korea on siis nii ilus riik, et sama saatust oleksid ka lõunakorealased jagama pidanud?
MusuMari - taas palun mitte ropendada!
kuni see sitane Vene riik ei tunnista Eesti okupeerimist
Fakk,me elame oma maal.
Parts oli tolbajob
Ja Korea ning Vietnam jäta rahule! Kommunismile tuleb tuld anda igas maailma nurgas, kus ta ennast aga ei ilmutaks. Nimetad usakaid okupantideks, aru ma ei saa, kas see Põhja-Korea on siis nii ilus riik, et sama saatust oleksid ka lõunakorealased jagama pidanud?
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Charlemagne
Ja mul tuleb sitamaik suhu,kui ma mõtlen,mis praegu P-Koreas toimub.
See,mis Vietnamis ja Koreas toimus,oli kahtlemata okupatsioon.Mitte pelgalt okupatsioon,vaid okupatsioon meeletute sõjakoledustega.ma nägin üht dokkaadrit,kus USA sõdur vägistas kõigepealt ühe pilusilmse naise ja seejärel lasi ta maha.Säh sulle siis vabaastajadJa Korea ning Vietnam jäta rahule! Kommunismile tuleb tuld anda igas maailma nurgas, kus ta ennast aga ei ilmutaks. Nimetad usakaid okupantideks, aru ma ei saa, kas see Põhja-Korea on siis nii ilus riik, et sama saatust oleksid ka lõunakorealased jagama pidanud?
Ja mul tuleb sitamaik suhu,kui ma mõtlen,mis praegu P-Koreas toimub.
Pr. MusuMarike, ma Sinuga nõus, aga kas sa ei karda, et siinse foorumi naisi hakatakse nüüd süüdistama barbaarsusele õhutamises jne.MusuMari kirjutas: Siinkohal nõustun sinuga 100%,need vastikud sovetikolakad ajavad mul südame pahaks.Kui selle eest karistada ei saaks,lööksin ma need kuriategilikud kivid ise kirkaga puruks ja paneks tule osa.
Aga tegelikult on ammu juba aeg ikkagi hakata saatma neid nimetuid sambaid muuseumisse. Ja aeg püstitada sambaid oma väärikatele esiisadele
vaadates kõike neid postitusi,siis võib teha neist ainult ühe järelduse-patriotism on tänapäeval ebasoovitav nähtus. ning eesti meelsus on varsti väljasurnud.....mis teeb kindlasti enamikele kommunismiarmastajatest eestlastele head meelt.Ning pealegi pole mingid õiglust meil oodatagi,sest seda pole lihtsalt olemas......nii ütles juba minu vanaisa kes oli eesti leegioni vanem leitnant.....rahu tema põrmule.
aga kivid ja obeliskid vene ja juudi pärtolu ei kao meie maalt kuhugi ja sellega tuleb leppida ....ning rahvuslikult meelestatud eesti päraseid meile ei lasta üles panna kuna valitsuse liikmed lasevad selle pärast püksid omal täis ......nii et jääb üle ainult siin neti-s vihast ja suutmatusest midagi ära teha ,ainult hambaid krigistada....
olgem tugevad ja pidagem vastu...sest ükskord kodumaa kutsub meid..
aga kivid ja obeliskid vene ja juudi pärtolu ei kao meie maalt kuhugi ja sellega tuleb leppida ....ning rahvuslikult meelestatud eesti päraseid meile ei lasta üles panna kuna valitsuse liikmed lasevad selle pärast püksid omal täis ......nii et jääb üle ainult siin neti-s vihast ja suutmatusest midagi ära teha ,ainult hambaid krigistada....
olgem tugevad ja pidagem vastu...sest ükskord kodumaa kutsub meid..
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
TO RAUDRIST :
ühinen täielikult sinu arvamusega.ütlesin juba kord siin, poliitiliseks korrektsuseks nimetatav pula ja sonimine on tegelikult värisemine köigi teiste riikide ees.see on fakt ja seda ei lükka millegagi ümber.
siin üks kolme tähega osaleja väitis,et on vaja hoopis mitte-militaarne mälestusmärk panna ülesse.olen nöus.kuid samas ta röhutas,et ei tohiks panna eesti leegionäri tunnustega sammast.et pidi möjuma hullult.jama.siit hakkabki see pugemine pihta ja ma veel lisaks, et kardetakse oma ajaloo tunnistamist ja tunnustamist.sellise suhtumisega,et ei tea mis venemaa ütleks,sellega peaks häbenema kodus voodi all.las nad seal narva jöe taga siis klähvivad,meie peame ajama rinna ette ja ütlema - see on meie ajalugu ja me ei unusta kedagi neist.
ühinen täielikult sinu arvamusega.ütlesin juba kord siin, poliitiliseks korrektsuseks nimetatav pula ja sonimine on tegelikult värisemine köigi teiste riikide ees.see on fakt ja seda ei lükka millegagi ümber.
siin üks kolme tähega osaleja väitis,et on vaja hoopis mitte-militaarne mälestusmärk panna ülesse.olen nöus.kuid samas ta röhutas,et ei tohiks panna eesti leegionäri tunnustega sammast.et pidi möjuma hullult.jama.siit hakkabki see pugemine pihta ja ma veel lisaks, et kardetakse oma ajaloo tunnistamist ja tunnustamist.sellise suhtumisega,et ei tea mis venemaa ütleks,sellega peaks häbenema kodus voodi all.las nad seal narva jöe taga siis klähvivad,meie peame ajama rinna ette ja ütlema - see on meie ajalugu ja me ei unusta kedagi neist.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!
MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
-
Epaminondas
- Liige
- Kontakt:
Ma pole väitnud, et olen Eesti Leegioni tunnustega samba vastu, vaid olen samba vastu, kus rõhutakse vaenule a.la verine bolšhevistide lipp jalge ees jne..siin üks kolme tähega osaleja väitis,et on vaja hoopis mitte-militaarne mälestusmärk panna ülesse.olen nöus.kuid samas ta röhutas,et ei tohiks panna eesti leegionäri tunnustega sammast.et pidi möjuma hullult.jama.siit hakkabki see pugemine pihta ja ma veel lisaks, et kardetakse oma ajaloo tunnistamist ja tunnustamist.
Ära vääna nii palju teiste sõnu.
Pealegi, ega Wikingi mõttel midagi suurt viga ei olnud:
Kui Sul on veel pretensioone, siis saada need mulle privasse, ei viitsi tõesti nii tühiste postitustega foorumit sopata.Ja mis puudutab sammaste kujundamisse, siis ühinen nende eelpool kõnelejatega, kes pooldavad samuti ausambal 20. Eesti SS Diviisi grenaderi ja seal võiks tõesti olla üks Eestimaa ema, kes hoiab oma süles näiteks isa, kes venelane tääkidega tapetud.
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
vastaksin siis,ART.
olen seda meelt, et riik peaks iga oma verisele ajaloo sündmusele reageerima just nende mälestusmärkidega,et see kunagi ei ununeks.nii on Mahtra söjast,Jüriöö ülestöusust,Vabadussöjast üles pandud asjakohased märgid.küsimus on selles,et venemaa okupatsiooni tähistavad punaarmee sambad on üleval ja karta on, et jäävadki.kas neis märkides ei peegeldu siis meie, eestlaste, tragöödia ?
ja need vöivad olla ? ja kui siis tekib ühel foorumil diskussioon,et kas peaks olema leegionile,kui üksusele,kus södis enamus eestlasi,olema ka ausammas koos köigiga,mida kandsid tolle aja leegionipoisid, siis lööb ausalt välja see tudisemine teiste poolt.okei,ma vötan selle ausamba kavandilt ära selle nliidu lipu
ja jätame ta nii,et lihtsalt üks leegionär seisab ja pörnitseb ida poole..ka see ei sobi vist.et märgid küljes.aga möelge nüüd veidi - venelane sammastel on viisnurgad,vene relvad ja kirjad peal,et siis tema on see öige,aga teist tragöödias osalenut peab ikkagi kujutama nt.linases riietuses ja all väikese kirjaga siis nt : köigile eesti leegioni isadele - emadele.....no ma ei tea....
ja ART ´ILE ning ADMINNIDELE :
kui kipub minema solvamiseks,siis eks peab read only śse.aga praegu see kolme tähega vend ei solvagi mind ?no okei.
kui nii siis nii.sa art vöi üdini sinna kohta kerida,kus paha haisu tuleb.proovisin siin su mölast välja teha,aga iga kord sa väidad vastupidist ja siis söimad mind.
olen seda meelt, et riik peaks iga oma verisele ajaloo sündmusele reageerima just nende mälestusmärkidega,et see kunagi ei ununeks.nii on Mahtra söjast,Jüriöö ülestöusust,Vabadussöjast üles pandud asjakohased märgid.küsimus on selles,et venemaa okupatsiooni tähistavad punaarmee sambad on üleval ja karta on, et jäävadki.kas neis märkides ei peegeldu siis meie, eestlaste, tragöödia ?
ja need vöivad olla ? ja kui siis tekib ühel foorumil diskussioon,et kas peaks olema leegionile,kui üksusele,kus södis enamus eestlasi,olema ka ausammas koos köigiga,mida kandsid tolle aja leegionipoisid, siis lööb ausalt välja see tudisemine teiste poolt.okei,ma vötan selle ausamba kavandilt ära selle nliidu lipu
ja ART ´ILE ning ADMINNIDELE :
kui kipub minema solvamiseks,siis eks peab read only śse.aga praegu see kolme tähega vend ei solvagi mind ?no okei.
kui nii siis nii.sa art vöi üdini sinna kohta kerida,kus paha haisu tuleb.proovisin siin su mölast välja teha,aga iga kord sa väidad vastupidist ja siis söimad mind.
Väga tore, et mõte meeldib. Kesksel kohal nagu mainisin on siiski 20. SS Diviisi grenader, ütleme, et ema on põlvili ja tema põlvedel on tapetud isa. Ema ja langenud isa juures on ühe põlve peal 20. Eesti SS Diviisi grenader,kelle üks käsi on isa rinnal, MP sejapeal ja ta vaatab vihase pilguga itta. See itta suunatus on väga õige.Ja mis puudutab sammaste kujundamisse, siis ühinen nende eelpool kõnelejatega, kes pooldavad samuti ausambal 20. Eesti SS Diviisi grenaderi ja seal võiks tõesti olla üks Eestimaa ema, kes hoiab oma süles näiteks isa, kes venelane tääkidega tapetud.
Grenaderil oleks seljas Waffen SS camoflage ja sealt paistaksid lõkmed, millel Eesti 20.SS Diviisi tunnused. Peas kiiver, millel maskeer camo.
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
ei aita see söim jah.mönda aitab ainult sanitaarlask.
to Wiking : möte on ilus,aga sellises kommunismi meelese valitsusega,mis kogu aeg pukkis ripub,ei saa me seda endale.kahju.
tulevad jälle härrad siseministeeriumist ja käsevad selle kusagile teise mehe öue toppida,eest ära välismaailma eest.
to Wiking : möte on ilus,aga sellises kommunismi meelese valitsusega,mis kogu aeg pukkis ripub,ei saa me seda endale.kahju.
tulevad jälle härrad siseministeeriumist ja käsevad selle kusagile teise mehe öue toppida,eest ära välismaailma eest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Madis Reivik ja 1 külaline