Siin veel üks "Sedunovi tanki" otsas roninu

Soobel märgib vägagi õieti ära selle tanki leiutingimuste ülima soodsuse. Ja ka siis oli vaja tehnikat, mida praktiliselt ühelgi kiibitsejal pole kasutada. Kuidas Sedunov selle sai? MP mälestused ei ole ehk päris täpsed, aga tõesti, sellised asjad on riigi tähelepanu all. Kahjuks on Eesti riik sedavõrd impotentne (loodetavasti ei tehta selle seisukohavõtu eest ametist lahti

), et ka seadustes kinnitatud põhimõtted ei leia rakendamist. Kuna riigil raha justkui pole (naerukoht), siis pigistatakse silm sedunovide koha pealt kinni - parem amatöör, kes midagigi säilitab ja avaldab, kui totaalne teadmatus. Kui Eestis on võimalikud sellised aktsioonid, nagu juudirelvadega Võru T-34 hävitamine, mis toimus pensionipaketi boonusena kindraliks tehtud Einselni laia naeru saatel, siis ei ole midagi kobiseda. Mardi raamat vahib mulle riiulist otsa, aga millal lugema hakkan....Tiiger Lõuna-Eestis? Ühte sellist tankilegendi (nagu linnalegend) olen kuulnud üle kümne aasta tagasi Toe Nõmmelt - nimelt olevat minu tollaselt vastutusalalt ära veetud "tiiger"

Justkui lätlased ja KATO kraana. Tore lugu, aga pole hiljem midagigi kuulnud! Küsige Toelt!