Ma tolereerin ka nägemuste paljusust aga kasutaja Alax ei tiri motivatsiooni pideva virisemisega alla ning ei targuta igas teemas s.h ka teemades milles tal teadmised puuduvad.alax kirjutas:Aga miks peaks Trummi üle vigisema? Tal omad nägemused asjadest, mis ei sobi kõigile. Pole ju ühte tõde. Ma olen ka vanem mees ja mulle ei meeldi ka paljud asjad ka siin EV-s ja pluss veel Euroopa Liidu suundumused.
M.Laar - insult
Re: M.Laar - insult
Vaat see on väga vale suhtumine, et: "minust ei sõltu midagi, teised kusagil teevad midagi." Kui oled nii passiivne siis lähevadki asjad nii nagu need sulle ei meeldi. Ole aktiivne, levita oma sõnumit, leia mõttekaaslasi, moodustage kriitiline mass ja saategi oma ideed ellu viia. Selle kriitilise massi võid luua mingi olemasoleva struktuuri sees, et sellega arvestama hakatakse või siis tühja koha pealt. Demokraatia idee seisnebki selles, et kõikidel on võimalus oma ideid levitada ja kui need on head, siis tullakse sellega kaasa. Kui massi kaasa ei tule, siis järelikult on kas idee halb või selle esitlus halb.alax kirjutas:Naerukoht. Rahvas valib ka järgmine kord sama seltskonna. Minu valik ei muuda siin midagi.
Toome näiteks selle "Teeme Ära" talgud. Idee sai alguse paari inimese koosviibimisel, kes seejärel hakkasid seda levitama, sihikindlalt tööle ning tänaseks on asi 4 aastaga levinud üle maailma. Seega usku ja tahet!
Äkki tähendab see seda, et sa oled lihtsalt virisev vähemus...alax kirjutas: Naerukoht. Rahvas valib ka järgmine kord sama seltskonna. Minu valik ei muuda siin midagi.
Kah võimalik.
Ja siin, paraku, pole mul retsepti pakkuda...
Mis paneb arvama, et naljavendadele, kes produtseerivad p..ka stiilis, sinu 9.30 postitus,....peaks üldse keegi sisuliselt vastama..?Kapten Trumm kirjutas:Tegelikult on see ammu teada (ja laialt kasutatud NLKP viljakal eestvedamisel), et kui midagi sisulist öelda pole, tuleb tegeleda sofistikaga.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Demokraatia tähendab muidu ka seda, et mingis teemas sõna võtmiseks ei pea ilmtingimata ekspert olema. igaüks võib kiruda näiteks sotsiaalsüstemi, olemata seal päevagi töötanud. Vastasel juhul oleks tegemist vaikiva ajastuga. Nagu Venemaal praegu. Kui ei ole asi meeltmööda, siis lükatakse teise poole väidetu faktidega ümber, mitte ei keerata asja isiklikuks (agumentum homini). Veel vähem hakatakse asja ultimatiivselt suunama, näide:Demokraatia idee seisnebki selles, et kõikidel on võimalus oma ideid levitada ja kui need on head, siis tullakse sellega kaasa. Kui massi kaasa ei tule, siis järelikult on kas idee halb või selle esitlus halb.
Seda argumentum hominit siin paar meest agaralt kasutavad, sina sealhulgas. Tekib selline ebakvaliteetne diskussioon. Meenutab mu kooliealisi tütreid, kes omavahel "argumenteerivad" tasemel "sul on sääred liiga paksud".Vali - kas saapad või kaitsejõudude struktuur
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Isamaa ja Res Publica Liidu eestseisus tegi erakonna volikogule ettepaneku nimetada IRLi esimees Urmas Reinsalu kaitseministri kandidaadiks.
http://www.postimees.ee/832760/urmas-re ... didaadiks/
http://www.postimees.ee/832760/urmas-re ... didaadiks/
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Niikaua, kui riigis pannakse Urmas Reinsalud, kellel kodus vene eit - kaitseministriks. Niikaua on põhjust viriseda. Mis puudutab foorumlast kpt Trummi, siis konstruktiivne kriitika vajab teinekord vürtsikamat lähenemist, sest meie mikroriik, oma imeväikse tegevushaardega ja kapitali ja tulemuse suhtega (loe: sisendi oskamatu ümberkäimisega) meenutame masendavalt mingeid lillelapse või teletupse, kes oskavad vaid "la-la" ja "nä-nä" teha nii pukis, ametialase soorituse vms muul puhul kui sitem kraam ventilaatorisse lendab.
seniks jätkakem harjutustega,
trv
seniks jätkakem harjutustega,
trv
otsin eestlasi, kes teenisid eskadrilli ülema major Toompuu all (sinised baretid) / (üksus Alfa); Taškendis, operatsioonid-patrullid: Pakistanis, Afganistanis, Vene-Hiina piiril; Vietnami operatsioon USA "guerrillas" vastu (1960ndad - 1970ndad).
Re:
Tase läheb aina paremaks....setu kirjutas:Niikaua, kui riigis pannakse Urmas Reinsalud, kellel kodus vene eit - kaitseministriks. Niikaua on põhjust viriseda.
Kuidas Laaneotsa naisega lood on..??
Mõni mees võiks oma sõnade eest ka vastutada....
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/ke ... d=64357631
Viimati muutis tommy, 07 Mai, 2012 16:39, muudetud 1 kord kokku.
Reinsalu: see ei ole psühholoogiliselt lihtne hetk.
http://www.postimees.ee/832872/reinsalu ... htne-hetk/
Nujah, no eks me näe mis sest kõigest välja tuleb...
Minule meeldib eriti see kohtpakzmagu kirjutas:Reinsalu: see ei ole psühholoogiliselt lihtne hetk.
Kui Reinsalu oli 90ndatel tugevalt ajateenistuse vastu, siis olevat tänaseks toimunud temas sisemine areng ja ta leiab, et Eestil ei ole üldisele ajateenistusele alternatiivi, võttes arvesse meie geopoliitilist asukohta.
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Oh tommyke, rünnaku hetke tuleb õigesti valida - selle nimi on taktika.Mis paneb arvama, et naljavendadele, kes produtseerivad p..ka stiilis, sinu 9.30 postitus,....peaks üldse keegi sisuliselt vastama..?
Nüüd pole sul vist enamat tõdeda, et selle 9.30'se "pasa" põhiline iva oli 101% õige ja kaitseministriks saabki Reinsalu.
Vaata Laaneots on igasugu küsimused oma pika teenistusega ammu kustutanud.Tase läheb aina paremaks....
Kuidas Laaneotsa naisega lood on..??
Samas respublica poistebänd jäi just hiljuti vahele elamislubade parseldamisega.
Sellist vahet su ajumaht ei taba?
wudu:
Muidugi palgaarmeed Reinsalu vaevalt tegema hakkab, selleks on erinevalt Ligi ajastust üsna erinevat asjaolu, esiteks idee on pankrotimaiguline (korra kõrbes) ja teiseks on vahepeal olnud Aaviksoo ametiaeg kõige sellega kaasnevaga.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
No tutvusta mulle siis seda "vene eite", keda Reinsalu peab(ma pole ehk tõesti uuemate arengutega kursis.)Kapten Trumm kirjutas:Vaata Laaneots on igasugu küsimused oma pika teenistusega ammu kustutanud.
Samas respublica poistebänd jäi just hiljuti vahele elamislubade parseldamisega.
Sellist vahet su ajumaht ei taba?.
Ja mil moel see tema usaldusväärsust alandab...??
Ja mil moel vastutab Reinsalu Raudse&Co tegude eest..??
Aa, selle tosina lausemoodustise põhiline iva oligi siis ses ühes ainsas tõdemuses, mida siis pea kõik juba aimasid...Nüüd pole sul vist enamat tõdeda, et selle 9.30'se "pasa" põhiline iva oli 101% õige ja kaitseministriks saabki Reinsalu
Ülejäänud toodang oli lihtsalt soustiks...
Cool
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mina pole Reinsalu eitedest juttu teinud.tutvusta mulle siis seda "vene eite", keda Reinsalu peab(ma pole ehk tõesti uuemate arengutega kursis.)
Kuule mõtle ka oma peaga natuke.a mil moel vastutab Reinsalu Raudse&Co tegude eest..??
Egas Edgar kah Kõlvarti tegude eest vastuta ja üldse oli puu otsas kui pauk käis.
Viimati muutis Kapten Trumm, 07 Mai, 2012 16:58, muudetud 2 korda kokku.
Lõpetage jama, Reinsalu abikaasa peaks siiski olema proua Signe, neiupõlvenimega Männiste...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kui sa pidasid silmas vegetatsiooni?Ülejäänud toodang oli lihtsalt soustiks...
Mis on vahepealsel ajal reaalselt ära tehtud?
http://arvamus.postimees.ee/578340/mart ... ljakutset/
Pean silmas probleeme 1 ja 2 võtmes lahkunud ministri ühe esimese püsitatud eesmärgiga - peatada KV-st personali väljavool (mis ähvardab peagi katastrofaalseks muutuda).
Juhin tähelepanu, et koalitsioon on paigas olnud üle aasta ning selle "4 väljakutse" kirjutamise hetkest on möödunud tänaks juba 7 kuud - sellise ajaga reorganiseeritakse muidu kümnete tuhandete töötajatega korporatsioone.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline