Prantsuse Võõrleegion

Väeosadest, nende ajaloost ja traditsioonidest. Nii Eestist kui välismaalt.
Vasta
jag
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas jag »

mina endiselt ei soovita kellelgi minna (meil on ju ka skautpat :) ), aga võin aidata mõne vastusega, kui kellelgi ikka vaja ära proovida.
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Miks mitte kogu eluks? Pansionaadid veteranidele kah ilusti olemas :D Aint kuidas selle perega jääb... :roll: Noh Leegion Meie suur perekond!!!
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
John
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas John »

Ma olen selle Evan McGormani "Elu Prantsuse Võõrleegionis" läbi lugenud, kuid siiski tekkis mul üks küsimus sisseastumise kohta: McGorman mainib, et isegi väikeste füüsiliste kahjustuste puhul (nagu kehv silmanägemine) ei võeta tõenäoliselt sisse, kuid kas siis ka ei võeta, kui oled kergelt lühinägelik (-0.5 ne lühinägelikkus, nagu minu puhul).
Inter arma enim silent leges (sõja aegadel on seadused vaiksed) Cicero
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

see pidi suhteline olema... nad arvestavad erinevaid asjaolusid ning mõnikord pigistavad mõningate asjaolude suhtes silma kinni kui vaja..
John
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas John »

Huvitav palju üks reis Prantsusmaale (ütleme näiteks Marseille-sse või ka lihtsalt Pariisi) ka maksma läheb.
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

no vaata netist reisiagentuuride kodukatelt,mõnikord on veel sooduspakkumised ja..aga keskeltläbi nelja tonniga peaks edasi-tagasi saama küll.farmi-gabriel pidas sedagi kalliks ja läks oma sõnul pöidlaküüdiga leegioni.
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Tänud kõigile abi eest! Säästsite hulgaliselt minu aega ... oleks pidanud ise hakkama otsima. Aga see kes huvi tundis, see lihtsalt huviline, sinna ta nüüd küll ei lähe, sest minu teada koolis kehaline kasvatus selline aine tal, kust püüab kõrvale viilida nii palju kui viilida annab. :roll:
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

see pole mingi näitaja. mina hiilisin kah kogu aja sealt kõrvale. aga vaid seepärast, et seal käis pidevalt mingi pallimäng, mis mind siiralt külmaks jättis ja ma ei viitsinud seal igavleda.
jag
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas jag »

McGorman mainib, et isegi väikeste füüsiliste kahjustuste puhul (nagu kehv silmanägemine) ei võeta tõenäoliselt sisse, kuid kas siis ka ei võeta, kui oled kergelt lühinägelik (-0.5 ne lühinägelikkus, nagu minu puhul).
Mina olin ka sellist asja kuulnud ja kartsin hullult põlvede pärast- ühel on arm ja ragisevad ka mõlemad. Aga ei tahtnud keegi midagi teada. Hambad on põhiline asi, millega läbi kukutatakse. Mina olen ka kergelt lühinägelik ja vahetult enne silmakontrolli läks nägemine muidugi eriti uduseks :) aga ei huvitanud seegi neid eriti.
Kasutaja avatar
Juhan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Juhan »

Mul tekkis üks suhteliselt asjatundmatu küsimus: Miks neile hambad nii palju korda lähevad? Rohkem kui põlved või näiteks silmad?
jag
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas jag »

Hobust valitakse ka hammaste järgi ju :) Tegelt pole eriti nende huvides hakata kohe inimese hambaid ravima- see on teadagi kallis.
Ma usun et põlved ja silmad pole vähemtähtsad. Arvan, et see oleneb inimesest, millised on ta teised näitajad, oskused, kogemused.
John
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas John »

Nagu ma aru sain, oli põhiline ikka see, et sisse astudes vastupidav jooksja oled (mis puutub kiirusse, siis pead nii kiire ja tugev olema, et suudad 40 kilose liivakotiga 100 meetrit alla 20 sekundi joosta). Mis puutub ülalkeha-, selja-, ja kõhulihastesse siis on soovitav need enne sisseastumist nii tugevaks treenida kui saad: su enda elu läheb lihtsalt lihtsamaks leegionis, mida tugevam oled.Samuti pidid need inimesed eelisjärjekorras olema, kes on enne võõrleegioni mõnes teises armees teeninud on.
jag
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas jag »

Tänapäeval ei ole leegion enam see mis ta kunagi oli. Leegion on oma mõtte kaotanud ja käivad isegi jutud selle likvideerimisest.
Füüsiline ei ole põhiline, mida vaadatakse- see on tegelikult vähe tähtis. Ennekõike vaadatakse inimest ja kuidas sa sinna sobid. Varasem armeeteenistus on kasuks, aga kui arvad et see sind teistest kandidaatidest paremaks teeb ja seda välja näitad, siis saadetakse suht ruttu minema.
Kasutaja avatar
General
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas General »

mina olen Prantsuse vl-i kohta kuulnud seda et seersant peksis kiivriga reamehe sandiks
caudillo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas caudillo »

Mul kodukohast üks tüüp jõudis sinnamaale kuidagi ja liitus PVL-iga. Tema rääkis sellist juttu, et kui seerudel või ohvitseridel või kellel iganes kõrgemal isikul tekkis jooma käigus halb tuju, rivistati suurem osa meestest seina äärde, pead seinast umbes 20 cm kaugusele ja hakati kõigile ükshaaval vastu hambaid andma. Kui peale laksu häält tegid, said veel. on's asi tegelikult ka nii karm ?
Pro patria, pro liberate, pro grex!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline