Traksidega poisid..
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
Oh olen ka kuulnud, et sõdides tulevad juuksed sihtimisel ette jne... neid müüte igasuguseid.hugo1 kirjutas:Tegelikult niiapalju kui mina tean, siis Saksamaal tegid nad seda sellepärast, et juuksed lihtsalt ei tule kaklemise juures kasuks.Aga miks sa oma juuksed maha ajasid?. Mängin sellist teadmatuses elavat inimest, et miks patrioodid/skinnid nii teevad. Lihtsalt ollakse vait ja öeldakse, et ma ei tea, patrioodid teevad nii.
Tutistamist kardavad
Kui ma ei eksi, siis see peaks olema meie kaasfoorumlase Wikingi organisatsioon.wolf kirjutas:Adidase tossud oleks veel norm,aga olen ühte näinud tennistega.
Muidu need noored on jätnud sellise pätti mulje ja mingid
eesti keele oskajad nad ka eriti ei ole.
Aga neist ei tea ma midaga http://www.hot.ee/vabatmees88/avaleht.htm
Neid pildil olevaid EPO mehi olen näinud(kuskil kontserdil)ja juttu ajanudNormaalse suhtumise ja jutuga kutid(eks Haapsalu inimesed teavad täpsemalt9.minu teada käivad tööl, joovad õlut ja panevad naisi, nagu me kõik.Samas olen Tallinnas kohanud vene rahvusest skinne kes pidevalt maani täis on, laaberdavad ja enamiku ajast balti jaama tunnelis konutavad.Oma kogemusest võin öelda, et paljudest laaberdavatest kiilakatest on ajapikku saanud normaalsed ja heas mõttes patriootlikud inimesed.
E.P.O. põhikirja on päris huvitav lugeda, kuid ainult üks aga...
See punkt
2.1 Taotleme astmelise tulumaksu kehtestamist
Roheline K lõi hetkeks mu silme ette
Tegelikult ei saa ma hästi aru.
Kui olen tubli palju vaeva näinud ja koolis käinud ja leian hästi tasustatud töö, siis miks krdi. pärast pean ma maksma rohkem makse, kui mingi ludri, kes ei viitsinud nii palju vaeva näha ja nüüd väikest palka saab

http://www.hot.ee/vabatmees88/pohikiri.htm
See punkt
2.1 Taotleme astmelise tulumaksu kehtestamist
Roheline K lõi hetkeks mu silme ette
Tegelikult ei saa ma hästi aru.
Kui olen tubli palju vaeva näinud ja koolis käinud ja leian hästi tasustatud töö, siis miks krdi. pärast pean ma maksma rohkem makse, kui mingi ludri, kes ei viitsinud nii palju vaeva näha ja nüüd väikest palka saab
http://www.hot.ee/vabatmees88/pohikiri.htm
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
-
Nibelungen
- Liige
- Kontakt:
-
motofassist
- Liige
- Kontakt:
See 88 on ülemaailmne. Üldiselt on enamus patrioote ükskõik mis maa 3Reichi sübolite valduses.See on vaimne ja sümboolne märk sinu vaadetest ja mõtlemisest. Ühesõnaga 3Reich tagab selle viimase löögi patriotismile.A4 kirjutas:Mina ei saa jälle aru, miks peavad EESTI rahvuslased oma kodulehe aadressi ehtima numbrikombinatsiooniga 88, mis minu arusaamist mööda tähistab ühe SAKSA riigijuhi "auks" hüütavad tervitust.
-
Charlemagne
- Liige
- Kontakt:
Ei paista seal EPO lehe peal saksa kulli küll kusagil. Ja miks teatud sümbolid ikka ja jälle esile tulevad, sellel on nii ajaloolised kui psühholoogilised põhjused. Neist siin juttu olnud piisavalt. Olen neid skinne näinud ka niisuguseid ja teistsuguseid - õigus vast sellel mehel, kes siin väitis, et nii mõnestki heilhitleri ja kulli austajast on tubli rahvuslane välja kasvanud. Mida neilt 14-15 aastastelt siis ikka oodata ja eeldada, liialt, kui meie koolides rahvusliku kasvatusega on nii nagu on
. Ja Wikingi puhul pole mõtet hammast teritada, mehel on süda vähemalt õige koha peal, väljendus vahest ainult pisut äkiline.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Eestlastel tundub siiski midagi ühist olema nats-sots Sksmaaga.
Üsnagi sarnane kultuur, palju ühiseid väljendeid ( nt 'ah soo'), üksjagu ajaloos ühiselt läbikäidud lehekülgi jne.
Sõber-Goebbels päälegi 2MS lõpuotsas kuulutas meid rassiliselt võrdseteks sakslastega
Kes teeks aga mulle, lihtsameelsele, selgeks Vasjalandi skinnide loogika?
Mis on neil ühist 3. Reichiga?
Ja see hirmus rassiviha - kuidas seda mõista?
Kas nad mitte ise igale poole oma karvast koonu pole toppinud ning seetõttu palju värvilist rahvast emakesele-Vasjamaale imbunud...?
Üsnagi sarnane kultuur, palju ühiseid väljendeid ( nt 'ah soo'), üksjagu ajaloos ühiselt läbikäidud lehekülgi jne.
Sõber-Goebbels päälegi 2MS lõpuotsas kuulutas meid rassiliselt võrdseteks sakslastega
Kes teeks aga mulle, lihtsameelsele, selgeks Vasjalandi skinnide loogika?
Ja see hirmus rassiviha - kuidas seda mõista?
Kas nad mitte ise igale poole oma karvast koonu pole toppinud ning seetõttu palju värvilist rahvast emakesele-Vasjamaale imbunud...?
Viimati muutis Sollmann, 19 Nov, 2006 19:24, muudetud 1 kord kokku.
TÕDEONAJATÜTAR
Mis siin ikka.
Nagu keegi eespool juba mainis on saksa natsionaalsotsialistide "pärand" mõjutanud ilmselt kõigi maade natsionalistide imagot, välist nö lihvi ja käitumisjoont.
See teeb aga neile tõelise karuteene - neid võib "maastikul" silmapilk identifitseerida ja kohe pika puuga lajatada.
Nagu keegi eespool juba mainis on saksa natsionaalsotsialistide "pärand" mõjutanud ilmselt kõigi maade natsionalistide imagot, välist nö lihvi ja käitumisjoont.
See teeb aga neile tõelise karuteene - neid võib "maastikul" silmapilk identifitseerida ja kohe pika puuga lajatada.
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
Suurriigina on neil reichi ja tema ambitsioonidega hoopis rohkem ühist kui Eestil.Hr. Sollmann kirjutas:Kes teeks aga mulle, lihtsameelsele, selgeks Vasjalandi skinnide loogika?
Ja see hirmus rassiviha - kuidas seda mõista?...
Ja rassiviha - venelastel on probleem teisest rassist sisserändajatega ikka oluliselt tõsisem.
(meil seda ei olegi - on Vasjad mis nad on aga siiski - siiski on suht meie sarnased.)
Venemaal on palju hädasid ja probleeme - ja süüdi on loomulikult välismaalased
Sarnane seis 1930-ndate saksamaaga.
"Za derzavu stõdno, mat vašu"
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
-
motofassist
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: parkija ja 3 külalist