Need liivakotid näevad küll välja nigu mõugud. Sellist stiili küll ei soovita - sihuke Eesti Nukufilm - heas mõttes.
Seda telliste tegemist olen juba pikalt plaaninud aga neid plastiribasid ei raatsi osta. Peaks mingi muu vormi välja mõtlema.
Kas keegi teab kust saaks osta valget kpisi (meditsiinis kasutatavat).
Halli ehituskipsi on raske toonida - märjastpeast on hoopis muu kui peale kuivamist.
Ise kasutan ka edukalt Statoili kohvisegamispulkasid. Kogu kollektiiv peab neid mulle koguma ja alati vähemalt 4 tk võtma kohvi kohta. Hetkel ehitan nendest saalungeid kipsivaluks. Eks näis mis välja tuleb.
Kunstipoodidest võid kipsi saada, Tallinnas on vana ERKKI hoone all, siis Pirni uulitsas ja Paavli ja Tööstuse nuka peal.Vähemast mingi aeg tagasi oli, pole viimasel ajal käinud ses viimases.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Jõudu tegijatele.
Pole küll minu "teema", aga kangeid tegijaid on teil palju.
Valget kipsi oli veel aastat 3 tagasi pea igas ehitusmaterjalide poes saada. Võimalik, et nüüd mõne teise nime all, sai kasutatud krohvialuste elektrijuhtmete kinnitamiseks, kuivas suhteliselt kiiresti. Praeguse seisuga ei ole kursis.
Nägin ühel mudelismi saidil. Kautatakse mudelitele metalse läike andmiseks. Konkreetselt olid pildid kus kasutati pliiatsit luugi äärtel metalli läike andmiseks. Igal juhul nägi välja (läige ) nagu päris metall, millelt värv maha kulunud.