Sooh.. sihuke kena lugu siis, et minu tinaarmeedest ei tule mitte midagi välja. Inglased pangaülekandeid vastu ei võta ja Krediidipank mulle krediitkaarti ei väljasta.. Sõprade omi kah nii palju ekspluateerida ei taha..
Saatuse Sõrm on osutanud.. et aitab mulle mudelismist küll ja küll..
Tere-tere!
Osta tahtsid midagi? Aga saab ka nii, et kindlasti on meie foorumlastel on säärane kaart olemas( kaasaarvatud Kirjutaja). Kokkuleppida ja saab palju õnne...antud juhul siis armeed olema
Lugupidamisega
Eee.. tänud muidugi aga see on sama mis sõprade kaartide kasutamine.. ehk siis iga ostu pealt kaotan umbes 1000 eeku käibemaksu kuna sõbrad pole eraisikutena käibemaksukohuslased ning lisaks peavad nad minuga tüütavaid ametlikke ostu-müügitehinguid vormistama. Ma ei tahtnud kaarti endale vaid oma pisifirmale..
Ei taha siin küll liigselt targutada, aga mina pöörduks teiste pankade poole ka. Tundub uskumatu, et asi nii muutunud on..hiljuti topiti neid kaarte lausa poolvägisi.
No PayPal on asja juures elementaarne. Ma seda kaardimajandust hästi ei usalda ja ühtegi kaarti seni ei kasuta.. sestap ma esimese asjana uurisingi, et kas Krediidipanga kaartidel PayPal'iga probleeme on või pole.. pealegi dikteerib PayPal'i kasutamise juba see ainus tinasõdurimüüja, kellelt ma soovitut Euroopas üldse osta saaksingi.
Aga eks ma käi järgmise sammuna Sampost läbi..
Ei veel.. siin on ju ainult parema tiiva korpuse ühe pisidiviisi kolm rügementi.. kus ikkagi veel puudu kolm reamehefiguuri, laskur ja kogu juhtkond koos markeritega..
Lahinguteni läheb veel kaua-kaua aega..