Nali
-
- Liige
- Kontakt:
wudu kirjutas:http://community.livejournal.com/tonism ... tml#cutid1
siin võix mingid reeglid teha nende vene (ja ka osade muude) keelsete postituste kohta.......... olex sis väike emakeelne kokkuvõtegi juures
-
- Liige
- Kontakt:
selline anekdod tuleb meelde
Eestlane, venelane ja sakslane veavad kihla, et kes saab autoga läbi sita sõidetud. Venelane võtab Porche aga ei saa sitast läbi sõidetud.
Järgmine on sakslane. Sakslane võtab Ferrari aga ei saa ka sitast läbi sõidetud. Siis tuleb eestlase kord.
Eestlane võtab sapaka ja sõidab sellega sitast läbi ning ütleb:
"Sitt sita külge kinni ei jää!"
Eestlane, venelane ja sakslane veavad kihla, et kes saab autoga läbi sita sõidetud. Venelane võtab Porche aga ei saa sitast läbi sõidetud.
Järgmine on sakslane. Sakslane võtab Ferrari aga ei saa ka sitast läbi sõidetud. Siis tuleb eestlase kord.
Eestlane võtab sapaka ja sõidab sellega sitast läbi ning ütleb:
"Sitt sita külge kinni ei jää!"
selline ka
Jänki ja venelane surevad üheaegselt. Seisavad koos põrguväravas. Sarvedega sell vastas, kohe küsima:
"Meil siin kahte sorti põrgut - vene variant ja ameerika oma. Kumba eelistate?"
Uurivad vennikesed, et mis vahet seal on?
"Noh, ameerika põrgus tuleb iga päev ämber sitta ära süüa, vene põrgus kaks ämbrit."
Venelane patrioot ja puha, valib vene põrgu, ameeriklase mõistus ei luba üle ühe ämbri välja kannatada - valib ameerika variandi.
Saavad mehikesed kuu aja pärast kokku. Jänki kohe eemalt:
"Noh, pole sellel elul häda midagi, iga hommik kugistan pangetäie sõnnikut alla ja ülejäänud päev on nagu paradiisis."
Venelane väidab imestunult:
"Mul on kogu aeg nagu paradiis. Kord ei jõua sõnnik kohale, kord on ämbrid kadunud..."

Jänki ja venelane surevad üheaegselt. Seisavad koos põrguväravas. Sarvedega sell vastas, kohe küsima:
"Meil siin kahte sorti põrgut - vene variant ja ameerika oma. Kumba eelistate?"
Uurivad vennikesed, et mis vahet seal on?
"Noh, ameerika põrgus tuleb iga päev ämber sitta ära süüa, vene põrgus kaks ämbrit."
Venelane patrioot ja puha, valib vene põrgu, ameeriklase mõistus ei luba üle ühe ämbri välja kannatada - valib ameerika variandi.
Saavad mehikesed kuu aja pärast kokku. Jänki kohe eemalt:
"Noh, pole sellel elul häda midagi, iga hommik kugistan pangetäie sõnnikut alla ja ülejäänud päev on nagu paradiisis."
Venelane väidab imestunult:
"Mul on kogu aeg nagu paradiis. Kord ei jõua sõnnik kohale, kord on ämbrid kadunud..."

siis...
Tsethseeni üle peetakse kohut.
"Miks te tapsite selle vene sõduri?"
"Ma ei tapnud teda sellepärast, et ta minu kodu aknast sisse ronis - alpinist jebannõi.
Ma ei tapnud teda sellepärast, et ta mu tütrele vahvlit suhu andis - kondiiter jebannõi.
Ma ei tapnud teda sellepärast et ta minu naise peal ratsutas - dzigitt jebannõi."
"Mille pärast te siis ta tapsite?"
"Ta ütles, et ma tulen veel tagasi - o p t i m i s t jebannõi!"
Tsethseeni üle peetakse kohut.
"Miks te tapsite selle vene sõduri?"
"Ma ei tapnud teda sellepärast, et ta minu kodu aknast sisse ronis - alpinist jebannõi.
Ma ei tapnud teda sellepärast, et ta mu tütrele vahvlit suhu andis - kondiiter jebannõi.
Ma ei tapnud teda sellepärast et ta minu naise peal ratsutas - dzigitt jebannõi."
"Mille pärast te siis ta tapsite?"
"Ta ütles, et ma tulen veel tagasi - o p t i m i s t jebannõi!"
siis selline
Jänki roomab kõrbes ise janusse suremas. Muudkui kordab: "Juua, juua; vett, vett"
Järsku leiab ta liiva seest dollari: "õlut, õlut"
ja selline
Kord tahtnud üks japs ennast venelaseks muuta. Talle öeldi, et tuleb eemaldada pool tema ajust ja ta ongi venelane valmis.
Peale oppi tuli kirurg japsi juurde ja vabandas: "Juhtus väike eksitus, me eemaldasime teil kogemata kolmveerand aju"
Japs selle peale vastu: "Ei se mitään !"
Jänki roomab kõrbes ise janusse suremas. Muudkui kordab: "Juua, juua; vett, vett"
Järsku leiab ta liiva seest dollari: "õlut, õlut"
ja selline
Kord tahtnud üks japs ennast venelaseks muuta. Talle öeldi, et tuleb eemaldada pool tema ajust ja ta ongi venelane valmis.
Peale oppi tuli kirurg japsi juurde ja vabandas: "Juhtus väike eksitus, me eemaldasime teil kogemata kolmveerand aju"
Japs selle peale vastu: "Ei se mitään !"
...
Kaks sõjaveterani omavahel:
"Ma käin iga nädal vähemalt korra kõrbes roomamas."
"Taeva pärast, miks?"
"Noh, liiv hõõrub medalid ilusasti läikima."
ja
Kohtuvad kaks sõjaveterani - Ivan ja Aabram. Ivan kõnnib jala, aga Aabram sõidab autoga.
"Oo, Aabram, küll sul on alles uhke auto!" imestab Ivan.
"On küll, Ivan, aga ära sina kadedust tunne. Mina ju ei kadestanud sind, kui sa kogu sõja aja tankiga sõitsid."
veel
Tshuktsh tuleb sõjaväest ja näeb, et ta naisel on laps.
"Naine, kust sa selle lapse said? Mind polnud ju kaks aastat."
"Aga ma vaatasin su fotot ja nii see juhtuski."
Heidavad magama. Keset ööd äratab tshuktsh naise üles:
"Naine, ma ei saa aru. Ma olen fotol ju vööst saadik."
Kaks sõjaveterani omavahel:
"Ma käin iga nädal vähemalt korra kõrbes roomamas."
"Taeva pärast, miks?"
"Noh, liiv hõõrub medalid ilusasti läikima."
ja
Kohtuvad kaks sõjaveterani - Ivan ja Aabram. Ivan kõnnib jala, aga Aabram sõidab autoga.
"Oo, Aabram, küll sul on alles uhke auto!" imestab Ivan.
"On küll, Ivan, aga ära sina kadedust tunne. Mina ju ei kadestanud sind, kui sa kogu sõja aja tankiga sõitsid."
veel
Tshuktsh tuleb sõjaväest ja näeb, et ta naisel on laps.
"Naine, kust sa selle lapse said? Mind polnud ju kaks aastat."
"Aga ma vaatasin su fotot ja nii see juhtuski."
Heidavad magama. Keset ööd äratab tshuktsh naise üles:
"Naine, ma ei saa aru. Ma olen fotol ju vööst saadik."
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline