Küll mitte eriti head reklaami - vist ei kukkunud nii välja nagu plaanisidsadist kirjutas:"ArmyLaw OÜ on firma, mis on end reklaaminud ajateenistusest vabastajatena."
Kena. Saavad selle artikliga tasuta reklaami.

Küll mitte eriti head reklaami - vist ei kukkunud nii välja nagu plaanisidsadist kirjutas:"ArmyLaw OÜ on firma, mis on end reklaaminud ajateenistusest vabastajatena."
Kena. Saavad selle artikliga tasuta reklaami.
Haige vana, tal pole vist mingit ettekujutust kui ränk on 24h söömata olla rääkimata 12 päeva. See ei ole asi, mis laatsas lihtsalt juhtuda saab, et keegi pole kogemata 12 päeva söönud. Terve see intervju on puhas huumor.Küsimuse peale, kui kaua ajateenija söömata oli, vastas Madjar, et oli aegu, kus ta ei söönud päevi. Viru pataljoni ülem kolonelleitnant Tarvo Luga ei kinnita Madjari tänasel pressikonverentsil antud väiteid, kus ta ütleb, et pea 12 päeva söömata oli. «Ma väidan, et see on vale
Samas TV3 intervjuust jäi igatahes mulje, et juhtus lihtsalt õnnetus õhupüssiga. Tüüp käinud koos sõbraga märki laskmas ja siis sõber andnud relva tema kätte, et ise märki vaatama minna. Toetas püssiraua vastu jalalaba ja siis kui ühel hetkel kõndima hakkas, käis plaks ja oligi kuul jalas. Mnjah. Kuniks pole isiklikult veendunud relva ohutuses, hoia vähemalt relvaraud ohutus suunas. Millest ma aru ei saa, on see, et kuidas EMO-s ei saadud seda kuuli välja võetud.alari kirjutas:https://www.postimees.ee/6757146/ajatee ... uuli-jalga
Jutt kõlab küll nii, et tahtis reservi saada
Kas artikilis täpsustati, millises EMOs käis? Ma pressikonverentsi ei vaadanud. EMOd on erinevad. (Mida akf Manurhin loomulikult ka ise teab.)Manurhin kirjutas:Millest ma aru ei saa, on see, et kuidas EMO-s ei saadud seda kuuli välja võetud.
Saade peaks olema TV3 kodulehel järelvaadatav. Ega minagi vaatasin vaid poole silmaga üle arvutiekraani. Igatahes mulje jäi, et oli vaid õhkrelvaga juhtunud õnnetus ja ei enamat. Pärast ainult sõjaväehospidalis asi enam kedagi ei huvitanud (see, et mehel terve labajalg sidemesse mässitud oli, tundus samas küll korralik overkill). Ja mis EMO-sse puutub, siis kui ühes pole tõesti kirurgi valves, sel juhul saadetakse edasi teise, kus on. Õhupüssikuuli jalast välja võtmine nüüd küll mingi ajukirurgia pole, tehakse kohalik tuimestus, vast mingi sentimeetrine sisselõige ja saabki pintsettidega kätte, kui sügavale ta ikka läheb. Jalalabas polegi kuigi sügavale minna, luud tulevad vastu. Karmimad mehed, nagu ma kuulnud olen, urgitsevad õhuka kuuli vajadusel ise enda kehast ilma mingi tuimestuseta välja.Z03 kirjutas:Kas artikilis täpsustati, millises EMOs käis? EMOd on ka erinevad, on EMOsid, kus ei ole isegi kirurgi valves ja kõiki töid teevad vähese kogemusega residendid, kes on küll väga hoolikad ja usinad, aga kui ikka spetsiifilisi teadmisi ja oskusi pole, siis pole.Manurhin kirjutas:Millest ma aru ei saa, on see, et kuidas EMO-s ei saadud seda kuuli välja võetud.
Eks see, kui sügavale see kuul läheb oleneb püssist, kuulist ja sellest, kui kaugel relvatoru suudmest tabatav objekt on.Erakorralise meditsiini osakonnas üritati esmalt kuuli pintsettidega kätte saada, kuid tulutult. Röntgen kuuli asukohta ei näidanud, mille tõttu tehti noormehele kompuuteruuring. Sealt oli näha, et kuul on luu sees kinni ning jalg lõigati lahti. Kuuli siiski kätte ei saadud ja haav õmmeldi kinni.
Nu vat. Siin on jälle hea koht ära märkida, et oleks poiss koolis pädevas (kohustuslikus!) riigikaitse õpetuses osalenud, poleks vast sellist lollust KOGEMATA juhtunud.Kuna kõnealune isik teenistuskohas laskmist ei pooldanud ja laskmistest osa ei võtnud, ei tulnudki ta selle peale, et ei tasu sellist kõnnakut harrastada (kujutage asendit ette - laetud püssi raua ots vastu jalalaba ja kõnnib seejuures). Tulemus peaks olema hariv ja kasulik.
Borja kirjutas: Siin tuleks meeles pidada seda, et muukeelsetest ajateenijatest üleuputet Viru pataljon(-viimastel andmetel kuni 30%) on seetõttu kindlasti ka kõige probleemsem pataljon meie umbes kümnekonna ajateenijaid menetleva "kaadripataljoni" seas
Tekib küsimus, et kas see on EKV pataljon aastal 2019 või hoopis mõni Peterburi revolutsiooniline väeosa aastal 1917vaad kirjutas: Terve see intervju on puhas huumor.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline