Shoguni urgas..

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Tegelikult üks triviaalne küsimus veel, mis firma pintsleid kasutad , kui on kindel eelistus muidugi. Seda just vesivärvide puhul ja keskmisest peenema töö tegemiseks.
Näiteks "tavaline" 000 italeri selleks minu arust just teab mis hästi ei sobi, kipub karikakraks kiiresti, pool aega kulub puhastamisele. Venemaalt pärit nn oravasaba oli jupp maad etem.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Täheldasin kah akrüülidega seda karikakraks ja luuarootsuks muutumist..
aga valida pole mul eriti midagi tarvis.. Foundry värve ostes sain iga pakiga karbitäie nende spetspintsleid kaasa, väääääga pikaks ajaks olen taas pintslitega kindlustatud..
Ja ega ma varem ka firmale tähelepanu ei pööranud.. valisin poes vastava hinnklassi pintslitest lihtsa vaatluse ja näpuga katsumise teel endale sobivad välja või siis tõi mõni sõber kusagilt jälle mõne peotäie..

Kuigi.. mis eri pintslipuhastamist seal vesivärvidega tarvis on? Ainult veega loputada ju.. kuidagi ei lähe selleks poolt aega.. Enne iga värvi sisse kastmist solk-solk veeklaasis puhtaks ning paberkäterätil kuivaks.. ainult valge värv kipub sisse kuivama, ülejäänud peavad kaua-kaua vastu..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Hät 1:72
Paljunejad on oma paljunemise lõpetanud.. kuna nende mõõtkava sai hüljatud.. ja ikkagi ununes voltigeur'il mütsitutt värvimata..

Pilt
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Järjekordne pildike poolikutest asjadest töölaual..
muudkui vägistasin end 28mm koljatit värvima.. aga pidevalt lõppes see sellega, et leidsin end 15mm ratsureid plätserdamas..

Pilt
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Suhtkoht põlgliku näoga vaatab tuu koljat pisemaid vendi. Oleks tal see teine käsi ka külges teeks ta ilmselt neile natike mahtrat :D

Kas neil 15mm on sadul ja sadulatekk juba koos mehega ühes tükkis ? Igastahes lahedad tüübid, mis see 15mm nüüd mõõtkavaks annab, kusagil 1:90 - 1:100 ?
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Jepp.. hobuse küljes on ainult rakmed, mees käib kogu sadulavarustusega eraldi selga. Originaal 15mm on täpselt 1:100.. vähemalt vanade aegade jaoks mil inimesed olid lühemad.. aga AB Miniatures'i 15mm on pisut suurem, nii 18mm lausa kohati.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No mulle jääb seda "giganti" vaadates mulje, et too on ratsamehi millegagi koledasti solvanud, nii et need kukkusid ilmselt agarasti mõõku-saableid vibutama... sinna see käsi vist saigi... :roll:

Urmas.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

See kamp ootab suvel värvimist.. ja siin on ainult osa ratsaväest..
tegin vägede ülevaatuse, et saada aimu erinevatest hobusepoosidest.

Pilt
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Õu mai gaad! :shock:
Mul on üsna soe tuba, aga seda töö mahtu ette kujutades jooksevad küll värinad üle selja.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
OMG, :wall: ...vat see on ....mastaap :) Siit tekkis tagasihoidlik küsimus, kas seda sõda Leipzigi linna all oleks võimalik ka oma silmaga näha?
Nimelt käin vahest tööasjus Viljandis, ...
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Seda pilti vaadates võtab ikka tummaks küll...
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Millal need ükskord värvitud saavad?

Vaimusilmas võiks ju ette kujutada, et pühid oma armee käisevarrukaga laua pealt padjapüüri kokku ja viskad kolinaga alla keldrisse. Tagantjärele veel peotäis hambaharju ja värvipotsikuid.
Las siis orjad rügavad.
Ja olgu hommikuks valmis!
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Kui kõik läheb plaani kohaselt (ehk kui ei tehta mõnd tööettepanekut millest on võimatu keelduda) siis peaksid aasta (või paari) pärast valmis olema. Seejärel võib vast ka välja näidata.

Mul nimelt peaks kuu aja pärast algama loominguline puhkus, mis üsna suures osas kulubki värvidega solberdamisele..
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

OK.... ükskõik mis mudelit ma nüüd ka ei teeks, kõik tundub nüüd kuidagi kerge ja tühine.

JõUDU! 8)
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

mnjaa... tegevust jagub. Aga seda ilmaimet tahaks küll oma silmaga kunagi näha, võtan Parovozi järele järjekorda :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist