Kapten Trumm kirjutas:Minujaoks lõhnab muidu katsemetoodika "avaldame jõudu kuni on valus" õhk ja põhk järgi.
Antud pulkade murdumise ja paelte rebenemisega olen kursis, ei ole just eriti kallis see nt Eestis lahendada.
Mind lihtsalt huvitab, kui palju see fake on reaalselt (laboris mõõdetuna) nõrgem ja kas on niipalju nõrgem, et kasutada ei saa.
Asja mõttekuse määrab ära see, kas pael koos aasadega on piisavalt tugev ning kas velkro peab või mitte.
Üks võimalik väljund on ka see, et ma tunnistan siin, et eksisin.
Julgeks väita, et velcro ei oma nii suurt tähtsust, kui see, kui mitmest august sa ta läbi põimid. Nagu sa tead, siis jala puhul tuleb panna läbi kahe aasa, käe puhul võib ühega piirduda, kuigi oma meestele rõhutan mõlemal puhul kahest aasast läbi panemist. Kahest aasast läbi pannes ta põimib ja "lukustab" ennast sinna. Kogu pingestamine käib tegelikult windlassi abil. Kui feikidel puruneb windlassi aas, siis pole sellest mitte mingit kasu.
Tahaks näha, et härra lugupeetud katsetulemused ka siin avaldaks. Kui vaja, siis olen nõus aitama tal TTÜs vajalike inimestega kokku viia, kes aitavad pingipargiga, millel saab mõõta jõudu, kus puruneb hiinakas ja kus originaal ning siis see kõrvutada vajaliku survega, mis verejooksu peataks.
Üldiselt nõustun Doci jutuga 101%. Kahju on, et parakursusel õpetatakse tõesti traumakannatanule tilga panekut ette ja taha. Kuigi, kui järele mõelda, siis see, nagu Doc ütles, on suht valitud juhtudel.
Puhkeala on selline koht, kuhu sa mataks l*tsi.