Nimesildid on küll hää mõte,jäävad nimed paremini meelde. Äkki mõni võtab õmblusmasina kaasa,siis saab niidiga rinnale nime tikkida,oleks nagu sõjaväes
Militaar.net'i omad üritused
Tahtejõuline konkurent custom ,ürita ikka kohale tulla.custom kirjutas:Ei julge nii vara kindlalt hõisata kas tulen,aga kokkutulek on plaanis number üks.
Nimesildid on küll hää mõte,jäävad nimed paremini meelde. Äkki mõni võtab õmblusmasina kaasa,siis saab niidiga rinnale nime tikkida,oleks nagu sõjaväes
16.Immelmannjuss000 kirjutas:15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.katja kirjutas:14. katja & teamLionRat kirjutas: 12.oliver koos pere ja ühe semuga.
13.Nuuskmõmmik
17.custom
[img]http://i168.photobucket.com/albums/u186 ... etrac2.jpg[/img]
IseOlenRahul
IseOlenRahul
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
18.sworbeLionRat kirjutas:16.Immelmannjuss000 kirjutas:15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.katja kirjutas: 14. katja & team
17.custom
IseOlenRahul
IseOlenRahul
Seda nimesiltide probleemi võiks sellel kokkutulekul lahendada käsiprinteri abil ,mina ulatan oma abistava käe koos printeriga.Näiteks juss000---johannes Lint on isekleepuv igale materjalile.Trükkida võib teksti nii vertikaalis kui horisontaalis.custom kirjutas:Ei julge nii vara kindlalt hõisata kas tulen,aga kokkutulek on plaanis number üks.
Tänasida toimetusi ära viska homse varna sest ka ülehomme on päev.Eee...tegelt tahaksin tuletada meelde,et ärge jätke asju viimasele minutile-siinkohal pean silmas piletite broneerimist praamile.Mine tea seda reedest päeva...ise bronnin endale netis igaksjuhuks ära(maxab 25 kõõku) 
IseOlenRahul
IseOlenRahul
Tervist! Kas leidub lahkeid kaasfoorumlasi, kellel on pakkuda kaasasõitmise võimalust e. küüti kogu tripi vältel. 
Ise olen suur asjahuviline ja sooviksin kaasa tulla aga kahjuks ei ole võimalik mul isal kaasa tulla, kuna on töö. Ise olen 16 ja autoga ei ole luba sõita.
Olen nõus maksma väikese bensiini raha jms. nagu ikka kombeks
Kui kellegil on pakkuda mingit varianti siis oleks tore kui annaksite teada ja siis räägib asja täpsemalt läbi.
Ise asun Tallinnas aga võin kuhugimaale vastu ka sõita (buss,rong)
Ise olen suur asjahuviline ja sooviksin kaasa tulla aga kahjuks ei ole võimalik mul isal kaasa tulla, kuna on töö. Ise olen 16 ja autoga ei ole luba sõita.
Olen nõus maksma väikese bensiini raha jms. nagu ikka kombeks
Kui kellegil on pakkuda mingit varianti siis oleks tore kui annaksite teada ja siis räägib asja täpsemalt läbi.
Põrgust kirjutas:Tervist! Kas leidub lahkeid kaasfoorumlasi, kellel on pakkuda kaasasõitmise võimalust e. küüti kogu tripi vältel.
Ise olen suur asjahuviline ja sooviksin kaasa tulla aga kahjuks ei ole võimalik mul isal kaasa tulla, kuna on töö. Ise olen 16 ja autoga ei ole luba sõita.![]()
Olen nõus maksma väikese bensiini raha jms. nagu ikka kombeks![]()
Arvatavasti saaksin su peale võtta, nooremad huvilised on kindlasti teretulnud. Probleem on selles, et ma ei ole kindel, kas pühapäeval üldse Tallinna tagasi sõidan. Saaremaale sõit on kindel, 10.08 kell 19.00 on praamile bronn, seega kusagil viie ajal tuleks Tallinnast minema hakata, aga tagasi tulemisega on kahtlasem, ilmselt ei tea ma enne 12.08 hommikut kuidas ja kuhu liigun.
Keegi ülejäänud rahvast äkki tagasiteel abiks? Minu meelest igati rõõmustav, kui ka nooremat rahvast tuleb. Kui inimesel on tõsine huvi, siis vaevalt vanus takistuseks saab. Peaasi, et lapsehoidjaks ei pea hakkama...
PS: Lisaks - juhul kui Põrgust tuleb, siis on Saaremaale saamiseks autos veel üks vaba koht. Tagasi saamisega on nagu eelpool mainitud. Arvatavasti tulen tagasi Tallinna, aga see pole kindel.
19.horstLionRat kirjutas:18.sworbeLionRat kirjutas:16.Immelmannjuss000 kirjutas: 15.Juss000 ja Kaaslane ajaloohuviline.
17.custom
20.Merepura
21.Põrgust
IseOlenRahul
IseOlenRahul
See oleks vahva ja meeldiv ja isegi õigustatud.SOE supp ia 100 g peale väsitavat edukat tööpäeva,SÜÜA tahavad kõik aga kõik muu on ju ise asi.PW kirjutas:Üritus läheb suureks. Äkki ikka võiks mingi sõdurisupi keeta kogu kambale? See ju ei välistaks õhtust grilli/õlut.
Võib olla annab organiseerida vastava tasu eest,sponsoreid me vast nii kiiresti ei leia.paluks aa,nr ja summa, või mis varjandid on võimalikud???
Muidugi suppi soovijate arv on ka supitegijal teatud määral tähtis.
-
-----------------------------------------------------------------------------------
lootus on petis , kes meid pidevalt tüssab.
Viimati muutis juss000, 14 Juul, 2007 21:14, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline