Põgeniketulv Euroopasse 2015-2017
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Põgeniketulv Euroopasse..
Sellelt videolt on hästi näha,kuidas pommidega põgenikke Süüriast välja kupatatakse.
Vean kihla vedada,et kahurite taga oli instruktor ja see instruktor oli vene spetsialist,lennukipommidega polnud vist tegu.
Norra on järjest rohkem hakanud survestama Venemaad,homme peaks välisminister kohtuma kolleegiga Venemaalt.Norra tahab panna piiri lukku Venemaaga(osaliselt on see minu arvates seotud ka selle Shengeni lepingu aeglase sulamisega).
Vean kihla vedada,et kahurite taga oli instruktor ja see instruktor oli vene spetsialist,lennukipommidega polnud vist tegu.
Norra on järjest rohkem hakanud survestama Venemaad,homme peaks välisminister kohtuma kolleegiga Venemaalt.Norra tahab panna piiri lukku Venemaaga(osaliselt on see minu arvates seotud ka selle Shengeni lepingu aeglase sulamisega).
Arheoloogiline kultuur on materiaalne kultuur. Rahvuskultuur on vaimukultuur. Geenidega pole kumbki seotud.Martin Herem kirjutas:Mul on see probleem, et geenidoonorina sain ma infot ... mul on kundakultuursed kammgeraamika geenid ... see mida teie kardate, läheb mingu arvates umbes 500 aastaga üleNii et EKRE 10 aasta pärast ja paar aastat Kamin, see oleks nagu kahepäevane gripp
---
"Postimees": Saksa linnas puhkesid kokkupõrked paremäärmuslaste ja vastaste vahel.Kriku kirjutas:See oli M-52 granaat.Kriku kirjutas:Saksamaal visati Villingen-Schwenningeni varjupaigataotlejate keskusse pomm. Plahvatust õnneks ei järgnenud.
---Saksamaal Villingen-Schwenningenis puhkesid laupäeval kokkupõrked paremäärmuslaste ja antifašistidest aktivistide vahel, teatas politsei.
Korrakaitsjate sõnul saabus pärast reedest granaadirünnakut Schwarzwaldi piirkonna linna ligi 80 paremäärmuslasest meeleavaldajat ja 150 vastuprotestijat - antifašistliku initsiatiivi ja kodanikuliikumise liikmed ning põgenikud.
Reedel visati Villingen-Schwenningenis põgenikekeskuse pihta granaat, milles oli lõhkelaeng, ent praeguseks pole selge, kas sel oli ka detonaator, ütles politsei pressiesindaja. Granaat ei plahvatanud.
Saksa kuritegevusameti teatel korraldati 2015. aastal põgenikekeskuste vastu 173 rünnakut, mida on kuus korda rohkem kui aasta varem. Jaanuaris on teatatud 10 rünnakust.
Saksamaale saabus läinud aastal umbes 1,1 miljonit migranti.
Spiegel: Dombrovskis soosib migranditulva rahastamist kütusemaksuga
Ago-Endrik Kerge tähelepanek:Saksamaa ettepanek kehtestada migrantide vastuvõtmise rahastamiseks EL-is kütusemaks on pälvinud Euroopa Komisjoni asepresidendi Valdis Dombrovskise toetuse, kirjutas täna ajakiri Spiegel.
Saksa rahandusminister Wolfgang Schäuble on teinud ettepaneku alustada üle kogu EL-i bensiini maksustamist, mis aitaks katta rändekriisiga toimetulemise kulusid.
«Kütusemaks liikmesriigi või Euroopa tasandil, võiks olla potentsiaalne rahastusallikas, eriti naftahindade ajaloolist madalseisu arvestades,» lausus Dombrovskis, kes on ühtlasi euro ja sotsiaaldialoogi eest vastutav Euroopa Komisjoni volinik.
«Nõustun härra Schäublega. Vajame Euroopa põgenikekriisiga tegelemiseks uusi ideid,» sõnas ta.
Saksa rahandusjuhi ettepanekut on muuhulgas kritiseerinud ka erakonnakaaslased Kristlik-Demokraatlikus Liidus (CDU).
Erakonna asepresident Julia Klöckner lükkas plaani tagasi põhjusel, et see saadab maksumaksjatele sõnumi, et nemad peavad põgeniketulva kulud kinni maksma.
Europol: Euroopas on kaduma läinud üle 10 000 alaealise migrandiOlete rääkinud, et te kirg ja armastus on reisimine ja et tahaksite tagasi Pariisi, kus noorena käisite.
Kummaline on see, et mõned aastad tagasi saingi sinna tagasi. Ja teate, pettusin väga. Jõudsin selgusele, et ära ihka tagasi sinna, kus oled möödunud aegadel käinud. Kõik on tänapäeval hoopis teistmoodi. Ma vabandan, et hakkan rääkima sellisel teemal, aga kui omal ajal Pariisis käisin, oli see valgete inimeste linn. Ma pean veel kord vabandama, aga praegune Pariis on väga suurel määral mustade linn. Mõtlesin, et milleks oli mul vaja vana mälestust rikkuda.
Viimase kahe aasta jooksul on kaduma läinud üle 10 000 vanemateta alaealise migrandi, teatas Euroopa politseiamet Europol täna.
Europoli teatel on alust arvata, et paljud neist on langenud seksuaalkaubandusega tegelevate võrgustike ohvriks, kirjutas täna uudisteagentuur AFP.
Kõigepealt avalikustas kadunud migrandilaste numbri Briti väljaanne The Observer ning Europoli pressiesindaja kinnitas seda täna.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Seda annaks psühholoogilises sõjas sisserändajate vastu väga hästi ära kasutada. Nagu keegi siin teemas kunagi ammu juba mainis - lasta liikvele kuulujutud, et Venemaal ja eriti Balti riikides tegutseb võimas maffia, kes käib Saksamaalt ja mujalt illegaale püüdmas, misjärel nood salahaiglatesse veetakse, siseorganid rahakatele doonorneeru või -maksa vajavatele tegelastele siirdatakse ja järelejäänud lihakehad söödetakse sigadele (kes ei usu, see uurigu andmeid ja veendub ise, kui palju vähem võrreldes 2014. aasta e.põgenikekriisi eelse ajaga Eestis sigade jõusööta kulub. Vahe kaetakse teadagi millegaKriku kirjutas:
Europol: Euroopas on kaduma läinud üle 10 000 alaealise migrandi

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Irw, selleks siis tahetaksegi meil just neid kõrgharidusega akadeemikuid, arste, diplomeeritud insenere ja muide teaduste doktoreid sisse vedada - doktorivorsti jaoks! 

Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Helsingis võeti kolm immigratsioonivastase protesti vastu meelt avaldama tulnud isikut kinni.
Helsingi politsei vahistas eile lühikeseks ajaks kolm immigratsioonivastase protesti vastu meelt avaldama tulnud protestijat.
Eile võeti Soome pealinnas Helsingis vahi alla kolm inimest, kes olid ignoreerinud politsei käsku lahkuda immigratsioonivastaselt protestilt «Sulgeme piirid». Niipea kui meeleavaldajad protesti takistama tagasi tulid, võeti nad kinni.
Helsingi politsei sõnul segasid protestijad muidu rahumeelset üritust, nii et politsei võttis nad kinni ja vabastas nad siis, kui immigratsioonivastaste meeleavaldajate üritus oli läbi. Lisaks said nad võimudele mittekuuletumise eest rahatrahvi.
Sündmuskohal viibinud Yle reporter Mika Hentunen kirjeldas vahi alla võetud isikuid vasakradikaalidena.
Politsei sõnul oli immigratsioonivastasele protestile kogunenud paarsada inimest, kellest lõpuni jäi kohale sadakond.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kultuurikonflikt on pelgalt niiöelda sütik.Martin Herem kirjutas:Ma saan teie murest aru, et meie kultuur on ohus.
Mitte kultuur ei ole ohus vaid kultuurikandjad.
Kui vankumatut ohvitseri muu muretsema ei pane, siis võiks teada et ohus on ka eestlaslik õigus "pühaduse" üle nalja heita.
Miskipärast tuli siin Monthy Pythoni sketšh meelde.

https://www.youtube.com/watch?v=rObSWkQA7og
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Manurhin kirjutas:Seda annaks psühholoogilises sõjas sisserändajate vastu väga hästi ära kasutada. Nagu keegi siin teemas kunagi ammu juba mainis - lasta liikvele kuulujutud, et Venemaal ja eriti Balti riikides tegutseb võimas maffia, kes käib Saksamaalt ja mujalt illegaale püüdmas, misjärel nood salahaiglatesse veetakse, siseorganid rahakatele doonorneeru või -maksa vajavatele tegelastele siirdatakse ja järelejäänud lihakehad söödetakse sigadele (kes ei usu, see uurigu andmeid ja veendub ise, kui palju vähem võrreldes 2014. aasta e.põgenikekriisi eelse ajaga Eestis sigade jõusööta kulub. Vahe kaetakse teadagi millegaKriku kirjutas:
Europol: Euroopas on kaduma läinud üle 10 000 alaealise migrandi). Nooremast lihast e. lastest aga tehakse vorsti, mis on eriti hinnatud Hiina rahvameditsiinis ja mida eestlased peavad delikatessiks, vaevumata sellest isegi erilist saladust tegema. Lastevorst on ju igas toidupoes täiesti avalikult saadaval
.
tõlkida propapagandisltlikult see jutt siit ära
http://ekspress.delfi.ee/kuum/kui-tartu ... d=27687453
ja ega seegi jutt vägga pahha pole tsuurikute jaoks
http://juks.alkohol.ee/etc/haim.pdf
aga oma doktorivorsti kraadid on tsurbannid ostnud , mida kangem kraad seda parem vorst
jep.pagan kirjutas:Lisaks veel, et riigi mastaabis võib see 10% tühisena näida, aga mõnes kohalikus omavalitsuses on see ülekaalukalt valitsev usuveendumustega (et mitte öelda ebatolerantne) enamus kes laiendab oma areaali piire.
Riik riigis.
nagu sõjanduseski märgistada ära territooriumid mis esmatähtsad ja mis mitte.
kõigepealt luuakse nö sillapea teisel pool piiri (marseille, narva) ja siis minnakse pealinna/keskuse kallale (pariis, tallinn)
see mis toimub idavirus teistes linnades/ külades, ei ole nii tähtis, või hiljem - mujal eestis (a la viljandi pärnu jne) samamoodi mitte.
euroopa kontekstis ma jälgiksingi mis toimub põhilistes EL otsustuskeskustes: London, Pariis, Berliin. ja Brüssel.
tervet EL, või riike tervikuna vaadata pole erilist vajadust.
ja minuarust veel - konflikt ei ole kultuuriline vaid pigem religioosne - kristlus vs islam konflikt.
pole ju erilisi probleeme ma ei tea, hindude või hiinlastega või korealastega või ladina-ameeriklastega... (budistide šintoistide taoistide vms -ga)
Selles kontekstis oleks ehk tähtis lahti mõtestada enese jaoks Konstantinoopoli (=Istambul) langemine 1453 ja selle tähtsus euroopa/ lähis-ida ajaloos.
Probleem on selles, et hinduism, budism ega ka judaism pole agressiivselt end pealesuruvad religioonid.Islam on aga väga agressiivene ja sallimatu.
Mul poleks midagi selle vastu kui Eestis oleks 10 % budiste, las nad olla ja toimetada omakeskis, las olla neil oma kloostrid ja pühamehed. Tiibeti laamad ei sega meil kedagi.
Isegi 10 % moslemeid tõstab juba suure tüli, sest nad nõuavad privileege ja seda, et kohalikud ei solvaks nende "pühi tundeid " oma jäledate paganlike rituaalide ja kommetega.
Moslemid lihtsalt ei sobi kristliku kultuuritraditsiooniga Euroopasse, nad jäävad alati vaenulikuks võõrkehaks. Nad ei suuda ega soovi kohaneda. Nad nõuavad, et põliselanikud kohaneks nende keskaegse maailmaga. Kuid mina ei soovi minna ajas tagasi aastasse 680 AD.
Järelikult olen ma vaenlane, kes tuleb islami jihadi õpetust järgides tappa.Ma olen neile tapaloom, varem või hiljem.
Mulle see ei meeldi mitte põrmugi
Mul poleks midagi selle vastu kui Eestis oleks 10 % budiste, las nad olla ja toimetada omakeskis, las olla neil oma kloostrid ja pühamehed. Tiibeti laamad ei sega meil kedagi.
Isegi 10 % moslemeid tõstab juba suure tüli, sest nad nõuavad privileege ja seda, et kohalikud ei solvaks nende "pühi tundeid " oma jäledate paganlike rituaalide ja kommetega.
Moslemid lihtsalt ei sobi kristliku kultuuritraditsiooniga Euroopasse, nad jäävad alati vaenulikuks võõrkehaks. Nad ei suuda ega soovi kohaneda. Nad nõuavad, et põliselanikud kohaneks nende keskaegse maailmaga. Kuid mina ei soovi minna ajas tagasi aastasse 680 AD.
Järelikult olen ma vaenlane, kes tuleb islami jihadi õpetust järgides tappa.Ma olen neile tapaloom, varem või hiljem.
Mulle see ei meeldi mitte põrmugi
Ostetud doktorikraadiga tsurbannist saab heal juhul vaid teise sordi stepivorsti.kalleb kirjutas: aga oma doktorivorsti kraadid on tsurbannid ostnud , mida kangem kraad seda parem vorst
Aga muus osas on huvitav jälgida, milline äge laimukampaania on Eesti ajakirjanduses taas peale hakanud. Küll loobitakse soppa EKRE, küll Arnold Rüütli (EKRE auesimees) ja tema pere pihta, meenutades taas mõnuga "kadriorgiaid" ja Odini sõdalased saavad ka oma jao. Erastamisskandaalidest, Maapanga pankrotist, VEB fondist, Tallinna Sadamast, Estonian Airist jpm. ei taha enam keegi rääkida. EPL artikkel kremlimeelsest EKRE-st mõjub aga juba kaks kuud enneaegse aprillinaljana. Seda enam, et tasuline ka veel

Kuidas sellest nüüd siis aru saada? Et kusagil Saksamaal PEGIDA meeleavaldusel Vene lippu lehvitav Saksamaa venelane on automaatselt putlerlane ja kogu Fortress Europe seega paduvenemeelne?Laupäeval korraldab EKRE üle Eesti solidaarsusüritusi ühendusega Fortress Europe, kuhu kuuluvad ka venemeelne Itaalia erakond Lega Nord ja poliitiline liikumine PEGIDA, mille meeleavaldustel on väljendatud toetust ka Putini poliitikale.
Paraku interneti-ajastul möödunud sajandist pärit propagandasõja võtted enam päris hästi ei tööta (või töötavad täpselt risti-vastupidi). Meenutamiseks üks massimeedia nali 1991. aastast: http://www.idamia.net/blog/2008/12/2005 ... i-vembust/
Ja samas võib paras paanika vahel lahti minna sisuliselt mittemillestki. Tartu inimvorstivabrik tuli juba jutuks, aga vaatamata sellele, et nood sündmused toimusid ajal, mil lehed ei kirjutanud, raadio ei rääkinud ja kino (pluss esimestel tele-) ekraanidel ei näidatud, toimus midagi samalaadset (olgugi palju väiksemas mahus) ka 2007. aastal: http://www.ohtuleht.ee/256205/rahavahetuspaanika-kordus
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Šokeeriv video paljastab pinged Rootsi põgenikekeskuses
1. veebruar 2016 09:22
1. veebruar 2016 09:22
http://bit.ly/1nXRGBgRootsi Raadio avaldas Jönköpingu lähedal asuvas alaealistele asüülitaotlejatele mõeldud keskuses filmitud kaadrid töötajate ja selle asukate vahelisest konfliktist.
«Te olete kõik kuradi sead,» karjub videos keskuse töötaja (videos hallis särgis) inglise keeles selle asukate peale ning ähvardab kutsuda politsei. Videost ei selgu, mis töötajat ärritas.
Rootsi meedia teatel filmiti video keskuses, mis on mõeldud täiskasvanud saatjata Rootsisse saabunud alaealistele. Selliseid alaealisi saabus Rootsi mullu umbes 38 000, mitte kunagi varem pole need numbrid olnud nii suured.
Salvestusel on näha, kuidas üks keskuse asukatest (roosas särgis) töötaja juurde astub ja küsib: «Kas sul on minuga probleem? Võitle minuga!». Seejärel hakkab ta värisedes põrandale kukkudes nuuksuma, hiljem tõustes aga hüsteeriliselt karjuma, kuni kaaslased ta ruumist minema toimetavad.
Löömist videos pole näha, küll aga katkist lauda, samuti kostub videos ropendamist ja ähvardusi. Praeguseks on politseile esitatud ka üks kaebus töötaja vastu.
Rootsi meedia andmetel on politsei saanud samasse keskusesse väljakutse varem kahel korra. Mõlemad väljakutset on tulnud alates möödunud aasta detsembrist. Seejuures kutsuti politsei üks kord kohale seetõttu, et keskuse asukas olevat löönud sealset töötajat.
Jönköpingu linnavõimude esindaja ütles Rootsi Raadiole, et juhtunut uuritakse. «Tegemist oli sealsete töötajate ja elanike vahelise konfliktiga,» selgitas ta.
Videos esinev töötaja selgitas Rootsi Raadiole, et vahetult enne video salvestamist toimusid keskuses korrarikkumises. Tema sõnul pidid tema ja teised keskuse töötajad seetõttu ennast oma tubadesse lukustama.
Juhtunust kirjutanud Rootsi Raadio ajakirjaniku Alexandra Svedbergi sõnul saatis video väljaandele allikas keskusest. Ta ei avaldanud, kes see allikas oli.
Svedbergi sõnul väitis keskuse töötaja talle, et ta on noorte ees vabandanud, kuid kaitses oma käitumist väitega, et väidetavalt närvivapustuse saanud keskuse asukas on sealsete noorte ninamees, kes kaamera ees lihtsalt näitles.
«Ta ütles, et see nooruk, poiss, kes põrandale kukkus, lihtsalt näitleb. See kõik on näitemäng. Seda ütles mees, keda te kuulete karjumas,» selgitas ajakirjanik.
Mingil ajal on kõik suured religioonid olnud vägivaldsed - muidu ei oleks nad ennast kehtestada saanud.tympsa kirjutas:Probleem on selles, et hinduism, budism ega ka judaism pole agressiivselt end pealesuruvad religioonid.Islam on aga väga agressiivene ja sallimatu...
PS. Teist nii verist raamatut, kui Vana Testament, annab otsida!

Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
-
- Liige
- Kontakt:
Judaism pole just teab mis suur religioon, kuigi on tekitanud kaks uut, mis on suured. Hea seegi, et erinevalt koraanist ei leidu eriti neid kes tõlgendavad vana testamenti või toorat sõna-sõnalt.mart2 kirjutas:Mingil ajal on kõik suured religioonid olnud vägivaldsed - muidu ei oleks nad ennast kehtestada saanud.tympsa kirjutas:Probleem on selles, et hinduism, budism ega ka judaism pole agressiivselt end pealesuruvad religioonid.Islam on aga väga agressiivene ja sallimatu...
PS. Teist nii verist raamatut, kui Vana Testament, annab otsida!
Lisaks koraanis leidub kõike igale maitsele. Ühed teevad vägivalda islami nimel, teised ütlevad vastuseks kriitikale, et ei ei, islam on rahumeelne ja naised on võrdsed meestega. Võrreldes aastaga 600 p.Kr. ongi väga progressiivne kamp.
Vabandan OT pärast, aga u. samasugust juttu nagu EKRE kohta, räägiti kunagi ammu (kes mäletab) ka ERSP kohta. Noorematele - ERSP oli see, kes algatas kodanike komiteede liikumise, mille tagajärjeks oli hiljem õigusliku järjepidevuse põhimõtte tunnustamine vähemalt sõnades pea kõikide poolt. Kui ERSP sai valitsusse ja riigikokku, siis osutusid nad nõrkadeks poliitikuteks - kogenud ELKNÜ- ja NLKP-karjeristid olid vilunumad ja sõitsid üle. Rahvas ka armastas neid karjeriste (nii ilusti räägib!) ja valis neid üha uuesti. Kui sai kandideerida mõnele hästitasustatud kohale Brüsselis või sealkandis, siis jätsid nad - ise parimas poliitikueas - Eesti südamerahus tänaste poliitbroilerite valitseda.
Budistid olid ka kunagi hirmsad sõjamehed - hiinlased kartsid tiibetlasi hirmsasti ja Tiibet oli suur riik.
Budistid olid ka kunagi hirmsad sõjamehed - hiinlased kartsid tiibetlasi hirmsasti ja Tiibet oli suur riik.
Minu arvates sa liialdad. AR tütre kohta käiv lugu oli tüüpiline kollane ajakirjandus - need ikka kaevavad vanu asju välja, kui parasjagu muud teha ei ole. Ja Odini pätt Puuder sai täiesti õigustatult. Milles küll tema puhul laim seisneb?Manurhin kirjutas:Aga muus osas on huvitav jälgida, milline äge laimukampaania on Eesti ajakirjanduses taas peale hakanud. Küll loobitakse soppa EKRE, küll Arnold Rüütli (EKRE auesimees) ja tema pere pihta, meenutades taas mõnuga "kadriorgiaid" ja Odini sõdalased saavad ka oma jao.
Sellega ma olen nõus, et niisuguste väidetega tasuks ettevaatlikum olla. PEGIDA meeleavaldustel käib igasugust rahvast igasuguste loosungitega ja mõnest Putini pildist või vene lipust kaugeleulatuvaid järeldusi teha on kahtlane.Manurhin kirjutas:Laupäeval korraldab EKRE üle Eesti solidaarsusüritusi ühendusega Fortress Europe, kuhu kuuluvad ka venemeelne Itaalia erakond Lega Nord ja poliitiline liikumine PEGIDA, mille meeleavaldustel on väljendatud toetust ka Putini poliitikale.
---
Suurbritannias pannakse üürileandjatele kohustus kontrollida, kas uuel üürnikul on õigus Suurbritannias elamispinda üürida. Trahv 1000 naela esimesel korral, 3000 järgmistel 7/10 üürileandjatest ei saa aru, kuidas nad sedategema peaks ja kokkuvõttes võib meede lüüa noorte ja vaeste pihta või tekitada rassilist diskrimineerimist.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline