Selle sammu taga on suuresti USA enda relvatöösturite ja nende lobigruppide surve ja huvid. Sai seda korra juba teises teemas kommenteeritud, see samm ei muuda Ukraina seisukohast mitte kui midagi. Need Javelinid ei too Ukrainale kaotatud alasid tagasi. Ukraina on muutumas USA relvadele samasuguseks katsepolügoniks nagu seda on Süüria vene relvadele.Martin Peeter kirjutas:Täna otsustas kf kallek poolt mõjuagendiks tembeldatud Trump Ukrainale Javeline tarnida. Ja olen täiesti kindel, et eilne otsus poleks tulnud, kui U oleks Eesti kombel hääletanud. Obama oli diipli konsöörnd ja käitus nagu venelaste agent.
Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
-
- Liige
See on nüüd küll väga nõukapropaganda võtmes "pahade kapitalistide vandenõu" . Ukraina kaotas oma territooriumi siis, kui vasakliberaalist president Obama ei olnud valmis tõhusalt abistama, et kas või kuidagi silmas pidada, et Ukraina loobus tuumarelvast tuumariikide garantii vastu. Jah, Javelinid on kaitserelvastus, kuid aitavad vägagi Novorossia plaani edenemist takistada, kui see jälle edenemisfaasi lükatakse. Nii naiivsed, et arvata, et Venemaa on oma ekspansioonipoliitikast loobunud, saavad olla tõest vaid Lääne vasakliberaalid. Nende hulka kuulub ka Mikser.kallek kirjutas:
Selle sammu taga on suuresti USA enda relvatöösturite ja nende lobigruppide surve ja huvid. Sai seda korra juba teises teemas kommenteeritud, see samm ei muuda Ukraina seisukohast mitte kui midagi. Need Javelinid ei too Ukrainale kaotatud alasid tagasi. Ukraina on muutumas USA relvadele samasuguseks katsepolügoniks nagu seda on Süüria vene relvadele.
Dona nobis pacem!
Erinevalt Lääne-Euroopast ei ole meil väga arvestatavat moslemikogukonda, juudi kogukond on aga Eestis täiesti nähtav.
Akf Borjaga nõus, et loodetavasti ei pea Eesti selliste “tühiste” ja “liitlassuhteid mittemõjutavate” otsuste pärast verega tasuma. Mida rohkem sellele jamale mõtlen,seda tülgastavam see punane valitsus tõepoolest tundub oma põrsaäri, koormiste, libekeelsuse, kergrelvastuse eelistuste ja nüüd sellekohase diplomaatilise saavutusega.
Mulle tundub,et mitte Trump ei teinud valearvestust,vaid valitsus tegi olulise valearvestuse, kui arvavad,et Trumpi-suguse presidendi puhul otsene opositsioonis istumine ei tekita kahju.
Mis järgmiseks - ratas ja mitser sõidavad Moskvasse rahu sobitama?
Akf Borjaga nõus, et loodetavasti ei pea Eesti selliste “tühiste” ja “liitlassuhteid mittemõjutavate” otsuste pärast verega tasuma. Mida rohkem sellele jamale mõtlen,seda tülgastavam see punane valitsus tõepoolest tundub oma põrsaäri, koormiste, libekeelsuse, kergrelvastuse eelistuste ja nüüd sellekohase diplomaatilise saavutusega.
Mulle tundub,et mitte Trump ei teinud valearvestust,vaid valitsus tegi olulise valearvestuse, kui arvavad,et Trumpi-suguse presidendi puhul otsene opositsioonis istumine ei tekita kahju.
Mis järgmiseks - ratas ja mitser sõidavad Moskvasse rahu sobitama?
-
- Liige
- Kontakt:
Nüüd aga minu arvamus sellest hääletamisest.
Millegi pärast usun,et Eesti EL eesistujana pidi ka mingil määral konsulteerima EL suurtega,kes teatavasti hääletasid vastu,erandina Poola.Pigem tuleks põhjuseid vast natuke ka sealt otsida,sest tahame või ei taha aga Euroopas on alanud uute jõujoonte murdmise aeg peale selle BREX-iti algust.Ja siin minu hinnangul on juhtoinad sakslased ja prantslased.
Viimased ei ole peale seda viimast põgenikelainet absoluutselt huvitatud uuest konfliktist Lähis-Idas,mis veelgi suurendaks sisemaiset pressingut põgenike näol.
Ja ma usun,et viimased võisid survestada ka Eestit,sest uue strateegilise investeeringu teeb raudteedesse just minu hinnangul Saksa kapital.Ja istuv valitsus ei taha juba majanduslikel põhjustel sellest loobuda.Jällegi,raudteed on Rail Baltika teema ja sellega seotud asjad muu jutt.Aga puht diplomaatiliselt oleks Eesti võinud jääda ka minu hinnangul kas erapooletuks või kasvõi hetkel "istuda toaletis",momendil,kui käis hääletamine.Jällegi,mis hind oli sakslaste survestamisel(ma usun seda väga) on spekuleerimine aga võimalik,et seda me saame üsna pea näha,just julgeolekualaselt(juhul,kui välis ja kaitseminister oskas seda küsida).
Muideks vastu hääletas ka Norra,mille valitsuses istub Trumpi väga pooldav partei ja see asi isegi ei ole ületanud uudisekümmnist.Uudisekümmnist ületas näiteks norraka kinnivõtmine Venemaal FSB poolt,keda süüdistatakse spionaazis.
Miks Trump allkirjastas 1995 aastast soovitusliku Kongressi otsuse on aga hoopis Trumpi teema ja ei kuulu ka siin arutlusele.
Ning kõige lõpuks ilusat ja kaunist jõuluaega kõigile kaasfoorumlastele ja nende peredele.
Meil tuleb raske 2018 aasta ja just jõuluaeg peaks meie hinge tooma suurema rahu ja stabiilsuse,mis aitaks emotsonaalselt seda 2018 aastat ka läbi seedida.
Millegi pärast usun,et Eesti EL eesistujana pidi ka mingil määral konsulteerima EL suurtega,kes teatavasti hääletasid vastu,erandina Poola.Pigem tuleks põhjuseid vast natuke ka sealt otsida,sest tahame või ei taha aga Euroopas on alanud uute jõujoonte murdmise aeg peale selle BREX-iti algust.Ja siin minu hinnangul on juhtoinad sakslased ja prantslased.
Viimased ei ole peale seda viimast põgenikelainet absoluutselt huvitatud uuest konfliktist Lähis-Idas,mis veelgi suurendaks sisemaiset pressingut põgenike näol.
Ja ma usun,et viimased võisid survestada ka Eestit,sest uue strateegilise investeeringu teeb raudteedesse just minu hinnangul Saksa kapital.Ja istuv valitsus ei taha juba majanduslikel põhjustel sellest loobuda.Jällegi,raudteed on Rail Baltika teema ja sellega seotud asjad muu jutt.Aga puht diplomaatiliselt oleks Eesti võinud jääda ka minu hinnangul kas erapooletuks või kasvõi hetkel "istuda toaletis",momendil,kui käis hääletamine.Jällegi,mis hind oli sakslaste survestamisel(ma usun seda väga) on spekuleerimine aga võimalik,et seda me saame üsna pea näha,just julgeolekualaselt(juhul,kui välis ja kaitseminister oskas seda küsida).
Muideks vastu hääletas ka Norra,mille valitsuses istub Trumpi väga pooldav partei ja see asi isegi ei ole ületanud uudisekümmnist.Uudisekümmnist ületas näiteks norraka kinnivõtmine Venemaal FSB poolt,keda süüdistatakse spionaazis.
Miks Trump allkirjastas 1995 aastast soovitusliku Kongressi otsuse on aga hoopis Trumpi teema ja ei kuulu ka siin arutlusele.
Ning kõige lõpuks ilusat ja kaunist jõuluaega kõigile kaasfoorumlastele ja nende peredele.
Meil tuleb raske 2018 aasta ja just jõuluaeg peaks meie hinge tooma suurema rahu ja stabiilsuse,mis aitaks emotsonaalselt seda 2018 aastat ka läbi seedida.
Kas Eesti kui riik, kelle territooriumil erinevalt Ukrainast otsest lahingutegevust hetkel ei toimu, saab olla kellelegi relvapolügooniks?kaugeltuuriv kirjutas:Küll aga selline pipar teie keelele,ka Eesti omab Javeline,kas see teeb siis meid relvapolügooniks,kui teie meelsust uskuda?
-
- Liige
- Kontakt:
Relvi saab ka rahuajal katsetada,see ei tee seda riiki veel polügooniks,olgu riik sõjas või mitte.Igal rahval on õigus oma territooriumi kaitsele,nii eestlastel,kui ukrainlastel.Venemaa selgelt ei ole kaitsel vaid agressioonil,kes avalikult on enda külge liitnud Krimmi ja soovib sama teha Ida-Ukrainaga.Ja,kui vaadata Kremli poolt sponsoreeritud kanaleid,sooviks nad sama teha ka Eestiga(kas majanduslikult või sõjaliselt,mulle pole vahet.Minu jaoks on õige riik see,kes tunnistab oma naabrite õigust oma riigile ja tulevikule.Venemaa seda siiani ei tee).kallek kirjutas:Kas Eesti kui riik, kelle territooriumil erinevalt Ukrainast otsest lahingutegevust hetkel ei toimu, saab olla kellelegi relvapolügooniks?kaugeltuuriv kirjutas:Küll aga selline pipar teie keelele,ka Eesti omab Javeline,kas see teeb siis meid relvapolügooniks,kui teie meelsust uskuda?
Ja kodanik,kes õigustab Venemaad sellega,et ohver on ise süüdi ja ei hoidnud oma pükse liiga madalalt maas,et naaber saaks piltlikult õeldes vägistada on minu hinnangul kas roosade prillidega või lihtsalt arg.Teised kaasfoorumlased teavad,et olen vahel otsekohene ja viimase lause juurde jään ma kuni oma surmani.
5 postitust teemavälist vastastikust sõimu ja muud jura prügikasti saadetud.
Mis relvade katsetamisse puutub, siis tõesti ei ole USA-l vaja selleks rakette Eestisse vedada. Suur maa, endal polügoone piisavalt. Mitte et ma akf kaugeltuurivaga ülejäänus nõus ei oleks.
Mis relvade katsetamisse puutub, siis tõesti ei ole USA-l vaja selleks rakette Eestisse vedada. Suur maa, endal polügoone piisavalt. Mitte et ma akf kaugeltuurivaga ülejäänus nõus ei oleks.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Nagu mingi test lojaalsuse kontrollimiseks. Järgmiseks reality-show kus vaadatakse kes on kõige ustavamad sõelale jäänud liitlased.London Bridge kirjutas:Kui see ÜRO klounaad varjutab USA jaoks Eesti kogu viimase 15-20 aasta pühendumuse, tegevuse ja saavutused ning ka toodud ohvrid, siis ei olegi USA meile usaldusväärne partner ega liitlane. Ning sellise riigi vasalliks olemine ei oleks ka eesti rahva huvides.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
..ülimalt lapsik arusaam poliitikast korraga kahelt foorumlaselt.Kasutajanimi kirjutas:Nagu mingi test lojaalsuse kontrollimiseks. Järgmiseks reality-show kus vaadatakse kes on kõige ustavamad sõelale jäänud liitlased.London Bridge kirjutas:Kui see ÜRO klounaad varjutab USA jaoks Eesti kogu viimase 15-20 aasta pühendumuse, tegevuse ja saavutused ning ka toodud ohvrid, siis ei olegi USA meile usaldusväärne partner ega liitlane. Ning sellise riigi vasalliks olemine ei oleks ka eesti rahva huvides.
"Pühendumus", "offrid", "vasalliksolemine", "ustavamad" - kamoon, kui pallu tundeid ja teatraalsust

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Viimase 5 lehe valguses Trumpist - kas oleks üldse tekkinud alust sääraseks diskussiooniks, kui Donald ei oleks USA Pr.
Mõttekoht. Mina arvan et säärast soolotsemist ei oleks.
Mina tahan tõsiselt näha mida see edev mees suudab. Ja see peab olema enamat, kui mingi x järgulise lennuvälja tomahookimine.
Ja Javelinidest - iga läbimurde taga on pisiasjad. Kui kriitilisel momendil on oskajad mehed rakette kasutamas, siis see võib väga palju muuta.
Ja Javelinide VF kätte sattumisest (Ukrainas). Iga relvasüsteemi taga on tootmisahel. Jah, kindlasti on VF-l huvitav teada, kuidas jänkid on Javelini vajadused lahendanud, aga ma arvan, et see ei ole saladus nende jaoks. Peamine problem on see, kuidas sääraseid asju ise toota. Usaldusväärse kvaliteediga. Postitasin Javelini teemasse kunagi ajaloost. USA ettevõtete jaoks oli see 80 -ndatel tõsine väljakutse. Tänapäeval US jaoks vast enam mitte. Aga VF jaoks võib olla. Ma arvan et on. Programmeerimise teevad ära. Aga CCD -d, akude jahutamine, "optika" tootmine. Ei ole nii lihtne. Igatahes USA -l pole mingi "katsetamise" pärast küll vaja Javeline Ukrainasse tarnida. Ristseid on piisavalt Iraagis jne saanud.
Ehk siis Donald on f. isetseja. Ma ei ole kindel, kas see lõppkokkuvõttes on paha või ei, aga segadust külvab küll. Kui Eestil on valida, kas impulsiivne US või tradistsiooniline EU, siis võib-olla tasub sekundeerida viimasele. No ei ole ju vaja päris puudliks hakata...
Aga ma olen selles osas täiesti nõus, et NATO muskel on US. No jah, ilmselge fakt...
Eks ole - kui poleks Donaldit, siis poleks tõenäoliselt ka probleemi
. Ehk siis kellele see kasulik oli...
Mõttekoht. Mina arvan et säärast soolotsemist ei oleks.
Mina tahan tõsiselt näha mida see edev mees suudab. Ja see peab olema enamat, kui mingi x järgulise lennuvälja tomahookimine.
Ja Javelinidest - iga läbimurde taga on pisiasjad. Kui kriitilisel momendil on oskajad mehed rakette kasutamas, siis see võib väga palju muuta.
Ja Javelinide VF kätte sattumisest (Ukrainas). Iga relvasüsteemi taga on tootmisahel. Jah, kindlasti on VF-l huvitav teada, kuidas jänkid on Javelini vajadused lahendanud, aga ma arvan, et see ei ole saladus nende jaoks. Peamine problem on see, kuidas sääraseid asju ise toota. Usaldusväärse kvaliteediga. Postitasin Javelini teemasse kunagi ajaloost. USA ettevõtete jaoks oli see 80 -ndatel tõsine väljakutse. Tänapäeval US jaoks vast enam mitte. Aga VF jaoks võib olla. Ma arvan et on. Programmeerimise teevad ära. Aga CCD -d, akude jahutamine, "optika" tootmine. Ei ole nii lihtne. Igatahes USA -l pole mingi "katsetamise" pärast küll vaja Javeline Ukrainasse tarnida. Ristseid on piisavalt Iraagis jne saanud.
Ehk siis Donald on f. isetseja. Ma ei ole kindel, kas see lõppkokkuvõttes on paha või ei, aga segadust külvab küll. Kui Eestil on valida, kas impulsiivne US või tradistsiooniline EU, siis võib-olla tasub sekundeerida viimasele. No ei ole ju vaja päris puudliks hakata...
Aga ma olen selles osas täiesti nõus, et NATO muskel on US. No jah, ilmselge fakt...
Eks ole - kui poleks Donaldit, siis poleks tõenäoliselt ka probleemi

- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Eesti pani minu arust küll puusse ja täiega. Me lömitame EL ees nagu vanast Moskva ees. Jaak Madussonil oli öigus et Mikser peaks tagasi astuma
Kas härradel endil see demagoogiate virrvarr sassi ei lähe? Kui Trump president ei oleks, paneksid samad inimesed ''vana hea'' juudiplaadi peale ja siunaks Iisraeli ees lömitamises. See on lausa hämmastav milline 180 kraadine kannapööre on tehtud.Seersant Steiner kirjutas:Eesti pani minu arust küll puusse ja täiega. Me lömitame EL ees nagu vanast Moskva ees. Jaak Madussonil oli öigus et Mikser peaks tagasi astuma
Hästi öeldud pluss juurde lömitamine USA ees.
-
- Liige
- Kontakt:
Ma ei saa aru millisest pöördest siin rääkida saab? Meie juudi ja moslemikogukonnad on mõlemad täisvenekeelsed ehk kõikide Eestis kasutusolevate klassifikaatorite järgi on tegemist nn. venelastega ning meie uus sisevaenlane RBK näol on eesti ja venekeelse Eesti vahele just uut konfrontatsiooni tekitamas. 

Arvata, et terve Eesti juudikogukond Trumpi Jeruusalemma küsimuses ühiselt toetaks on ilmselge rumalus ja demagoogia. Üks väheseid, kes siinsetest juutidest Jeruusalemma teemal on ajakirjanduses sõna võtnud oli Leon Glikman ja tema on Iisraeli aukonsul Eestis, mitte suvaline juut tänavalt. Siinset ekremli demagoogiat on lahe vaadata, kuidas tihtipeale alusetute väidetega siunatakse lääne vasakliberaale: Obamat, Ossinovskit, Mikserit, ... ja kiidetakse kasulikku idiooti Trumpi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist