andrus kirjutas: ↑17 Jaan, 2025 15:19
Mu seljaaju reageeris sellele väitele:
Turist 47 kirjutas: ↑17 Jaan, 2025 9:38
ISW analüütikud mainivad, et arvestades praegust kaotuste määra võib kogu 12 000 Põhja-Korea sõdurist koosnev kontingent saada hävitatud 12 nädalaga (2025. aasta aprilli keskpaigaks).
Siin on kirjas "hävitatud", aga ma spekuleerin, et teiste allikate haavatute arvu juures on kirjas kõik haavata saanud, kaasa arvatud ka need, kes jäid edasi sõdimiskõlbulikuks või kes kiirelt paranesid.
Üksuse (kontingent?) hävitamine ei ole muidugi sama misi kõigi sõdurite hävitamine, vaid on lihtsam
Jah. Ei olnud korrektne/täpne tsitaat. Viga.
Selgitan, ei vabanda - lugedes ISW avaldust, sirvisin samal ajal kirjalikku meediat, et kuidas "teised" kajastavad, ehk ISW poolt avaldatut tsiteerivad/kommenteerivad...
Kribasin, ehk, liigselt kiirustades ja täpne ISW sönastus jäi ära.
Tegelikult, see krd.i söda läheb mulle tösislt korda - uudiseid vaatan, kuulan ehk kirjutan siia nii nagu aru sain, tehes seda peaaegu alati mingi teise tegevuse tegemata jätmise/edasi lykkamise arvelt. (see ei olnud hala)
Ja tänan osutamast. Teie arvamus on mulle oluline.
OT. Ö ja Y pean kasutama sönades tahtmatult. Nimelt II läpakas on (vist) mingi Rootsi seadega ja puudu on O ulakriipsuga ja U ulatäppidega...