Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
okupatsioon.com
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas okupatsioon.com »

Vargus ei seadusta veel vara omamist.
Hakkab vaikselt tulema hinnanguid. Kui kogu maailmast 24 tundi, 7 päeva nädalas korrutatakse, et venelased on vargad, valetajad (rohelised tulnukad polnud vene sõjaväelased), võltsijad, (valimistulemused), agressiivsed, siis hakkab ehk pikapeale "laiadele massidele" Venemaal ka kohale jõudma, et see ehk liialt kõrge hind Krimmi eest.

Midagi sai ehk Putinil VEIDI valesti tehtud? Siis hakatakse venelasi veel rumalateks ja lollideks ka sõimama (ainult rumal ei saa aru mis kaasneb Krimmi okupeerimisega). Aastatega peaks ehk selline infosõda mõjuma? Ja kõik on ju õige, mis öeldakse. Lahendus on ehk see, et venelased vaatavad peeglisse ja ütlevad, et kõik venelased pole ju sellise kaksikmoraaliga! Putin & Co vedasid nad sellise pasa sisse.

Power also compared Russia's takeover of Crimea to theft. "A thief can steal property, but that does not confer the right of ownership on the thief," she said.

http://abcnews.go.com/US/wireStory/chie ... v-22967170
http://usun.state.gov/briefing/statements/223716.htm

Постпред США в ООН назвала Путина вором
http://espreso.tv/new/2014/03/19/postpr ... a_zlodiyem

Действия России нарушают нормы международного права и законы Украины, поэтому юридический и международный статусы Крыму остаются неизменными

Об этом во время заседания Совета безопасности ООН сегодня заявила постпред США в ООН Саманта Пауэр , передает Еспресо.TV .
"Юридический и международный статусы Крыму остаются неизменными. Вор может украсть имущество, но это не оставляет за ним права им владеть. То, что случилось в Крыму, нельзя признать законным", - подчеркнула Пауэр.
По ее словам, она понимает, что российский коллега критиковал доклад помощника Генсека ООН по правам человека Ивана Шимоновича по ситуации в Украине, потому что объективность не могла быть оценена Россией.

Как отметила постпред США в ООН, Россия решила переписать свои границы. Однако США отвергают вмешательство России в Украине и захвата Крыма.
"Эти действия не соответствуют международному праву и законам Украины", - заявила она и добавила: "Обама ввел санкции в отношении России, и США готовы пойти на дополнительные шаги, если агрессия будет продолжаться".

Также Пауэр отметила, что хотя Россия заявляла свою миссию в Крыму как защита прав человека, однако доклад Шимоновича свидетельствует, этот кризис не затронул права этнических русских.
Пауэр отметила, что сейчас в Крыму происходит запугивание украинской и татар, последние боятся снова быть изгнанными.

"Глава парламента недавно заявил, что некоторые земли татар будут отобраны. Один татарин был зверски убит. Российские войска штурмуют дом, где живут семьи военных, требуя покинуть дом и уехать из Крыма. Мы поддерживаем быстрое развертывание международных наблюдателей по всей Украине", - подчеркнула она.

Напомним, сегодня, во время заседания Совета безопасности ООН, помощник Генсека ООН по правам человека Иван Шимонович рассказал о результатах своей миссии в Украине, в частности, подтвердив, что никаких оснований для введения войск в Крым Россия не имела.
Ранее на заседании Совета Безопасности ООН Россия наложила вето на резолюцию о поддержке территориальной целостности Украины.

Nüüd on USA-l ja EU-l juba väga raske öelda, et oleme vargaga jälle sõbrad. Infosõda peaks jätkuma ikka aastateks?
Некоторые [color=#0040BF][b]люди[/b][/color] лучше, чем некоторые [color=#0040FF][b]собаки[/b][/color].
Kasutaja avatar
Jalutu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jalutu »

denis23 kirjutas:jah,jah - ma vaatan, riigis, kus kodanikud kilekottidega toovad sõduritele kaevikutes süüa ning ettevõtjad ostavad diisli kokku et tankid saaksid liikuma, tuumapommi tegemine peaks eriti lihtne olema.

Tõsi küll - tundub et neil praegu tõsisem tegevus kui tuumapommi tegemine ning üleüldse riigikaitse.

Näiteks, siin on meil värske eilne video kuidas Parem Sektori patriootilised võitlejad karjudes "Slava Ukraine, Slava Nacii!" võtavad oma kontrolli alla "Nemiroffi" viinavabriku.

http://www.youtube.com/watch?v=ijnxyyg18ww

Aga kui tõsiselt - ma arvan, et on olemas oht, et paari aasta pärast allesjäänud Ukraina elanikkond palub välisriike et neid okkupeeritakse. Midagi jääb Venemaale, midagi Poolale, midagi saab Rumeenia, Hungari jne...
Loe Deniss, ma julgen midagi muud tulevikult oodata:
http://www.gazeta.ru/politics/2014/03/1 ... 8629.shtml
[i]Aga lapsed on Teil toredad![/i]
Liige

Postitus Postitas Avatar »

denis23 kirjutas:Näiteks, siin on meil värske eilne video kuidas Parem Sektori patriootilised võitlejad karjudes "Slava Ukraine, Slava Nacii!" võtavad oma kontrolli alla "Nemiroffi" viinavabriku
Denis, äkki räägid lähemalt, millele tugineb väide, et tegemist on Parem sektoriga? Väga huvitab. Ei kuulnud nagu Slava Ukraine karjumist ja üldse rohkem vene keel jäi kõrvu?
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Postitus Postitas denis23 »

See on kahe omaniku vaidlus, Parem Sektor on ühe neist "katus".

Vene keel? Sa naerad? Ma 2.5 aastat Ukrainas töötanud ning selle kahe aasta jooksul olen mitteametlikus kõnepruugis ukraina keelt kuulnud 2 korda - üks kord rääkisid omavahel lääne ukrainast tulnud ehitustöölised, üks kord vana mees küsis Kievi kaubamajas ninarätikud leti juures.

Kievis ukraina keelt on võimatu kuulda. Nezhin kus see viinavabrik asub on Tchernigovis, see on kesk-ukraina, Kievist suht lähedal. Seal valdav enamus räägib vene keelt. Eriti linnades. Ukraina ju venekeelne maa.

On olemas hunnik salavideosid kus Maidani ning Batkivsina, Svoboda jne juhtkond räägivad kõik omavahel vene keeles.
Näiteks see, kus Poroshenko ja teised omavahel kaklevad (Poroshenko teeb nägu et ta vene keelt ei oska üldse:)))

http://www.youtube.com/watch?v=N0WWYd3vJxI

Või näiteks Klitchko kirjavahetus oma armukestega jne mida häkiti - kõik on vene ning ainult vene keeles. Ei räägi seal ukraina keeles mitte keegi, v.a. kui seda ametlikult vaja on.
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Jalutu kirjutas:
Loe Deniss, ma julgen midagi muud tulevikult oodata:
http://www.gazeta.ru/politics/2014/03/1 ... 8629.shtml

"По данным экспертов, 16% предпринимателей находятся в заключении." - ahhaa, 16% vene ettevõtjatest on hetkel vangistuses. Mis arvad, kui tõsiseltvõetav antud allikas?
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Liige

denis23 kirjutas:See on kahe omaniku vaidlus, Parem Sektor on ühe neist "katus".

Vene keel? Sa naerad?
Oh ei, ma lihtsalt ei teadnud et ukraina keel on na põlu all.
Ok, kaks omaniku vaidlevad. Millele tugineb väide, et Parem sektor ühele neist katust teeb?
Kasutaja avatar
okupatsioon.com
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas okupatsioon.com »

Будущее России сейчас извергается в Крыму
http://glavnoe.ua/articles/a8959
Мне очень жаль Россию. Она для меня умерла даже не потому, что ведет себя как озверелый империалист, плюющий на само мироустройство. А в первую очередь потому, что вся Россия – это повсеместный самодержец Пу.

Я очень хочу ошибаться, но почему-то кажется, что даже в тех светлых, интеллектуальных россиянах, вышедших на демонстрации в защиту Украины, где-то глубоко внутри, на самом донышке души теплится чувство необъяснимого удовольствия от того, что России, как-никак, прибавилось.

И пускай разум велит всецело протестовать против возмутительной оккупации чужой (и уже давно как) независимой страны – но поддонное, интуитивное чувство мощи, должно быть, присутствует. Ибо вирус Большой Страны неизлечим. Поэтому мне очень жаль Россию, которой нету.

...

Россию мне искренне жаль. Потому что в 1944 году Сталин обозвал врагами Отечества целый народ – крымских татар. А в 2014 году Путин сделал врагами всего мира целый народваш народ.

Lühidalt on siis Putja & Co Venemaa pasa sisse vedanud. Autoril on kahju, et lühikese ajaga on Venemaa saanud kogu maailma vaenlase imago. Россия - не имеющий аналогов в мире.

Kõige rohkem aitavad sellise imago kujundamisele praegu kaasa venelased ise, püüdes lollide väidetega õigustada toimunut. (Iga rahvus püüaks end kaitsta, kui neid halvustatakse).
Некоторые [color=#0040BF][b]люди[/b][/color] лучше, чем некоторые [color=#0040FF][b]собаки[/b][/color].
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Kuule seda videot on eilsest arutatud ära palu mind et ma kuskil arutelu pean välja tooma.
Ja need seal karjuvad kõik ilusti - vaata video lõpuni)

Muide veel üks selgitus, miks UA meremehed ei liiguta ennast - Sevastopolisse tuli Odessast sinna põgenenud Ukraina piriivalvelaevade isikkoosseis. Erariietes, bussidega. Ehk siis peale seda, kui laevad jõudsid Odessa, põgenesid koju.

http://www.youtube.com/watch?v=M2lLXGgnmRU
Liige

denis23 kirjutas:Kuule seda videot on eilsest arutatud ära palu mind et ma kuskil arutelu pean välja tooma.
Ja need seal karjuvad kõik ilusti - vaata video lõpuni)
Leidsin säärase artikli selle omanike tüli kohta.
http://top.rbc.ru/economics/19/03/2014/912219.shtml
Mu vene keel ei ole vast kõige parem, äkki aitad palun lühidalt tõlkida? Nii põhi punktid, et mis taustaga omanikud seal tülitsevad, mis nende tüli tagamaad ning mis nende märatsejate päritolu kohta kirjutatakse.
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Eks seal ikka see sama jutt - 75% omanik võttis tehase 25% omanikult. Osa võttis üks Maidani n.n. "sotnjatest"- ehk siis kampanii, või root, või nimeta neid kui tahad.
Liige

denis23 kirjutas:Eks seal ikka see sama jutt - 75% omanik võttis tehase 25% omanikult. Osa võttis üks Maidani n.n. "sotnjatest"- ehk siis kampanii, või root, või nimeta neid kui tahad.
Oh tühja sest - rood või kompanii või sadakond.

Aga mina selle põhjal küll ei julgeks deklareerida et:
„Näiteks, siin on meil värske eilne video kuidas Parem Sektori patriootilised võitlejad karjudes "Slava Ukraine, Slava Nacii!" võtavad oma kontrolli alla "Nemiroffi" viinavabriku.”

Nemiroff enamusaktsionärid (74,96%) Gribov ja Kipiš võtsid enda kontrolli alla firma peamise tootmiskompleksi, mida siiani haldas vähemusaktsionär (25,04%) perekond Glus.
Hoonet ründati 15:30
Nemiroff Votka Rus, kes esindab Gribovi ja Kipiš –t kinnitas hoone ülevõtmist.
Väidab, et korrakaitseorganitele osutati vastupanu, aga see operatiivselt suruti maha.
Ukraina meedia esindajad väidavad, et tehase ründamises osales „Vinnitsa sadakond”, kes varem osales Maidani omakaitses. Nemiroff Votka Rus esindaja seda infot ei kinnita.
Rünnakus osales ca 300 relvastatud isikut, kes kasutasid pisargaasi ja valgusgranaate.
Aktsionäride konflikt on veninud 2 aastat. Glus haldas peamist tootmistehast Ukrainas, samal ajal, kui Gribovi grupp alates 2013 kasutas tootmiseks vene allhankijaid, kes olid Nemiroff Votka Rus kontrolli all. Pooled võitlesid eri astme kohtutes.
2013 juulis Ukraina kõrgema astme kohus asus Gribovi poolele, ja tunnistas õigeks enamusaktsionäride otsuse kõrvaldada AS UVK Nemiroff juhatusest Alla Glus –i ja määrata asemele enamusaktsionääride esindaja Juri Sorotsinski. Paraku see otsus ei saanud jõustuda, kuna.Nemirovski rajooni äriregister saboteeris Gribovi sõnul kohtu otsust ja keeldus äriregistris muutust sisse viimast.
Eelmise nädala lõpul Gribov teatas, et tal õnnestus äriregistris muutused sisse kirjutada ja peatselt läheb tehasesse uus direktor ja tootmine võib normaalselt jätkuda.

On sul äkki mõni usaldusväärsem allikas, mis kinnitab, et Maidani kaitsjad aitasid Vene sidemetega ärimeestel kohaliku vähemusaktsjonäri tehasest välja tõsta?
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Ei ole minul mingit usaldusväärset allikat, jah.

Eks siis sinule ei tundu imelik et ajal kui riigi tulevik on ohus, ning TERVES RIIGIS suudetud leida 6000 (KUUS TUHAT) lahinguvõimelist sõjaväelast, on kuskil väikelinnas mõnisada meest laigulises vormis karjudes tegelevad viinavabriku hõivamisega??
Kusjuures, vene piirini on umbes 100 km.

Sorry, see video mida ma andsin pole nii täiuslik. Vaata seda:

https://www.youtube.com/watch?v=Un7vPUavO_E

Siin on kõik ilusti - räägivad kes need on, karjuvad "Slava Ukraine, Gerojam Slava!", peksavad kedagit ühe sõnaga toredad vennad need seal. Motivatsiooni just kui jätkub.
Liige

denis23 kirjutas:Sorry, see video mida ma andsin pole nii täiuslik. Vaata seda:

https://www.youtube.com/watch?v=Un7vPUavO_E
Ok - nüüd usun.

Aga sellest kas on imelik - noh ma arvan see fenomen eri kujul paljudes riikides esinenud. Suht ebaküpses vanuses noored usuvad (pannakse uskuma), et on leidnud endale ühiskondliku rakenduse. Ühiskond toetab seda minapilti - mõnikord kunstlikult, mõnikord olukorrast tingitult. Kuidas kunagi, leidub selle energia ärakasutajaid. Mul miski pärast tuli Mao oma Kultuurirevolutsiooniga meelde:).
Eks EW -s oli 90 -date alguses ka samalaadset. Ma ei suuda küll välistada, et ma ise hilisteismelisena ei oleks võinud, mingite tingimuste kokku langedes, säärases taustsüsteemis ja samasuguses aktsioonis osaleda, ise kindlasti pagana kindel, et õigus on minuga.
Aga Deniss, äkki me selles siiski oleme ühte meelt, et see videol nähtu ei anna alust väita nagu praegune Ukraina valitsus toetaks või õhutaks säärast vandaalitsemist?
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Mult paluti privas tõestust/linki selle valeväite 123% osaluse kohta:
Troll kirjutas:Ehk aitab juba selle paljastatud võltsingu korrutamisest? Tegemist oli selle info netti paisanud blogija otsese valega, tõestuseks otsiti välja referendumikomisjoni esimehe Malõševi esinemise otsesalvestus, kus too selgelt ütles, et koos Sevastoopoliga osales hääletamisel 1 524 563 inimest, mitte aga 1 724 563, nagu too valetajast blogija väitis.
Siin on video Malõševi esinemisest, vaadata alates 3.53:
https://www.youtube.com/watch?v=hBf7-b3IyIA

Selgelt ütleb - 1 524 563, mitte 1 724 563. See oli algselt ITAR-TASS-i näpukas, siis avaldas sama vale arvu Gazeta.ru, edasi blogija teh-nomad, kelle arvutatud ekslik 123% juba laialdaselt levis.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Vene keel? Sa naerad? Ma 2.5 aastat Ukrainas töötanud ning selle kahe aasta jooksul olen mitteametlikus kõnepruugis ukraina keelt kuulnud 2 korda
Kae nalja...deniska, mina teenisin kaks aastat Ukrainas ja minu vene keel oli Ukraina omaga pooleks, sest keelekeskkond avaldas mõju. Ning seda nõukogude ajal. Ja nüüd tahad sina mulle makarone kõrvadele riputada. Pea oma luiskamisega ikka pisut piiri. Või tunnista, et mõlemal korral, kui sa kontorist 2,5 aasta jooksul välja said, juhtusid ukraina keelt kuulma...muideks, üks venelaste rahulolematuse põhjus pidi ju olema ukraina keele koletum pealetung ja vene keele ahistamine bandeera natsionalistide poolt
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline