Vene-Ukraina rahu (käimasolevad konsultatsioonid, tulevik)

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
AMvA
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina rahu (käimasolevad konsultatsioonid, tulevik)

Postitus Postitas AMvA »

Hea video, kus on välja toodud need detailid, miks arvatakse et Alaskal käis kehadublant.
https://www.facebook.com/share/r/1BQDU7Bb9M/
Kasutaja avatar
Saunaline
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Saunaline »

AMvA kirjutas: 22 Aug, 2025 14:09 Hea video, kus on välja toodud need detailid, miks arvatakse et Alaskal käis kehadublant.
Lihtsalt isiklik arvamus, et tänapäevased näotuvastus-tarkvarad (ilmselt ka tarkvara kuskilt '90datest) lõpetaks selle diskussiooni hetkega. Ausalt öelda on aastaid olnud kuulda, täieliku tüdimuseni, et ühes või teises kohas on dublant aga raiu või tükkideks - ei ole veel kordagi näinud mingitki tõendusmaterjali mis kriitikat kannataks, või ausaltöelda üldse mingit tõendusmaterjali peale mõne kõõrdsilma arvamuse, mis ei ole veenev. Inimestele meeldivad vandenõud, või meeldib saada klikke ja laike, või olla mingi teemaga püünel, või midagi muud, aga see jutt dublantidest minu arvates lihtsalt ei pea vett. Laske see mutini morda läbi näotuvastustarkvara ja teema on lõpetatud :dont_know: . Igal suvalisel mobiiltelefonil on ka juba 10 aastat võimalik oma lõustaga telefon lukust lahti teha, ja peetakse seda võrdlemisi turvaliseks. Kui keegi on juba seda näotuvastust juba teinud siis vaataks tulemusi huviga, et kuhu putin dublante saadab ja kuhu ei saada.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Saunaline kirjutas: 22 Aug, 2025 14:52
AMvA kirjutas: 22 Aug, 2025 14:09 Hea video, kus on välja toodud need detailid, miks arvatakse et Alaskal käis kehadublant.
Lihtsalt isiklik arvamus, et tänapäevased näotuvastus-tarkvarad (ilmselt ka tarkvara kuskilt '90datest) lõpetaks selle diskussiooni hetkega. Ausalt öelda on aastaid olnud kuulda, täieliku tüdimuseni, et ühes või teises kohas on dublant aga raiu või tükkideks - ei ole veel kordagi näinud mingitki tõendusmaterjali mis kriitikat kannataks, või ausaltöelda üldse mingit tõendusmaterjali peale mõne kõõrdsilma arvamuse, mis ei ole veenev. Inimestele meeldivad vandenõud, või meeldib saada klikke ja laike, või olla mingi teemaga püünel, või midagi muud, aga see jutt dublantidest minu arvates lihtsalt ei pea vett. Laske see mutini morda läbi näotuvastustarkvara ja teema on lõpetatud :dont_know: . Igal suvalisel mobiiltelefonil on ka juba 10 aastat võimalik oma lõustaga telefon lukust lahti teha, ja peetakse seda võrdlemisi turvaliseks. Kui keegi on juba seda näotuvastust juba teinud siis vaataks tulemusi huviga, et kuhu putin dublante saadab ja kuhu ei saada.
Pane mulle selle näotuvastustarkvara link, mis arvestab ka muid parameetreid peale silmade, suu ja nina vahekauguse. Lasen kohe puutini näod läbi.
Minu enda isiklik näotuvastustarkvara ütleb, et see Putin kes Alaskal käis, erineb sellest, kes näiteks esines ametliku teatega erioperatsiooni alustamisest Ukraina vastu. Liskas ka see parem käsi. Päris Putin praktiliselt seda ei liiguta kõndides. See kloun aga vehkis nagu pole asigi.
Qwerty226
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Qwerty226 »

On seal vahet, kas kohal käib dublant või mitte?
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Qwerty226 kirjutas: 22 Aug, 2025 15:09 On seal vahet, kas kohal käib dublant või mitte?
Pisut ikka. Kui saadetakse dublant, näitab see seda, et pole üldse mingit kavatsust tõsiselt läbi rääkida.
Kasutaja avatar
rockrapdude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas rockrapdude »

AMvA kirjutas: 22 Aug, 2025 15:38
Qwerty226 kirjutas: 22 Aug, 2025 15:09 On seal vahet, kas kohal käib dublant või mitte?
Pisut ikka. Kui saadetakse dublant, näitab see seda, et pole üldse mingit kavatsust tõsiselt läbi rääkida.
Kas oli üldse kartust, et minnakse tõsist läbirääkimist pidama?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Ma üldiselt ei usu seda dublandi välismaale saatmise juttu. Kui dublant otsustaks seal ära karata ja kõik avalikuks teha, kus siis selle häbi ots.
navigator
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas navigator »

Saunaline kirjutas: 22 Aug, 2025 14:52 Igal suvalisel mobiiltelefonil on ka juba 10 aastat võimalik oma lõustaga telefon lukust lahti teha, ja peetakse seda võrdlemisi turvaliseks.
Kohalikud kuulsad kolmikud testisid seda. Kõik tegid lahti. Kolm erinevat inimest. Kolmikud küll aga turvalisus null.
kaupo51
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaupo51 »

Dublandi ärakargamise puhul juhtub see, et kogu tema suguvõsa pannakse vangi või puuakse üles. Ilmselt dublant sellega riskida ei soovi.
diesel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas diesel »

dublant või mitte, aga mõni aeg tagasi väike näpukas juhtus küll.
käis punn kuskil x tambovi taga metsas midagi asjatamas, no nagu ikka, poseeris rahvaga ja silitas laste päid ja kõik kena. ja nõks aega hiljem võttis moskvas mingeid väljamaa asjapulki vastu. muud ullu põldki, a tema väsind il ei suuda nõnna kärmelt lennata isegi allamäge ja taganttuulega.
JuriRs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JuriRs »

Jälle maagiline 2 nädalat.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

JuriRs kirjutas: 22 Aug, 2025 19:53 Jälle maagiline 2 nädalat.
Jep.
Väitis, et lobises mitteametlikult Putiniga ....
- Ma ütlesin talle, et ma olen rahutu pärast rünnakut Ameerika tehasele Mukatševos , ma ei ole kogu selle sõjaga seonduvaga rahul.
- Ma arvan, et saame järgmise kahe nädala jooksul teada, kuidas asjad lähevad.
- Ja ma teen "väga olulise otsuse"...
- Need saavad olema massiivsed sanktsioonid või tollid või ... me teeme veelgi vähem kui mitte midagi ja ütleme, et see on teie sõda.
(https://tsn.ua/svit/tramp-pohovoryv-z-p ... 96694.html)

Politico - Trump"il on teadmine/veendumus, et Ukraina peab rahukokkuleppes, valdavas osas, nõustuma Putini tingimustega.
( https://www.politico.com/news/2025/08/2 ... t-00519353)
Zelenskõi - Meil ei ole Putiniga mingeid kokkuleppeid. Meil ​​on kokkulepped president Trumpiga. Tema ainsana saab Putinit peatada.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Veel tõi ta [Kristen Michal] välja, et Eesti on juba avalikult välja öelnud oma valmisoleku panustada Ukraina tahtekoalitsiooni heidutusväkke. «Õiglase ja püsiva rahu eeldus on tugevad julgeolekugarantiid Ukrainale, et Venemaa ei mõtlekski agressiooni korrata. Ootame nüüd, et ka teised riigid oma panuse välja käiks,» rääkis ta. Väljaanded Reuters ja Yle kirjutavad samuti, et Eesti on valmis osalema Ukraina rahuvalveoperatsioonis maksimaalselt kompanii suuruse sõjaväeüksusega.
https://www.postimees.ee/8309996/galeri ... ukrainasse
Saturn
Liige
Kontakt:

Re: Trumpi ja Putini tippkohtumine

Postitus Postitas Saturn »

navigator kirjutas: 21 Aug, 2025 19:52
Saturn kirjutas: 21 Aug, 2025 16:55 Ma tõesti ei saa aru kuidas see on 180 kraadine pööre sellest, kui ta kevadel iga mõne nädala tagant uuesti 2 nädalat armuaega andis Putinile.
No aga ma ei mõista sinu 180 kraadist pööret :
Saturn kirjutas: 21 Aug, 2025 8:11 Enamiku jaoks tähendaks 180 kraadine pööre kindlalt Ukraina selja taha asumist,
Järelikult on siis Trump hetkel kindlalt putini selja taga. Seega oskad sa oma väite kinnituseks viidata relvaabile mis Trump on venemaale andnud. Ja kõige muu materiaalse kohta muidugi ka. Sest 180 kraadine pööre seda ju eeldab. Kui aga Trump on hetkel natukene Ukraina taga, siis on ta ka 180 pöörde puhul ikkagi natukene Ukraina selja taga.
Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist