Otse rinnutsi ja tuimalt laial rindel peale minna (nii nagu on nädalate kaupa ennustatud) - see juhtuks minu arvates vaid siis, kui peale minnakse ka teiste "põliste Vene alade", sh meie suunal.
Mis või kes teda tegelikult takistaks viie päevaga kõigest alates Soomest kuni Rumeeniani vähemalt nii palju üle sõita, et saavutada korralik kauplemisruum?
Neid argumente, miks seda (veel) ei juhtu ja kuidas see POLE võimalik on foorumis ja mujal kustumiseni korrutatud.
Mina arvan, et imede maal mõeldakse teisiti - soodsatel asjaoludel on kõik võimalik
Mis juhtub vastasel juhul, kui otseselt ja ilma mingi kavaluseta rünnata Ukrainat - olgu osa (ühendus Krimmiga, reid Kiievile) või kõike korraga?
Ülejäänud võrdlemisi lühikese eluea maitseb Putini Venemaa selliseid sanktsioone, et pilt läheb eest ära.
Võtkem kasvõi SWIFT. Venemaal on ca 10 miljonit inimest, kes kasutavad Visa või Mastercardi jne ... Vene enda maksesüsteemiga ei saa ilmselt isegi Valgevenes maksta!

Sellest lõbust (välismaal shoppamine) ilmajäämine eeldaks seega arvestatavale osale (mitte arvuliselt vaid staatuselt) veidi rohkemat, kui ainult "Venemaa hälli" tagasisaamist.
Seda ei ole minu meelest mõtet teha ainult Ukraina nimel. Nii Ukraina kui ka Balti riigid on USA mõjusfääris ja kui peksta ühte, miks siis mitte peksta ka teisi?
Tõsi küll - ehk hindan ma Vladimir Vladimirovitši liiga kõrgelt ja teda rahuldaks (esialgu - aga miks mitte ka ülejäänud eluks) Ukraina ja Valgevene. Et eks hiljem näe, mis kõik veel juhtuda võib!
Seda viga (jah just viga) teha, et Putinit lolliks ja araks pidada pole mõtet, see oleks ikka väga rumal ja lihtsakoeline lähenemine. Üle 20 aasta Kremli valitseda selline mees ei saa.