hjl85 kirjutas:Selles, et samas kohas ka teine süst saan ma täiesti aru-neid peab jaotama ja tellima ning jaotuskava teha tehakse lähtudes sellest kui palju vaja süste teha.
Kui vaktsiine "vedeleks" igalpool suurtes kogustes siis ei oleks probleemi.
Seda teise süsti kava saab väga edukalt teha ka ilma kindla kohata, kui oleks toimiv broneeringusüsteem - ehk ressurss teiseks süstiks suunatakse sinna, kuhu on inimesed broneeritud. Praegu käib lihtsalt kivipall, et TA suunab mingi oma kriteeriumi järgi ja rahvas regab neile mingite enda arusaamade järgi.
Seepärast tekibki napakas olukord, kus Pärnus või Võrus on Pfizerit üle ääre, aga Tallinnas mitte.
Ei, ma ei nuta, saada aeg paari minuti jooksul nädal aja pärast selle kokkujooksnud digilooga, lihtsalt Pärnu sõitmise hinnaga, see on hind millega ma olen valmis elama. Kuid loodan, et mõistate - digiriik peab suutma kaugelt rohkemat.
Kui sujuv korraldus saadakse "vaktsiini kuhjas vedelemise" hinnaga - no see pole ka digiriigi tunnus. Tunnus on, et kõik on doosi täpsusega paigas ja võibolla mingi 10% on reservi, kui äkki midagi muutub.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.