Kremli troll vooglaid

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Re: Kremli troll vooglaid

Postitus Postitas Madis Reivik »

blablaa...

Sellega, et politsei juhtkond eesotsas Elmar Vaheriga lõi minema terve rea truult Eesti riiki teeninud politseinikke, lihtsalt selle pärast, et nad ei olnud nõus laskma endale selgelt puudulike ohutusuuringutega ja täiesti ebavajalikke eksperimentaalsel tehnoloogial baseeruvaid aineid süstida, saadeti väga selge sõnum: meie teie isiklikust väärikusest lugu ei pea ja nõuame tingimusteta allumist, ka mõistusevastastele ja ebaseaduslikele korraldustele, sellega võite arvestada.

blbla...

Kas ma eksin või saan valesti aru ? Mõnda aega tagasi oli Vaher ju tema suurimaid vaenlasi ? Demagoogial võiks mingi mõõt olla aga vist ei ole.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Kas Eesti parimates huvides on lõpmatuseni vinduv konflikt Ukrainas? Või see, et Venemaa ümber on mitte NATO riikidest hall tsoon, kus Venemaa saab käia segamatult oma "vägitegusid" korda saatmas?

Mis on see suurem Eesti huvi, mis kaalub üles Ukraina NATO-sse võtmise? Et siis nagu Eestil on mingi kasu mille nimel ukraina rahvas võib rõõmuga lõputult kannatada? Ptüi, raisk!
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Varro Vooglaid
Kogu aeg räägitakse võimaluste loomisest üha enamate võõrriikide sõdurite AJUTISEKS paigutamiseks Eesti pinnale. Pidades silmas, kui tuimalt ja kui palju see seltskonda valetab, prognoosin, et ühel päeval lihtsalt öeldakse, et olukord on muutunud, mistõttu on sellest hetkest alates võõrriikide vägede positsioneerimine meie maale ALALINE. Ehk et ajutisuse retoorika on lihtsalt stratkomi tööriist avalikkuse hoiakute kujundamiseks viisil, mis soosib kõnealuste plaanide elluviimist. Kui aga Eesti pinnal paiknevad teiste riikide sõjalised üksused, millele meie enda sõjaline võimekus jääb alla, siis ei saa teoreetiliseltki rääkida Eestist kui iseseisvast riigist – sellisel juhul on väga selgelt tegu okupeeritud riigiga, mis langetab ka kõik oma otsused vastavalt. Tegelikult langetab muidugi niigi...
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Milline võõrriik tema arvates meid okupeerib?
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Geiroopa loomulikult. Tal pohh mis lipp lehvib, peaasi et ta ühtegi homo kusagil ei näeks, teatavasti on see ju nakkav ;)
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

Madis Reivik kirjutas: 12 Juul, 2023 15:25 Geiroopa loomulikult. Tal pohh mis lipp lehvib, peaasi et ta ühtegi homo kusagil ei näeks, teatavasti on see ju nakkav ;)
Kas härra Reiviku näol võib olla tegemist mingi palgalise aktivistiga nagu SALK liikmed? Vaatan et homod või mehed kes tunnevad huvi teiste meeste järgi on teile mingiks eriliseks eeskujuks kelle eest välja astudes saab luua endale tõelise robinhoodiliku oreooli.
Teie enda sõnavõtud mõnegi inimese aadressil ei ole olnud eriti lugupidavad. Ega tegelikult sotsid ei olegi kunagi kellegi vastu lugupidamist näidanud kuna see on nõrkuse märk ja ei sobi egoistidele. (Va juhul kui see on kasulik. Kunagi seisite töölistalupoegade eest keda raskelt vaenati ja kellele oli vaja paradiis luua)Aga demagoogid olete te vägevad ja minusugused teie intelektiga võidelda ei suuda.

Vooglaid on tõesti puussepanija mitmel teemal kuid perekonna teemat mida ta on väärtustanud ja millega tuntuks saanud on ta siiski viisakalt ajanud ja samal ajal olles ise pideva turmtule ja laimu all koos oma perekonnaga.TV saadetes kus ta on käinud, seal on ta siiski säilitanud enesevalitsuse ja väärikuse samas kui teda ennast on põhjalikult ettevalmistatud show küsimuste ja muusikaliste ýllitistega totaalselt mõnitatud.

Seda liputeemat on ta ise korduvalt kommenteerinud ja ennast parandanud ja isegi tunnistanud ebaõnnestunud võrdlust. Mõte oli ju selles et inimesi ei saa lõputult psühopaatlikult šantaseerida mingi argumendiga iseseisvuse kaotamisest.

Mis tema viimast yllitist liitlassõdurite paiknemisest eesti territooriumil puudutab. Siis ilmselt võib seal olla ka tema usukaaslase Härra Einar Laigna poolt kujundatud arusaamu eesti iseseisvusest. Härra Laigna on mõneski sõnavõtus sarnaseid mõteid väljendanud ja seda juba ligi 20 aastat. Ei tea kas foorumi adminnid on nõus ka Hr Laignast siia alafoorumisse nimelist teemat tegema.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Ma sellest sotsijutust ei saanud aru, ära vaevu seletama ka.

Aga kui vv on juba aastaid nii kohutavalt valestimõistetud enamik eestlaste poolt siis äkki ta peaks oma suuvärki piirama ? Või väljenduskunsti õppima ?
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Mis tema viimast yllitist liitlassõdurite paiknemisest eesti territooriumil puudutab. Siis ilmselt võib seal olla ka tema usukaaslase Härra Einar Laigna poolt kujundatud arusaamu eesti iseseisvusest. Härra Laigna on mõneski sõnavõtus sarnaseid mõteid väljendanud ja seda juba ligi 20 aastat. Ei tea kas foorumi adminnid on nõus ka Hr Laignast siia alafoorumisse nimelist teemat tegema.
Pole absoluutselt oluline, kes milliseid arusaamu kujundas, või peaks see mingi vabandus olema? Siin korratakse järjekordselt omi tõekspidamisi.
https://twitter.com/evateemad/status/16 ... 8122321923
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Madis Reivik kirjutas: 16 Juul, 2023 23:06 Ma sellest sotsijutust ei saanud aru, ära vaevu seletama ka.

Aga kui vv on juba aastaid nii kohutavalt valestimõistetud enamik eestlaste poolt siis äkki ta peaks oma suuvärki piirama ? Või väljenduskunsti õppima ?
Kuule herr Reivik, kuidas Sa üldse viitsid, selle teemaga tegelda, seda jura ajada? :wall: Mis teema Sinul õigupoolest hr Vooglaiuga on? Ma mõtlen tegelikult! :) Midagi isiklikku? Midagi homoteemadel, mingi transseksuaalsuse teoreetiline postulaat aka probleem? Pidevalt jääb ta Sulle ette.
Mis kuradi Kremli troll? Varro Vooglaid???'
Mees ajab lihtsalt oma usul põhinevat rida ja on säilitanud oma väärikuse, vaatamata üleüldisele, tahtlikult orkestreeritud, tema isiku ja tema vaadete vastasele hüsteeriale "peavoolu meedias", asotsiaalmeedias jt aukudes. Kõik me vahel eksime, väljendume valesti, või ebaõnnestunult. On endalgi elus ette tulnud küll ja küll, aga ma kõvasti madalama lennuga. :wink: Aga, enamuses seda eksimust, st "lipulauset" , pluss baaide küsimust, kedrata ikka ja jälle ja uuesti, vaat see ei ole eriti vaimukas! No olgu, on tema abortide vastu ja näiteks, pedeabielu jt taoliste nähtuste vastu, ei meeldi, et lesbid- peded surrogaat emade abil lapsi ostavad? Mis siis, las tema arvab ja arvaku terviseks. Ei ole mina tema usu jt asjadega enamuses nõus ja mis siis? Või ei tohi siin riigis enam midagi arvata ei feminatside, ulluks pööranud roheusku kisajate, lasteaedade nokulaulude, ei jälgimisühiskonda igatsevate, ja tegelikult organiseerivate oravate, sotside ega eesti kahesajatajate, st kõike sorti, karva ja liiki uusliberaalide ja punaseks pööravate muude tüüpide kohta? Ma seda viimast tõin näiteks. Kas Sa tõepoolest usud, et KaPO ei hoia ei SAPTK- ega tolle tegelasi, sh Varro Vooglaidu nn kupli all!? Ole nüüd! :mrgreen: Seda süsteemi on mul olnud, ma ei tea nüüd isegi, kas au või õnnetus, mõnda jagu, teada- tunda. Muuseas, ka KaPo kõneisik on mõne aja eest välja öelnud, et neil pretensioonid VV ja SAPTK- i asjus puuduvad.
Mul on ettepanek, lõpetaks selle VV teema alatiseks, sest siin peamiselt vaht ja möla, mis pole Eesti ainsale militaarfoorumile ei kohane ega väärikas! Punkt.
PS Ma võtan üldse väga harva foorumis sõna, aga see vaimne onaneerimine siin ikka ringiratast ja jälle algusest peale on lihtsalt tüütu.
Seepärast, austatud kaasfoorumlane ja moderaator Kriku, minul on tagasihoidlik palve, ole hea ja mõtle sellele, et paneks selle teema siin kinni kuna sisu on ammendunud! Kõike hääd normaalsetele inimestele. AK.
PS Akf Reivik, Sa oled seda koslepit juba oi kui kaua küsinud ja lihtsalt ükskord viskas ka mul üle, see õlekõrreke, mis seekord oli. Ole normaalne ja kõik on hästi.:D AK
PPS Ei tunne isiklikult ei Varro Vooglaidu, "Objektiivi ega SAPTK-i tegelasi, isegi ühiseid tuttavaid ei ole. Mitte ainumastki. Pole ka tema valija. Lisaks olen ristimata pagan. :mrgreen:
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

krijgsvolk kirjutas: 17 Juul, 2023 0:31Mees ajab lihtsalt oma usul põhinevat rida ja on säilitanud oma väärikuse, vaatamata üleüldisele, tahtlikult orkestreeritud, tema isiku ja tema vaadete vastasele hüsteeriale "peavoolu meedias", asotsiaalmeedias jt aukudes. Kõik me vahel eksime, väljendume valesti, või ebaõnnestunult. On endalgi elus ette tulnud küll ja küll, aga ma kõvasti madalama lennuga. :wink: Aga, enamuses seda eksimust, st "lipulauset" , pluss baaide küsimust, kedrata ikka ja jälle ja uuesti, vaat see ei ole eriti vaimukas!
Selles tema puhul häda ongi, et ta ei aja ainult oma usul põhinevat asja. Kui ollakse eksinud, siis vabandatakse ja selgitatakse. On ta kumbagi teinud?

Mille jaoks on tal vaja pidevalt jaurata NATO liitlaste, Nursipalu jms. teemadel, mis absoluutselt mitte kuidagi ei puutu traditsioonilisse perekonda ega tema usku?
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Ei, ta ei aja "oma usul" põhinevat rida. Mis on "tema usk" jääb mulle siiani arusaamatuks. Cherry-picking-medieval-katoliiklane ? Alkeemia ?

Tema "usk" läheb nii tihti kokku kremli levitatava duginliku "narratiiviga" ehk lihtsamalt öeldes "lolli stardipaketiga teadusesse" et seda on raske juhuseks pidada.

Ja vestiga ülikond ei tee temast veel härrasmeest, eriti kui ta on suutnud solvata praktiliselt kõiki naisi aastate jooksul praktiliselt pidevalt. Selliste inimeste kohta on teistsugused sõnad, mida ei hakka siin kirja panema.

Mis on vv "suur tõde" mille avaldamise eest peaks talle andeks andma "väiksed vääratused", jääb mulle arusaamatuks. Aga olen avatud valgustamisele !

Ja tema "vaoshoitud intellektuaalne jutt" koosneb tegelikult kontekstist väljas võõrsõnadest ja fraasidest, a la Brian from Family Guy. Kui suudad sellest pseudointellektuaalsest läbi vaadata siis karjub näkku mingi mõttetu hüsteeriline võimuiha ja kontrollifriik.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

krijgsvolk kirjutas: 17 Juul, 2023 0:31 Või ei tohi siin riigis enam midagi arvata ei feminatside, ulluks pööranud roheusku kisajate, lasteaedade nokulaulude, ei jälgimisühiskonda igatsevate, ja tegelikult organiseerivate oravate, sotside ega eesti kahesajatajate, st kõike sorti, karva ja liiki uusliberaalide ja punaseks pööravate muude tüüpide kohta?
Ma ei saa nüüd aru. Kust on tulnud ettekujutus, et siin riigis ei tohi enam midagi arvata?
Siingi arvatakse täiesti vabalt kõiksugu kesikute, ekretiinide, vooglaidude ja muude sihikindlate punaseks pööravate fundamentalistidest uhhuu tüüpide kohta.
Kui mingi uhhuu midagi arvab, siis on paratamatu, et ka temast midagi arvatakse.

Kas akf Krijgsvolk tahab ühtede uhhuude arvamusvabaduse sildi all teiste arvamusvabadust uhhudest ära keelata? Kas see on toetus vihakõne seadusele teise nurga alt?

Kusjuures minagi, tuleb pattu tunnistada, ei toeta täielikku sõnavabadust. Otsese ja selge vaenlase igasugune fake-propaganda ei tohiks olla tolereeritud. Vaenlase goebbelsitele sõja ajal moskoovia jutupunktide edastamiseks eetriruumi anda ei tohiks. Ükskõik mis kuju või näoga nad esinevad.

Paraku pole see võimalik ja seetõttu on igati otstarbekohane sellised propagandistid avaliku luubi alla võtta ning nende kohta avalikku arvamust avaldada. See eraldab ka terad sõkaldest, moskoovia propagandiste ja kasulikke idioote toetavad uhhuud ujuvad ise pinnale ning KAPO-l on sellevõrra nende leidmine kergem.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Läheb offtopicuks. Aga mis puudutab "peavoolumeediat" ja selle "narratiive" ja "stratkomi" siis üritage loogiliselt selgitada pr Helme "poliitkolumnit" padulibefeminatsibolsesoroslikus Delfis. Mina ei oska, ilmselt peab appi võtma mingeid "mittelääne" teadusi.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Aga kuidas sa proua Helmet ennast seletad?
Traditsioonilise mudeli järgi on naise koht "rusika ja pliidi vahel".
Mitte et ma seda tunnustaks, ma ei taha kedagi minu ja minu pliidi vahele, aga kas proua Helme on ikka talle traditsiooniliselt määratud kohal? Vôi pröökab avalikus ruumis ringi nigut môni "suunamudija" vôi, akf Krijgsvolk'i definitsiooni kohalselt, feminats?
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline