Biojäätmete asja ei mäletagi aga keegi mainis Steri värki, seal oli see jama et ühte kinnisesse ruumi toodi kübeke radioaktiivset koobalti, millega taheti steriliseerida ühekordset meditsiinitehnikat... seda koobaltit oli seal umbes sama palju kui on Nõmmel Onkologiahaiglas kus kiiritatakse (elavaid) inimesi vähiravi eesmärgil. Samavõrd mõistusevastane juhtum kui Haabersti puukallistamise värk oli.vanahalb kirjutas: .....4. Biojäätmete tehas - kas see on Väike-Maarja põletusahi? Taaskord, mispärast see koht niiväga hea oli? Rakveresse lihakombinaadi kõrvale - mis vorstiks ei kõlba see ahju ja kõik on rahul....
Tuulikud meres ei meeldi mulle ka, küsimus polnud ju paaris tuulikus vaid korralikus pargis. (Paldiski lähedase elanikuna tean väga hästi kuidas selline asi visuaali ära rikub, kohad kus sai kunagi jalutamas ja närve puhkamas käimas ei tõmba enam üldse ligi - tõmbab aga neid kes on leidnud omale Türisalu panga asenduskoha autoga merre kihutamiseks)
Polügoonid - siin oli pigem küsimus kaitsealustes liikides, aga noh, isegi kui polügooni ei tehta, lööb RMK oma kirve ikka sisse.
Tuumajaam, kahel käel kirjutan alla, termotuumajaamale veel enam. Tehke kohe mitu. Ja minu pärast kasvõi vene tehnoloogial, prantslased jäävadki ehitama.
Serveripargi osas olen midagi maha maganud - või kas polnud tegemist juhtumiga kus arendaja tahtis saada riigilt odavat energiat? Olukorras kus me ajame kivi ahju, sellist erisust ei poolda aga olnuks meil võimalus energiat saada entroopia vähendamise kaudu(kas siis rakedades nõrka vastasmõju või elementide loomulikku soovi liikuda stabiilsemate süsteemide suunas) oleks odavat energiat piisavalt et lisaks tööstustele saaks oma osa ka Heino ja Maali.