Poola ikkagi annab lennukid .
Vaata kui hästi.
---
oleeg kirjutas:Martään kirjutas:Ukraina kirjutas:USA luure väidab nüüd et järgmised 92h võivad olla kriitilise tähtsusega u jaoks kuna v on täiendanud ja reorganiseerinud oma väed ning alustavad uut rünnakut kohe kohe. Aga seegord siis targemalt ja läbimõeldumalt. Kui U suudab selle ürituse tagasi lüüa nii nagu seni siis on 50%v armeest U piiril hävitatud ja edasine juba u jaoks kergem.
Ilmselt täpset infot ei ole ega saagi avalikult olla, aga kas kellegil on aimu,
on Ukrainal piisavalt reserve tagasi löömiseks? Seni on jäänud mulje, et nad on oma tanke ja lennukeid just selle jaoks säästnud, aga ma pole ka vene poole videomaterjale väga jälginud.
Reserve ei ole kunagi liiga palju...
Ma arvan, et vastus küsimusele seisneb tõdemuses: jah, Ukrainal on arvestatavaid reserve. Kui palju täpselt, pole meie asi teada, aga mitu infokildu viitab sellele, et ikka on (T72 vähe näha - viide eespool, mobilisatsioon käimas jne).
oleeg kirjutas:Küsimus ei ole reservides.
Küsimus on hetkel selles, kumb pool sõdib targemini.
Jah. Ja kindlasti Venemaa poolt ka selles, kas õnnestub osa Valgevene armeest pealetungile kaasa võtta. Lukašenka jaoks on see muidugi kahtlane situatsioon: osa vägedest väidetavalt ei taha minna, kui saadad need, kes tahavad, siis koju jäävad vähem lojaalsed...
Aga ma kardan jätkuvalt, et kui esimene mure on uus pealetung, siis kui see õnnestub tagasi lüüa, on järgmine mure Vene armee kaevumine ja olukorra stabiliseerimine põhjarindel, et lõunas ja idas edasi pressida. Nii 2-3 nädala perspektiivis näiteks. Kui Vene armeel üldse on selles sõjas olnud õnnestumisi, siis on selleks Ukraina jõudude sidumine põhjas, et saaks edeneda lõunas ja idas. VF motivatsioon mõistlikel tingimustel rahuläbirääkimisi alustada ei teki enne, kui vene initsiatiiv lõunarindel murtakse. Seni on vara Venemaad maha kanda. Hambad ristis panevad edasi ükskõik milliste ohvritega.