Trumm, sa ei saa vist põhiprobleemist aru. Tegu on juriidilise probleemiga -Kapten Trumm kirjutas:Mida seal Pasis on konkreetselt sellist, mis teeb selle BTR-ist dramaatiliselt keerukamaks-kulukamaks?
Kui ehitust võrrelda, siis Pasi on konkurentsitult lihtsam.
1. Maha kantud asjad = malev vastutab kõige eest rahaliselt ise või vabatahtlikud ise panevad raha sinna alla
2. KV nimekirjas, aga KL kasutuses= Remondifond tuleb riigikaitse eelarvest ja hooldus teostatakse riigihanke võitnud ettevõtete juures.
Küsimus ei ole keerukuses või lihtsuses, kui sul masinate arv suureneb, aga hoolduseks eraldatud raha jääb samaks, siis ei ole ju võimalik, et puhtalt entusiasmi pealt suudavad vabatahtlikud neid pasisid hooldada. Ma olen üsna kindel, et Tallinna ja Tartu malevatel on piisavalt suure garaaz, kuhu on võimalik pasi sisse ajada, et seal saaks midagi teha selle kallal, väiksematel vaevalt.
PS! Tuletan meelde sulle siin militaarnetis soomukiostuks rahakogumist, suure õhinaga algas, aga ei saanud kokku 200 inimest, kes oleks 50 eurot maksnud, niiet selle alusel ma võin väita, et olenemata sinu ja sinu tuttavate motivatsioonist, KL vabatahtlikud ei suudaks vajaliku kogust PASIsid üleval pidada, sest lihtsalt pole seda raha võtta nende hoolduseks. Lisaks, seisev masin kulub.