Kujutad sa ise ka ette, mida sa klaverist välja ajad? 0-kraadine tabamisnurk0 kraadise tabamisnurga korral on 200-300 mm.

Äkki hoiad oma moka edaspidi maas, kui isegi elementaarseid asju ei taipa?
Kujutad sa ise ka ette, mida sa klaverist välja ajad? 0-kraadine tabamisnurk0 kraadise tabamisnurga korral on 200-300 mm.
Endal ikka natukene häbi ka on? Ütle siis kui palju on APFSDS mürsu 3BM60 soomusläbistavus 2000 meetri peal 90 kraadise täisnurga all?Kapten Trumm kirjutas:Kujutad sa ise ka ette, mida sa klaverist välja ajad? 0-kraadine tabamisnurk![]()
Äkki hoiad oma moka edaspidi maas, kui isegi elementaarseid asju ei taipa?
Wikipedia järgi 800mm. 3BM59 -l on see 600mm. Samas julgeks ma selles kahelda kuna väidetavalt on 3BM60 -s kasutatud volframit ja 3BM59 -s uraani. Mu arust peaks uraanist südamik paremini läbi lööma kui volframist südamikuga.rbl kirjutas: Endal ikka natukene häbi ka on? Ütle siis kui palju on APFSDS mürsu 3BM60 soomusläbistavus 2000 meetri peal 90 kraadise täisnurga all?
Paneksid äkki mõne algallika. muidu jälle kipub olema et mulle tundub, et sulle tundub.Kapten Trumm kirjutas:Kõigil uuematel tankide noolmürskudel on see arv 2000 m pealt ja 60 kraadise tabamisnurga korral 400 mm piires. Isegi alla selle.
Vene tankidel on see täiesti tasemel, kuid mingist 800 mm pole mõtet rääkida.
Kõige võimsam relv täna turul ongi Leopard 2A6 L55 kahur.
http://fofanov.armor.kiev.ua/Tanks/ARM/apfsds/ammo.htmlmx77 kirjutas:Paneksid äkki mõne algallika. muidu jälle kipub olema et mulle tundub, et sulle tundub.Kapten Trumm kirjutas:Kõigil uuematel tankide noolmürskudel on see arv 2000 m pealt ja 60 kraadise tabamisnurga korral 400 mm piires. Isegi alla selle.
TänudLemet kirjutas:http://fofanov.armor.kiev.ua/Tanks/ARM/apfsds/ammo.htmlmx77 kirjutas:Paneksid äkki mõne algallika. muidu jälle kipub olema et mulle tundub, et sulle tundub.Kapten Trumm kirjutas:Kõigil uuematel tankide noolmürskudel on see arv 2000 m pealt ja 60 kraadise tabamisnurga korral 400 mm piires. Isegi alla selle.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline