püstoli kabuur koos salvega müüki.

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

:lol: :lol: :lol:
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Pange see mõttetu teema juba lukku .
stilett
Liige
Kontakt:

....

Postitus Postitas stilett »

Aigar kirjutas: "keegi pakkus 800 juba, privaatselt..."

Keegi polekski urisema hakanud, kui jutt oleks selge- JOOSU PAKKUS. Mida siin häbeneda!? Muidu aga: "K e e g i".
Sellised väljendid nagu "Keegi", "kusagil", "üks tüüp" jne tekitavadki umbusaldust, kas on raske aru saada.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Blä-blä-blää... nagu kari vanaeitesid oleks kuskilt lahti lastud. 900 koos salve ja kabuuriga. Kui keegi üle pakub, siis tehku seda avalikult :).

Lihtsalt üle viskab selline hädakisa praktiliselt iga müügi korral siin foorumis. Mina näiteks ei tahagi siin enam mitte ühtegi asja pakkuda, sest alati on keegi jube solvunud ja läheb mingiteks sekundite lugemiseks ja pärast on seletamist kui palju.

Võtaks äkki siis üldse ost-müük rubriigi maha? Jääks palju jama olemata ja foorum vaid sellest kokkuvõttes võidaks.
aigar969
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aigar969 »

see on minu õelda kas ütlen, kes pakkus või mitte!
aigar969
Liige
Kontakt:

do Frundsberg

õieti õeldud! isegi järgmine päev möni saadab kirja kui midagi äe müüd, et miks kiirustasid ja selle eest oleks hoopis nii palju rohkem saanud, müümis hetkel pakub miinimumi, keegi esti ütles, et siin on teadlikud inimesed, kes ostavad aga ma ei tea miks nad ei arva, et ka müüjad võivad asjadega kursis olla.
aigar969
Liige
Kontakt:

do Tarts

peod tatti täis!
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

:lol: Kus see müüja siis asjaga kursis on, kui teema alguses ise kirjutab, et ei tea palju need asjad maksta võivad :lol:
aigar969
Liige
Kontakt:

do stilett

oma müügi huvides ei pea ma juba avaldama kui keegi pakkus privaatselt 800.kui inimene avaldas seda privaatselt siis on see nii tema jaoks juba paika pandud, asi valetada. paistab aga teil siin valed nagu varnast võtta ja mõted valelikud. ise olete nagu balti jaama turu varblased.
Kasutaja avatar
Seiu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seiu »

Minu meelest võix kohe alguses paika panna, kas on avalik või privaatne oxion, siis ei tunnex ehk keegi end lollitatuna. Ja kui on mehi, kes julgevad privaatselt suuri summasid pakkuda, lasku siis käia. Usun, et peale minu on ka teisi kaasfoorumlasi, kellele meeldib oxione jälgida isegi siis, kui ise pakkumistes ei osaleta.
aigar969
Liige
Kontakt:

do tossom

ega jah päris kinnel polnud palju need esemed konkreetselt maksavad, 1000 vinti lootsin saada para salve ja kabuuri müümisega olin kursis aga need juba kallim teema.
aigar969
Liige
Kontakt:

do Seiu

nõus sinuga, aga ju see konkreetne inimene pakkus pimesi ja tal oli see parem varjant ja mis puutu pime või avalikele pakumisele siis miks mitte sedasi teha. aga usun, et ka paljudele kaas foorumlastele ole siit hea ka näha kui riiakad ole mõned inimesed, kui millegist ilma kippu jääma.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Oksjonist pole kuskil juttugi olnud ! Ei ole algust ega lõppu ?

Postitatud: 24 Okt, 2007 13:46 Teema: püstoli kabuur koos salvega müüki.

--------------------------------------------------------------------------------

http://i235.photobucket.com/albums/ee22 ... 001042.jpg
tegu ole belgia päritoluga, tõenäoliselt, kabuurile ole kirjutatud sisse trukki alla wice ja midagi veel, kulund rohkem ei sa aru. mölemad esemed ole heas korras, kabuur terve ja salv nagu pildil näha.
sooviks head pakkumist.

Kuna Frundsbergil on hetkel parim pakkumine siis lased oma 800se kamraadi yle w ? Frunsbergil ju täielik õigus pakkuda veel !!!
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

No ma tõesti ei tea, äkki peaks tegema siin siis ostu-müügi mingid väga konkreetsed reeglid ja ainult neist lähtuma? Samas selliseid arutelusid on siin ju ka enne olnud ja seni on foorumi omanikud pidanud reguleerimist ebavajalikuks kuna see siin ei ole tõepoolest mingi ebay või osta.ee ja kogu see müügiteema on põhimõtteliselt lähtuv mitte omanike soovist vaid meie endi nõudmistest.

Tooksin siin välja hoopis aspekti, mille üle võiks natuke mõelda - siinne publik pole kindlasti mitte võhikud ja päris suur osa teab meist ülimalt hästi kui palju üks või teine asi maksab. Loomulik, et igaüks meist tahab saada oma kogusse, vahetuseks või miks mitte ka müügiks uusi esemeid võimalikult soodsalt. Aga kui tulen inimene ja pakub siin ütleme 1000 kroonise müügihinnaga asja 10 krooni eest kas meist on eetiline teha pakkumine 50 krooni ja pärast viriseda kui müüdi 100 eest? Minu jaoks on see teatud määral siiski eetiline probleem. Mitte et ma oleksin ise ingel, aga mõelgem selle üle enne kui siin kaklema hakkame.
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Kogu seda jama siin lugedes on ju näha, kui lihtne oleks olnud lahendus. :)
Müüja ütleb, et tema arvestas umbes 1000 kroonise hinnaga. Siis olekski kuulutus võinud välja näha nii: Pakun kabuuri koos pidemega. Miinimumhind 1000 krooni. Pakkumisi ootan nädala jooksul privaatsõnumitega.
Ja olekski asi lahendatud.
Kui pakkumisi ei oleks tulnud, oleks võinud hinda alla lasta.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline