Väga lahe aparaat sai valmis. Minu silma jaoks küll tiba liiga porine aga see juba silma probleem. Kui ta kenasti aluse peale saab ja kamp punaarmeelasi peale , siis enam ei segaks
Võimas asi. Iga kord tekib selline T-34 surin sisse kui neid pilte vaatan. Endal kapi otsas kaks tükki ootamas, tõsi küll mitte sama versioon, kuid juhinduda siin nähtust võiks küll.
Äge! Torn peal nagu naksti ja ära kah juba soditud, no on ikka põrsad need tankistid... Aga üsna hea tundub teine, kuigi võib olla tõesti oleks aluse peal veelgi parem - siis annaks see porine kaunistus veelgi enam juurde.
Ma ei saa ikka sotti nendest tankidest:) mulle ei tundu üldse liiga porine või miskit.. ma vist arvan liialt, et need masinad olidki pidevalt üleni mudased:) Aga lõpptulemus tundub mulle küll väga hea. Eriti meeldivad mulle numbrid, tähised ja kütusepaagi korgid:). Nagu aru sain, on tegu vana Tamiyaga, mis karbis just kõige parem variant ei ole.. seda enam on lõpptulemus kiiduväärt.
Mulle ka meeldib, et tank mudane on. Palju neid hetki oli kus masin läikis -teades venemaa olusid siis suure tõenäosusega said need juba tehase hoovis mudaseks ja kõik korgid lekkisid!
Väga ilus töö. Kindlasti tee alus mis selle kõik esile tooks.