Selmet siin asja metafüüsiliselt keerulisemaks ajada, teeme selle küse pigem lihtsaks.
Lihtne tähendab seda, et meie maailmapildis jagunevad kõik raffad tegelt (a) moskoovia sõpradeks, (b) moskoovia vaenlasteks ja (c) juutideks..
Armeenlased on tänaseks olnud juba sajandeid moskoovia sõbrad, krimmitatarlased juba sajandeid moskoovia vaenlased - mis peaks ju panema ka paika meie võimaliku poliitilise jm toetuse (või selle puudumise) neile riikidele // raffastele

Ukrainlastega on muidugi iseküsimus - nad lihtsalt pole ennast ühtse raffana veel üles leidnud. Põhja-läänes valdavalt venevaenulikud, lõunaidas venesõbralikud - no las leiavad üksteist lõpuks üles (või jagunevad kaheks erinevaks raffaks) - siis on kõigil ka lihtsam nendega asju ajada. Praegu on üks paras jama ja kirbutsirkus...

Sinu lemmikutest armeenlastest veel - ma olen 100% kindel, et kui näit ÜRO tasandil peaks üles kerima miski hääletus a la Eesti versus moskoovia agressioon, siis tänane Armeenia hääletab raudselt moskoovia poolt ja Eesti vastu - samas Türgi ja Azerbaidžaan aga toetaksid meid...
Siit ka minu isiklik suhe Armeeniasse // armeenlastesse - ja nii lihtne see ongi

Nii et ütle üks krd hea põhjus, miks mulle peaksid need armeenlased korda minema