Traksidega poisid..
Keegi inglane olla mu sõbra hädaldamise peale imestanud: mis te vingute nende venelaste pärast! Tuleb sulle venelane vastu, siis tead, mida temalt oodata on: kaklust, ühist viinavõttu... tegemist siiski ristiinimesega! Meil inglismaal elavad seevastu igasugu murjanid, kui see on laksu all ja tuleb tänaval vastu, ei saa oska sa temalt midagi oodata - võib nuga anda, kõri läbi närida või sootuks õhku lennata...
Hugo1:
Tulumaksusid langetades on Eestis küll ja veel jagatud rikkuritele sotsiaalabi (arvutage, kellele tulumaksu alandades enim tuhandeid pihku jääb). Nii et kerge aste kuluks nende tiibade kärpimiseks ära küll.
Hugo1:
Tulumaksusid langetades on Eestis küll ja veel jagatud rikkuritele sotsiaalabi (arvutage, kellele tulumaksu alandades enim tuhandeid pihku jääb). Nii et kerge aste kuluks nende tiibade kärpimiseks ära küll.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
-
motofassist
- Liige
- Kontakt:
Aga eks seda umbes ma öelda tahtsingi.tõnis.SSS kirjutas:Soobel see inglase teema on eriti hea!![]()
Hr Soobel jõudis vähe ette
Tegemist on ikkagi "ristiinimestega", ettearvatava käitumisega, samast rassist ja suht sarnaste väärtushinnangutega inimestega.
(poliitika jätame kõrvale)
Kui oled juhtunud näit. Berliinis või veel hullem Pariisis ringi käima siis saad aru millest jutt.
30-ndate Saksamaa, Natside võidukäik raske majandusliku olukorra ja riivataud rahvusliku uhkuse tingimustes...
21. saj Venemaa, RNE, Barkašovlaste, Limonovlaste ja tont teab veel kelle õilmitsemine raske majandusliku olukorra ja NL kokkuvarisemisest tuleneva "hingetühjuse" olukorras...
"Za derzavu obidno"
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
-
motofassist
- Liige
- Kontakt:
Muidugi, ühe inglase arvtes ei ole ju eestlasel ja Vasjal suurt vahet.Soobel kirjutas:Keegi inglane olla mu sõbra hädaldamise peale imestanud: mis te vingute nende venelaste pärast! Tuleb sulle venelane vastu, siis tead, mida temalt oodata on: kaklust, ühist viinavõttu... tegemist siiski ristiinimesega! Meil inglismaal elavad seevastu igasugu murjanid, kui see on laksu all ja tuleb tänaval vastu, ei saa oska sa temalt midagi oodata - võib nuga anda, kõri läbi närida või sootuks õhku lennata...
Keskmine Vasja eriline ristiinimene minu arvates küll ei ole.
Kui mingit pidi nagu ongi, peab ta ennast kohalikust luterlasest pärismaalasest end õigemaks (õigeusklikumaks) ristiinimeseks.
Selline rahvas, et igas asjas kohe nagu see kõige-kõige - kõige õigem, kõige õiglasem, targem, parem jne.
Teisisõnu - 1 inglišmänn ei oska unes ka näha kui palju tavaeestlane tavavasjast erineb.
Siiski, öisel tn-l kohtuks tõesti parema meelega tavavasjaga kui murjaniga, kes kohe-kohe õhku lendab ....
TÕDEONAJATÜTAR
Ärge palun nimetage selliseid kiilakaid patriootideks. Pange vähemalt jutumärgid ümber, et iroonia näha oleks. Aega teenides sattusin ühte rühma sellise 88-vennaga. Ta oli laisk, loll, füüsiliselt ning vaimselt nõrk ja kõige selle üle ka uhke.
Mõnes mõttes on see ka tore. Peale harilike huligaansuste pole neilt midagi karta. Hoopis hullem oleks, kui säärased suudaksid poliitilise võimu võtta. SA teine tulemine oleks ikka õudne küll!
Mõnes mõttes on see ka tore. Peale harilike huligaansuste pole neilt midagi karta. Hoopis hullem oleks, kui säärased suudaksid poliitilise võimu võtta. SA teine tulemine oleks ikka õudne küll!
-
Frundsberg
- Liige
- Kontakt:
Äkki keegi suudaks siiski võhiklikke kaasfoorumlasi valgustada ses traksiküsimuses? Ega traksidel ju suurt viga ole, hoiavad kenasti pükse ülal, aga milline funktsioon on sellistel mahalastud töllerdavatel traksidel?
Minule jätab see eelkõige lohaka mulje. Ka Adolf Hitler, kes peaks olema ju ometi kõikide skinnide suur eeskuju, ei ilmunud iial avalikku kohta korratu välimusega, veel vähem allalastud traksides! Samuti armastasid maitsekalt riietuda Himmler, dr. goebbels ja teised. Kui juba Kolmandast Riigist eeskuju võtta, siis võiks seda teha ka välimuses
. Ka SA, keda ehk kõige rohkem saaks võrrelda tänapäeva skinnidega, kandis korrektset vormiriietust, enne kui mindi punaseid klobima löödi säärikud ikka läikima, lükati seitel sirgeks ja võeti riidekapist naftaliini järgi lõhnav ühegi kortsuta uniform...
Minule jätab see eelkõige lohaka mulje. Ka Adolf Hitler, kes peaks olema ju ometi kõikide skinnide suur eeskuju, ei ilmunud iial avalikku kohta korratu välimusega, veel vähem allalastud traksides! Samuti armastasid maitsekalt riietuda Himmler, dr. goebbels ja teised. Kui juba Kolmandast Riigist eeskuju võtta, siis võiks seda teha ka välimuses
Kui Kolmas Riik ja selle juht Adolf Hitler mingitele patriootidele tõesti nii suureks eeskujuks on, siis peaksid need Pirogovi pargis õlut rüüpavad tegelased jalamaid loobuma suitsetamisest, alkoholitarbimisest ja hakkama sööma ainult taimetoitu. Adolf keeraks ilmselt hauas ringi, kui ta saaks teada, et tema tänased järgijad molutavad päevad läbi pargis ja panevad tina, selle asemel et teha midagi sellist, mis oleks kogu rahvale kasulik.tõnis.SSS kirjutas:See 88 on ülemaailmne. Üldiselt on enamus patrioote ükskõik mis maa 3Reichi sübolite valduses.See on vaimne ja sümboolne märk sinu vaadetest ja mõtlemisest. Ühesõnaga 3Reich tagab selle viimase löögi patriotismile.A4 kirjutas:Mina ei saa jälle aru, miks peavad EESTI rahvuslased oma kodulehe aadressi ehtima numbrikombinatsiooniga 88, mis minu arusaamist mööda tähistab ühe SAKSA riigijuhi "auks" hüütavad tervitust.
adolf ise oli ju metamfetamiinisõltlane, mis temal sellisest väikesest asjast.marksman kirjutas:5+A4 kirjutas: Adolf keeraks ilmselt hauas ringi, kui ta saaks teada, et tema tänased järgijad molutavad päevad läbi pargis ja panevad tina, selle asemel et teha midagi sellist, mis oleks kogu rahvale kasulik.![]()
http://www.preventragedy.com/worldpress/?p=55
Ma unustasin Hitleril sõja ajal tekkinud sõltuvuse erinevate ravimite ja süstide järele. Niisiis: kui skinheadid tahavad tõesti olla oma suure juhi väärilised õpilased, peavad nad lõpetama alkoholi- ja tubakatarbimise, järgmima rangelt vegetaarset dieeti ning hakkama selle asemel neelama peotäite kaupa erinevaid ravimeid ning laskma isiklikul arstil endale igapäevaselt kahtlase sisuga vitamiini- ja hormoonisüste teha.
- Kuperjanov
- Liige
- Kontakt:
siss kirjutas:jutt läheb mölaks kätte.... kunagi juhtusin lugema mingit skinnheadi piiblit....targemad ehk teavad täpsemalt millega tegu, seal peaks olema vastus nii trakside kui ka muu kohta.Ja üleüldse, las need kiilakad olla, kui neid vaadates kas häbi või piinlikust tunnete siis on see teie oma asi.
Ma arvan, et Sa mõtled selle skinnheadide piibli all seda teksti...See kõigest sissejuhatus, tekst ise on 84 A4 lehekülge pikk. Täispikka teksti hetkel netist ei leidnud, et siia linki panna aga kuna tekst mul ise arvutis olemas, siis võin natukene jagada
AUDIATUR ET ALTERA PARS.
Kui käin oma sõpradega mõnes Tartu bubis või kõrtsis, siis tihti tuleb meie laua juurde mõni uudishimulik vennike, paneb õllekannu lauale, vaatab meile otsa ja küsib: ”Te olete ju skinheadid?“. Saanud jaatava vastuse, kukub uurima-mida me üritame saavutada ja milline on meie “maailmavaade”? Naiivsena arvavad mõned, et 5-10 minutiga õllekannu taga on võimalik selgeks rääkida see, millele kulub tunde. Kuna selliseid küsimusi tuleb pidevalt, otsustasin paberile panna selle, mis skinheade ühendab (Eestis) ja muret valmistab. Muidugi ei tohi unustada, et selline asi nagu maailmavaade on ülimalt individuaalne asi ja igaühel on see erinev. Lihtsalt skinheadidel on ühendavaid maailmavaatelisi aspekte tunduvalt rohkem kui lahutavaid.
Kuna kõike, mis ühe inimese peas liigub, pole võimalik paberile panna, siis keskendun mõnedele tähtsamatele teemadele. Võib-olla aitab see kirjutis muuta meedia poolt kujundatud arvamust, et skinheadid on madalalaubalised töötud huligaanid, kellel pole midagi paremat teha, kui laaberdada ja tänaval kakelda. Alustagem.
- sammal.habe
- Liige
- Kontakt:
vaat sellega ei saa ma nõus olla. kui skinheadid mu kodulinnale ja kodumaale häbi teevad maailmas, miks peaks see mu "oma asi" olema?siss kirjutas:...
Ja üleüldse, las need kiilakad olla, kui neid vaadates kas häbi või piinlikust tunnete siis on see teie oma asi.
kas peaks "oma asi" olema, et ma pean ettevaatlik olema oma neegritest häid kolleege külla kutsudes?
sihuksed tegelased sobiksid kuhugi Kapa-Kohilasse bussipeatuseputka taha, mitte aga vana ja auväärse ülikoolilinna tänavatele.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: parkija ja 3 külalist