Ma ei tea mis mootori asukohast sa räägid,kui praegugi vedelevad lennukirusude juures mõlema mootori väntvõllidretti kirjutas:Minupoolne viga ei või ületada 100 m.Aga kordan,see võib olla ka ainult mootori asukoht.
Samas väidab üks kunagine kohalik elanik lennuki asukohaks u. 59 21`59 ja 26 45`55``
Niisiis siin on sõna võtnud üks kohalik Sonda patrioot.>soovitan sel aktiivsel liikmel üles otsida Sondas selline mees kel nimeks Eeri Antik.Usun,et tema toob selgust,kui suhelda oskad.
Laskemoonaladu
No nii.Selgust hakkab tasapisi tulema.Kui olete minu postitusi tähelepanelikult lugenus siis peate olema aru saanud,et ma ise ka ei tea mis mootorist ma räägin.
Kordan - 30 aastat tagasi näidati mulle Uljaste järve ääres (kohas mille koordinaadid ma eelpool andsin) mootorijäänuseid mis väideti olevat sohu kukkunud lennukilt.Keredetaile ma ei mäleta näinud olevat.Kuid kindlasti oli tegemist lennukimootoriga millele viitas nn vidin kuhu propellerid külge lähevad.Et mälu võib 30 aasta pärast petta on ju loomulik.
Lõpliku selguse saab,kui rolf otse välja ütleb lennukivraki asukoha või minu antud asukoha ja temale teadaoleva vraki asukohtade erinevuse.
Kordan - 30 aastat tagasi näidati mulle Uljaste järve ääres (kohas mille koordinaadid ma eelpool andsin) mootorijäänuseid mis väideti olevat sohu kukkunud lennukilt.Keredetaile ma ei mäleta näinud olevat.Kuid kindlasti oli tegemist lennukimootoriga millele viitas nn vidin kuhu propellerid külge lähevad.Et mälu võib 30 aasta pärast petta on ju loomulik.
Lõpliku selguse saab,kui rolf otse välja ütleb lennukivraki asukoha või minu antud asukoha ja temale teadaoleva vraki asukohtade erinevuse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline