Hirm

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Robert
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Robert »

No vaata oma seda kolmandat asja,mille kirja panid.Räägid palgaarmeest,aga mõjub nagu inglise huumor.ARK-i näide on täiesti sobimatu.Sa ise kirjutad kohustuslikest baasteadmistest ja samas jätad selle nö saatuse hoolde.ARK on meie elus täiesti vabatahtlik asi.Kedagi ei sunnita mootorsõidukit juhtima.

Ma pole palgaarmee vastu,kuid tänasel päeval on see idee alles lapsekingades.
Kruuda
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kruuda »

Vabandust, olen vist kehvalt väljendanud ennast!
ARK oli mõeldud näitena sellest, et nemad kontrollivad omandatu mitte ei õpeta. Sama moodi võiks olla armee, kaitse min. või kasvõi presidendi kantselei juures mingi hinndamis instants. Peale seda kaoks vajadus vaielda kas maksta ajateenijatele tasu või kui pikk on ajateenistus. Asi viidaks oskuste tasandile. Sama lugu peaks koolis vist olema riigieksamitega.

Idee arvatavalt tapetakse ära enne kui see käiku läheb. Meil on koalisatsiooni valitsus. Kõige hullem ja samas kõige tõenäolisem on see, et jätkub praegune seis. Iga normaalne inimene suudab leida hoobilt 5 põhjendust miks ta ei saa teha seda mida ei soovi. Ja vaadake mis toimub meie armees või õigemini mis ei toimu. Me ei ole enam vaesed kes ei saa endale midagi lubada sest meil ei ole selleks vahendeid. Kui me lepiks kokku, et lennukid on need mida vajame siis paarkümmend F16 või F18 elukat kannataksime välja küll. Kui me leiame, et vajamé tanki armeed siis 100 Leopard2 ei ole ülejõu käiv kulutus aga häda selle juures on, et me ei saa kõike. Samas ei ole isegi Jänkid nii jõukad, et päris kõike lubada, tõsi nende võimalused ja mastaabid on midagi muud. Aga meil rebib iga üks ise suunda ja siis juba puhtalt kiusu pärast, et kui sina ei toeta minu lennuki ideed siis lasen sinu tankide soovi ka peldikust alla. :cry:

Mis palga armeesse puutub siis on see mugavaim viis osaleda NATOs. Samas need kes unustavad ära, et meil võib olla kui hea välja õppega armee tahes on tegemist tibatillukese armeega nii, et sinna juurde peab paratamatult käima võimalikult suur ja võimalikult üle riigi hajutatud kaitseliit.
Robert
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Robert »

Vaesed me ei ole ja alati on võimalik vajadusel kokku hoida ning need F-id omale soetada.Isegi pilootidele saame väljaõppe organiseerida.Treeninglennu raha leiame kah.Ütle nüüd mulle,kuhu me nende F-idega siis lendame?Eesti on nii väike,et need 10 F-i oleks kujundlikult nagu õppesõidu auto õppeplatsil.Edasi-tagasi,natuke "ussi" ja lõpetuseks tagurdame boksi.Muidugi,unistada on ju nii hea...

Kas tead,et langeda lahingus on palju vastuvõetavam,kui surra rahuajal juhusliku kuuli läbi?Ära siis selle kaitsevõime pärast niiväga muretse.
canislupus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas canislupus »

Kuulge grafomaanid - tulge korraks reaalsusesse tagasi ja mõelge siiski Scoutspati näitele (mida te lükkate kõrvale kui ebaolulise).
Lasteaed.

Nii. Ja algne teema oli siis?
Kruuda
Liige
Kontakt:

canislupus kirjutas:Kuulge grafomaanid - tulge korraks reaalsusesse tagasi ja mõelge siiski Scoutspati näitele (mida te lükkate kõrvale kui ebaolulise).
Lasteaed.

Nii. Ja algne teema oli siis?
Algne teema oli hirm ja mitte keegi ei julge kirjutada sellest, ehk aitad?
Edasi on teema kandunud hirmule kaotada kodumaa. Scouts`i põhjuse sai diskreetselt lahatud. Ütlen siis otse nii, et lasteaias ka aru saadakse. Makstes rohkem saab rohkem. Ehk Scouts on täpselt nii hea kui selle eest makstakse!
Eesti on väga suur riik. Nagu Holland (183 F16a/b hävitajat) või Taani (106 hävitajat). Mis nendega peale hakata küsi Kapten Trummilt, mina ei jaga seda eriti. Pole mõtet teha meid kehvemaks kui me oleme, ei rahaliselt ega ka territooriumilt. Ainult rahva arv meil natuke kasin… neil kellele ei ole vähemalt kolme last peaks olema raske ennast patrioodiks nimetada.
Robert kirjutas:Kas tead,et langeda lahingus on palju vastuvõetavam,kui surra rahuajal juhusliku kuuli läbi?Ära siis selle kaitsevõime pärast niiväga muretse.
Nõus! Ja nüüd vaata kui paljud annavad oma parima hukkumiseks autos. Aga ok ütleme, et see on looduslik valik. Millega kohe mitte ei saa nõustuda on mõttetu hukkumine. Kui mul saab surma 8 meest selleks, et võtta automaatidega maha üks BTR-80 siis pean seda kohutavaks raiskamiseks. Isegi kui need mehed oleksid võtnud naised kaasa, raputanud kodumaa tolmu jalgadelt ja ostnud Rootsis maad oma küla rajamiseks peaksin seda patriootlikumaks teoks. Palun minust mitte valesti aru saada, võimaliku agressiooni korral pean vastuhakku ainuvõimalikuks tegevuseks, ainult seda peaks toimetama nii, et raiskamine oleks võimalikult väike.
rooduvana
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas rooduvana »

Kruudaga täitsa nõus, omal 3 last olemas s.t. sellega asi korras.
Mis on HIRM ? Laske pesas endast tank üle sõita ja mitte püksi teha?
Paistab praeguse aja trend olema:"õppime simulaatoritel, kui kõva keegi meist on "
Käsi püsti, kes on üldse tanki lähedalt näinud!
Mina olen.
Kasakad nuutisid 100 aastat tagasi,
kas tõesti peame Meie kordama?
Kruuda
Liige
Kontakt:

Jõudu ja jaksu Eesti soo edasiviimisel!
Ei tea kui õige selline definitsioon on aga mina pean hirmuks seda mida inimene kardab. Ja see ei pea just tank olema… Afganistanis kartsid pooled mehed ämblike http://www.youtube.com/watch?v=h8DXzjvnzPk . Iga kord kui oli vaja asjale minna sai enne tükk aega trambitud, et mõni kusagilt urust välja ei roniks. Ühele mehele hüppas ta asjal olles munadesse, mees sai küll sõjast priiks ja ellu jäi ka aga jama oli palju.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

kui koostada pingerida kaitsetahte õõnestajatest, sis mina pakuks sinna esikohale iagtahes kruudat
Kruuda
Liige
Kontakt:

Satakas kirjutas:kui koostada pingerida kaitsetahte õõnestajatest, sis mina pakuks sinna esikohale iagtahes kruudat
Opa! :shock:
Kas see on lihtsalt isiklik solvumine, et keegi võib eelistada mitte traditsioonilist armee korraldust või on sul ka mingi põhjendus väitele?

Vabandan ette aga kui sa tõesti pead ideed, et võtan metsast malaka ja lähen sellega mitte naaber kooli venelastele tappa andma vaid tanki tümitama patriootlikuks siis tunnistan, et pean mõlemat teguviisi idiootlikuks.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

mu väite põhjendusteks on su eelnevalt erinevates teemades esitatud mõtted-väited.
Kruuda
Liige
Kontakt:

See hakkab juba tõsiselt huvitavaks muutuma. Ainus mida ma suudan sellise süüdistuse peale välja mõelda on see, et meil on väga erinev arusaam mis on kaitsetahe. Ehk avaldad oma aru saama sellest kas privas või avalikult ja siis on meil võimalik ehk leida konsensus ilma naljakate süüdistusteta.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

oh, ma juba korra mainisin. mulle isiklikult piisab sellest, et sinu jutte lugedes tekib kuskil ajusügavuses teatav, vaevumärgatav signaal.

aga tead, ega sel olegi olulist vahet. see on ju kõigest foorum ja ma olen täitsa rahul sellegagi, et teadaolevalt paljud on sama tõsiasjaga nõus.
Kruuda
Liige
Kontakt:

Satakas kirjutas:mulle isiklikult piisab sellest, et sinu jutte lugedes tekib kuskil ajusügavuses teatav, vaevumärgatav signaal.
Võin sulle saladus katte all öelda, et selle vaevumärgatava signaali tekitab FSB uusim psühotroonne relv. Aga ära teistele räägi :lol:
Kuna see lugu jõudis otsaga absurdi siis ehk aitad siin teemaga edasi ja kirjutad mida sina kardad/oled kartnud?
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

ma jään, nagu juba viimased paar nädalat selle jurde, et sa oma sõnavõttudega kaldud kaistetahte õõnestamisele. muidugi võimalik et sa ise sellest ise arugi ei saa...

aga ainsad asjad mida ma kardan ja mis vähegi selle teemaga haakuvad, on

1) surmale eelnev ebamugavustunne (loe: valus surm)
2) et minu mälestus kaob viimase inimesega, kes mind mäletab.

muid hirme mul ei eksisteeri. seega: kardan vaid valu ja kaduvikku.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

no selge-HAIGUSTE RAVI KONTROLLITUD
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: mongol, TALUPOEG TALUJA ja 1 külaline